Ś~f~b --- obrazy--- biżuteria -- dzisiaj zakończenie obrazów

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt cze 10, 2011 10:00 Re: "spa kamari" prosi o pomoc dla Ślepcia - bazarek

kamari pisze:Jesteście kochane, bardzo wam dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Przyjemność po mojej stronie, tylko dlaczego tak długo trzeba czekać na zakończenie bazarku :twisted:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt cze 10, 2011 14:07 Re: "spa kamari" prosi o pomoc dla Ślepcia - bazarek

Willow_ pisze: Przyjemność po mojej stronie, tylko dlaczego tak długo trzeba czekać na zakończenie bazarku :twisted:

Właściwie to nie wiem dlaczego :mrgreen: Popatrzyłam, jak to robią inni :oops: Czas można skrócić, trzy dni może być :?:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob cze 11, 2011 6:47 Re: "spa kamari" prosi o pomoc dla Ślepcia - bazarek

kamari pisze:
Willow_ pisze: Przyjemność po mojej stronie, tylko dlaczego tak długo trzeba czekać na zakończenie bazarku :twisted:

Właściwie to nie wiem dlaczego :mrgreen: Popatrzyłam, jak to robią inni :oops: Czas można skrócić, trzy dni może być :?:

Jak to mówią, nie zmienia się zasad w trakcie gry - niech zostanie jak jest :ok: Tak sobie tylko trochę pomarudziłam :twisted:

No i oczywiście ZAPRASZAM na bazarek wszystkich chętnych :!: ... żeby nie było, że ze mnie pies ogrodnika może :mrgreen:

Willow_

Post » Sob cze 11, 2011 13:29 Re: "spa kamari" prosi o pomoc dla Ślepcia - bazarek

Jeszcze coś własnej roboty, świeżutkie, dopiero skończone:

- srebrne pierścionki wszystkie w rozmiarze 15 (tak średnia krajowa), ale rozmiar mogę dowolnie zmienić :ok:

1. z naturalną wielką białą perłą; w najszerszym miejscu pierścionek ma 2,3 cm; cena 99 zł

Obrazek Obrazek

2. z bryłką różowego kwarcu; długość pierścionka 3,4 cm, szerokość 2,1 cm, cena 106 zł

Obrazek Obrazek

- srebrny wisior z czerwonym koralem; długość 8,5 cm, szerokość 2,7 cm; cena 99 zł :arrow: sprzedany

Obrazek Obrazek

oraz naszyjnik z korali z drewna i lnianego sznurka, macicy perłowei i zamszowej czarnej taśmy,
zakończenie i zapięcie z metalu w kolorze srebra; w najszerszym miejscu 4,4 cm, długość 82 cm
cena 15 zł
:arrow: jedzie do Helvti bardzo dziękujemy :1luvu:

Obrazek Obrazek

Nie mogę sobie przypisać autorstwa naszyjnika :roll: Takie rzeczy robię wieczorem w domu i zawsze pomaga mi 12 łapek i 3 pyszczki. Amelka mieszka w koralikach, a Jasiek i Myszol ciągną za sznurki (każdy z innej strony, oczywiście). Jest to więc praca zespołowa, wymagająca szybkiego refleksu i wiele cierpliwości, no i zajmuje tylko dwa razy więcej czasu, niż składanie samodzielne :D
Ostatnio edytowano Pon cze 13, 2011 10:22 przez kamari, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob cze 11, 2011 14:00 Re: "spa kamari" prosi o pomoc dla Ślepcia - bazarek

Kamari, teraz już mnie dobiłaś :twisted: Jak ja mam się na coś zdecydować? Wszystko jest piękne.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob cze 11, 2011 15:22 Re: "spa kamari" prosi o pomoc dla Ślepcia - bazarek

Ajajaj :!: :dance: :spin2:
Jak szalec - to kompletnie :!: :ryk:
Bardzo mam ochote na koralowy listek :lol: tylko nie wiem co mnie czeka w "kalendarzowych obiecankach" :ryk: i czy
nie bedzie cos podobnego :?:
:lol:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Sob cze 11, 2011 20:32 Re: "spa kamari" prosi o pomoc dla Ślepcia - bazarek

Pani Elżbieto, w obiecankach będzie, jeśli Pani chce :ok: i to większy :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob cze 11, 2011 20:40 Re: "spa kamari" prosi o pomoc dla Ślepcia - bazarek

Bianka 4 pisze:Kamari, teraz już mnie dobiłaś :twisted: Jak ja mam się na coś zdecydować? Wszystko jest piękne.

Ja bardzo przepraszam, nie chciałam nikogo dobijac :oops: tylko troszkę pokusic :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob cze 11, 2011 20:52 Re: "spa kamari" prosi o pomoc dla Ślepcia - bazarek

kamari pisze:Pani Elżbieto, w obiecankach będzie, jeśli Pani chce :ok: i to większy :mrgreen:

Ok, to go narazie zostawiam (jak zwykle - lakoma na duze :ryk: ), chyba ze bede miala chetnego na prezent - popytam :wink:
Pozdrawiam :1luvu: :cat3:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Sob cze 11, 2011 21:16 Re: "spa kamari" prosi o pomoc dla Ślepcia - bazarek

LimLim, dziękuję za przeniesienie wątku :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie cze 12, 2011 9:16 Re: "spa kamari" prosi o pomoc dla Ślepcia - bazarek

Kamari, dopisz może jeszcze w pierwszym wpisie, że dwa wpisy niżej trwa jeszcze licytacja obrazów - na wypadek gdyby ktoś nie przyuważył Obrazek

A przede wszystkim, od rana przypominamy o bazarku dla Ślepcia :ok:

Willow_

Post » Nie cze 12, 2011 9:54 Re: "spa kamari" prosi o pomoc dla Ślepcia - bazarek

Willow_ pisze:Kamari, dopisz może jeszcze w pierwszym wpisie, że dwa wpisy niżej trwa jeszcze licytacja obrazów - na wypadek gdyby ktoś nie przyuważył Obrazek

A przede wszystkim, od rana przypominamy o bazarku dla Ślepcia :ok:

Dzięki Willow, dopisałam :ok:

Wczoraj dzięki wam wpłaciłam doktorowi pierwszą ratę. Odpisujemy od końca, opłaciłam pudełko RC convalescent i zastrzyki. Bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie cze 12, 2011 10:47 Re: "spa kamari" prosi o pomoc dla Ślepcia - bazarek

Witaj Kamari,
czy moglabym zaklepac sobie srebrny wisior z czerwonym koralem; długość 8,5 cm, szerokość 2,7 cm i naszyjnik z korali z drewna i lnianego sznurka, macicy perłowei i zamszowej czarnej taśmy, zakończenie i zapięcie z metalu w kolorze srebra; w najszerszym miejscu 4,4 cm, długość 82 cm? Piekne rzeczy!
Przy okazji witam wszystkich serdecznie, to moj pierwszy raz na forum, chociaz czytam juz od dawna. No i... nie mam kota, ani jednego :oops:

Helvti

Od: Wto gru 15, 2009 18:28

Post » Nie cze 12, 2011 11:09 Re: "spa kamari" prosi o pomoc dla Ślepcia - bazarek

Helvti pisze:Witaj Kamari,
czy moglabym zaklepac sobie srebrny wisior z czerwonym koralem; długość 8,5 cm, szerokość 2,7 cm i naszyjnik z korali z drewna i lnianego sznurka, macicy perłowei i zamszowej czarnej taśmy, zakończenie i zapięcie z metalu w kolorze srebra; w najszerszym miejscu 4,4 cm, długość 82 cm? Piekne rzeczy!
Przy okazji witam wszystkich serdecznie, to moj pierwszy raz na forum, chociaz czytam juz od dawna. No i... nie mam kota, ani jednego :oops:

Witaj Helvti :D

naszyjnik "naturalny" odkładam dla ciebie, ale wisior z koralem ktoś chwilę wcześniej zaklepał przez maila :( Jeżeli chcesz, to mogę zrobic podobny.

Jakim cudem nie masz jeszcze kota 8O 8O 8O To takie ... nienaturalne :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie cze 12, 2011 12:26 Re: "spa kamari" prosi o pomoc dla Ślepcia - bazarek

No tak sie czasami w zyciu sklada, ze ktos nie ma kota, ale mysle, mysle, mysle.
Tak, poprosze o podobny naszyjnik, jest piekny, dziekuje z gory.

Helvti

Od: Wto gru 15, 2009 18:28

[poprzednia][następna]