TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 11, 2011 9:55 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob cze 11, 2011 11:25 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob cze 11, 2011 18:30 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kolejne kociak w potrzebie :( :( :(
Dzwoniła do mnie koleżanka ze jakaś kotka się okociła , ale przeżyło tylko jedno kocie , tri kolorka więc mam nadzieje ze szybko znajdzie dom . Na razie kicia jest na DT u mojej koleżanki ale tam nie może zostać .....
Coraz więcej kociąt do adopcji :roll:
Więc domu szukaja :
Mimi Buro biała i Mini biała w czarne łatki - około 2 miesięczne .
Bruno czarny z białymi znaczeniami - około 3 miesięczny .
Tri Trikolorka - około 2 miesiięczna .
Lussi - biała z czarnym ogonkiem i '' czapeczką'' około 2 letnia .
Kika - czarna około 2 letnia .
Maniek - buro biały około 3 letni .
i wiele innych ....

A Mini i Mimi szaleją na całego , apetyt im tez ładnie dopisuje , idą aż 3 saszetki na dobę , tak im to smakuje :lol: , mam nadzieje ze nie długo będą musiały być na tej karmie bo ona jest baaardzo droga a i tez domek będzie ciężko znaleźć dla nich :?

Lussi znów kicha , oby to nie był nawrót KK :? Nie che nic jeść oprócz RC urinary :roll:
Maniowy kręgosłup juz prawie nie boli i już zaczął ''swe rządy'' :roll:
Eustaszek ładnie siura , apetyt tez dopisuje , ale pasty Uro Pet nie chętnie zjada :twisted:
Ozzi jak na niego czuje sie w miarę , je pije i nawet czasami sii bawi :lol: , choć z buzinki cieknie mu ta ropa :cry:
A Czort pięknieje w oczach , tak ładnie zarasta sierścią po tej grzybicy :lol:
Szłapek tez już się nie męczy z alergią , a z S.U.K. tez mamy spokój ale RC urinary musi jeść juz do końca swych dni , tak jak Miki , Maja i Eustachy ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob cze 11, 2011 21:24 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Nowe fotki maluchów:
Mimi i Mini
Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob cze 11, 2011 21:26 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Bruno:
Obrazek
Bruno z przybraną mamą:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob cze 11, 2011 21:48 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

podrzucimy :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob cze 11, 2011 23:35 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Jaki Bruno ma cudny nosek :1luvu: i to spojrzenie małego rozbójnika :1luvu:
i jak tu się nie zakochać??
:ok: :ok: :ok: za domki najwspanialsze :ok: :kotek: :ok:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie cze 12, 2011 8:53 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

mam nadzieje, że kotki szybko znajdą domki... :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Nie cze 12, 2011 9:50 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

LSVC pisze:Jaki Bruno ma cudny nosek :1luvu: i to spojrzenie małego rozbójnika :1luvu:

No bo Bruno jest braciszkiem twojego synusia :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie cze 12, 2011 11:44 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Witamy w niedzielę :D
Obrazek
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Nie cze 12, 2011 12:53 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

LSVC pisze:Jaki Bruno ma cudny nosek :1luvu: i to spojrzenie małego rozbójnika :1luvu:

hehehe, chcesz go? :D

Kociara82

Post » Nie cze 12, 2011 13:14 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Narzeczony co prawda cały czas mówi o kolejnym kocie, koniecznie malutkim słodziutkim... ale trzy to już i tak spora gromadka, a jak on tak co roku będzie chciał nowego małego, to skończy się na czterdziestu kotach... a z naszej trójki to jego ulubieńcem i tak wciąż jest ten największy... prawie ośmiokilowy... własnie taki czarno-biały Kajko :)
Może jak kiedyś będziemy mieli większe mieszkanie (choć 60 m2 to wcale nie tak mało na trzy koty, dwóch ludzi i jednego chomika), albo jak jakaś kocia bieda stanie na mojej drodze, to się dokocimy... na razie mam tyle pracy w związku z kończącym się rokiem szkolnym, że ledwo starcza mi czasu na mizianie moich trzech futerek, dopiero co wróciłam z zielonego przedszkola i nadrabiam zaległości w pieszczeniu i rozpieszczaniu Kajka, Kokosa i Kileczka... w wakacje będę musiała dalej im wynagradzać to, że wcześniej nie miałam dla nich czasu...

LSVC

Post » Nie cze 12, 2011 13:31 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

a moze wlasnie to jest ta kocia bieda? :wink: przeciez nie jest powiedziane, ze ci bezposrednio stanie na drodze, jak mi Maniek :D :wink:

Kociara82

Post » Nie cze 12, 2011 13:53 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Na razie jeszcze się wstrzymamy z dokacaniem... dla dobra, a raczej świętego spokoju całej trójki futrzastych :kotek: :kotek: :kotek:

Rysiu też mnie przeogromnie zachwycił... fajnie by pasowali razem z Kilkiem - taki rudy pręgusek i bury pręgusek... ale się powstrzymałam... choć bardzo musiałam z sobą walczyć...

LSVC

Post » Nie cze 12, 2011 15:45 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

jak sie troche uporam ze swoimi sprawami to zadzwonie do Domku Rysia i zapytam, czy i kiedy mozna koteczka odwiedzic :) U Justy byl niesamowitym, kochanym urwisem, psocil ile wlezie, koti radosny, pelen zycia :1luvu: mam nadzieje, ze w nowym domku nic sie nie zmienil, ze nadal jest takim kochanym slodziakiem, miziakiem i urwiskiem :1luvu:

Kociara82

[poprzednia][następna]