Ptachu ['] 3. Żegnaj wspaniały kocie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 11, 2011 0:45 Re: Ptachu3, Maleńkie biedy proszą o pomoc str 23

Ptachu, powiedz swojej Dużej, że wierzymy w nią, bardzo mocno
W końcu przecież i mnie znalazła dom
Zapytaj, czy jakoś możemy pomóc, prócz trzymania pazurków
Principessa
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Sob cze 11, 2011 1:27 Re: Ptachu3, Maleńkie biedy proszą o pomoc str 23

No właśnie, jak można pomóc? Może np zasponsorowanie pakietu ogłoszeń (dowolnego, dla psa lub kota)?
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Sob cze 11, 2011 14:25 Re: Ptachu3, Maleńkie biedy proszą o pomoc str 23

Ptachu, strasznie mi się smutno zrobiło, jak poczytałam, co napisałeś o szukaniu domków. :placz: Ja to chyba za goopia jestem, żeby Dużych zrozumieć...
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob cze 11, 2011 15:51 Re: Ptachu3, Maleńkie biedy proszą o pomoc str 23

Liwia_ pisze:No właśnie, jak można pomóc? Może np zasponsorowanie pakietu ogłoszeń (dowolnego, dla psa lub kota)?

Bylibyśmy wdzięczni :oops: , bo musimy intensywnie ogłaszać wszystkie tymczasowe zwierzaki nawet te, które jeszcze nie w pełni są gotowe do adopcji ze względu na psychikę ale jak trafi się superowy dom to oddamy.

Dziś do siebie pojechała szalona Pinezka, dziecko tornada.
ObrazekObrazek

W nowym domu po wypuszczeniu z kontenera czuła się jak u siebie, i od razu zaczęła zwiedzać, gdy zorientowała się, że tam jest więcej miejsca niż u nas wpadła w szał radości i biegała po pokojach odbijając się od mebli :roll: Byłam przekonana, ze po takim wstępie przyjdzie mi ją zapakować do kontenera i zabrać do domu ale mama i córka z którymi mała zamieszkała były nią zachwycone 8O , rezydent chwilowo miał zupełnie odmienne zdanie, bo ukrył się tak aby go Pinezka za szybko nie znalazła.
Trzymajcie kciuki za to żeby Pinezka go nie zamęczyła.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob cze 11, 2011 18:23 Re: Ptachu3, Maleńkie biedy proszą o pomoc str 23

My bardzo się cieszymy, że Pinezka znalazła dom i możesz, Ptachu, troszkę odetchnąć :wink: .
I dalej wysyłamy ciepłe myśli, też do tego kota, z którym Pinezka zamieszkała.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob cze 11, 2011 22:44 Re: Ptachu3, Maleńkie biedy proszą o pomoc str 23

Trzymam bardzo mocno kciuki za dogadanie się Pinezki z rezydentem :ok: Z Pinezki jest taki słodki, kochany dzieciak, że na pewno będzie dobrze ;) Dziękuję Ci Iwciu bardzo za wszystko, co dla niej zrobiłaś - gdyby nie Ty, pewnie byłoby już po niej...

Poproszę w takim razie o jakiś tekst i dane któregoś z futerek - zasponsoruję mu ogłoszenia u CatAngel. Może znajdą się chętni do zafundowania pakietów dla innych tymczasów? Byłaby większa szansa, że któryś znalazłby dom...
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Sob cze 11, 2011 23:02 Re: Ptachu3, Maleńkie biedy proszą o pomoc str 23

Liwia_podaj moi na pw ( można na Haker1 lub Hannah12) więcej szczegółów co do sponsorowania ogłoszeń.
Nie znam CatAngel i nie wiem jakie są zasady sponsorowania itp.
Sądzę, że po 20 czerwca uda mi się wcielić w role małego sponsora :wink:
Hannah nieprzelogowania.

Ptachu siła w grupie musimy wspólnie coś zaradzić i pomóc.
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Nie cze 12, 2011 10:37 Re: Ptachu3, Maleńkie biedy proszą o pomoc str 23

Tak, Ptachu, Haker ma rację.
Nie damy się przeciwnościom :ok:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie cze 12, 2011 16:19 Re: Ptachu3, Maleńkie biedy proszą o pomoc str 23

iwcia pisze: biegała po pokojach odbijając się od mebli :roll: ... rezydent chwilowo miał zupełnie odmienne zdanie, bo ukrył się tak aby go Pinezka za szybko nie znalazła.
Trzymajcie kciuki za to żeby Pinezka go nie zamęczyła.

To zupełnie jak nasz czarny bandyta Duduś... który przebiera nogami całkiem jak Jinx i jeszcze do tego wydaje okrzyki bojowe 8O
Najchętniej koło drugiej rano
A po takiej galopadzie podbiega do mnie i cabas, gryzie mnie w d... :evil:

Kciuki trzymamy!!!
Principessa
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pon cze 13, 2011 20:48 Re: Ptachu3, Maleńkie biedy proszą o pomoc str 23

Liwia_ pisze:Trzymam bardzo mocno kciuki za dogadanie się Pinezki z rezydentem :ok: Z Pinezki jest taki słodki, kochany dzieciak, że na pewno będzie dobrze ;) Dziękuję Ci Iwciu bardzo za wszystko, co dla niej zrobiłaś - gdyby nie Ty, pewnie byłoby już po niej...

Poproszę w takim razie o jakiś tekst i dane któregoś z futerek - zasponsoruję mu ogłoszenia u CatAngel. Może znajdą się chętni do zafundowania pakietów dla innych tymczasów? Byłaby większa szansa, że któryś znalazłby dom...

Olu dziękuję, jutro podeślę Ci ogłoszenie i zdjęcia dziewczynek, będą miały jedno wspólne ogłoszenie.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Wto cze 14, 2011 12:02 Re: Ptachu3, Maleńkie biedy proszą o pomoc str 23

Duża jest z siebie bardzo zadowolona, bura kicia parkingowa o której pisałem na poprzedniej stronie wczoraj pojechała do swojego domu, zostanie na stałe u tej Pani, która nie potrafiła jej złapać przez miesiąc. Pani dała się namówić na drugiego kota, Duża ja wzięła na litość, że przecież taka maleńka kruszynka, tak delikatna kicia nie może wrócić w tak nieprzychylne miejsce jakim jest pobliski parking, oprócz tego Duża tą Panią przekonała do zabezpieczenia okien, więc obie kicie będą bezpieczne w swoim domu :D

Pinezka w swoim domu jest szczęśliwa głównie chyba z powodu przestrzeni jaką teraz ma do biegania, rezydent jeszcze podchodzi do niej z rezerwą, ale Pinezka nie ustaje w bezpośrednich zapewnieniach, że jest fajny i może się fajnie z nią pobawić :twisted:
Myślimy, że dziewczynka jest u siebie :D

Ptachu

iwcia

Post » Wto cze 14, 2011 12:10 Re: Ptachu3, Maleńkie biedy proszą o pomoc str 23

Brawo, Duza! :ok:

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto cze 14, 2011 17:48 Re: Ptachu3, Maleńkie biedy proszą o pomoc str 23

Tak, Iwciu, to Twoja zasługa. Wszystko :1luvu:
Ja też, ja też biegnę :1luvu:
zasapana Fasolka
Ostatnio edytowano Wto cze 14, 2011 18:19 przez MalgWroclaw, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto cze 14, 2011 18:15 Re: Ptachu3, Maleńkie biedy proszą o pomoc str 23

:piwa: :piwa:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]