Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Halloween ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 09, 2011 20:56 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Cyrylek szuka domu

Kicorek pisze:
ewkaa pisze:
Kicorek pisze:Skąd masz chmiel? Ja też chcę!
Jakoś nie widziałam w sklepie.
Z allegro :mrgreen: od 3 lat kupuję co roku - rośnie szybko i bujnie, zwłaszcza na naszym słońcu :wink: mam jeszcze 2 torebeczki jakbyś chciała 8)
Chciałabym, chciała!

Ok, to jedna dla Ciebie i jedna dla Marii :D Tobie też wziąć w sobotę :wink:

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Pt cze 10, 2011 8:13 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Cyrylek szuka domu

Nie wiem, czy zdążę dotrzeć, ale się postaram. Weź na wszelki wypadek. Mam się jakoś specjalnie ubrać na tę okazję?

Nikt mi nie odpowiedział, czy zakładać Cyrylkowi wątek na Kociarni i dać ogłoszenie w Adopcjach na miau. A ja nie wiem, czy to ma sens, skoro ma być jedynakiem :?

Poskarżenie się na forum pomogło - dziś bladym świtem przyłapałam Kitkę w kuwecie 8O :lol:
Mam nadzieję, że pracowy złodziej jedzenia z lodówki nie ukradnie tym razem kociego moczu :twisted:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt cze 10, 2011 11:20 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Cyrylek szuka domu

Kicorek pisze:Nie wiem, czy zdążę dotrzeć, ale się postaram. Weź na wszelki wypadek. Mam się jakoś specjalnie ubrać na tę okazję?
Możesz się nawet spóźnić, przed Zosią będzie jeszcze śpiewać jej młodsza koleżanka :D My się ubieramy no tak może nie galowo, ale nie w dżins :wink:

Kicorek pisze:Nikt mi nie odpowiedział, czy zakładać Cyrylkowi wątek na Kociarni i dać ogłoszenie w Adopcjach na miau. A ja nie wiem, czy to ma sens, skoro ma być jedynakiem :?
Na kociarnię to nie wiem, ale na adopcje bym wrzuciła :ok: sama kiedyś podsyłałam szukającej kota znajomej stronkę adopcyjną :wink:

Kicorek pisze:Poskarżenie się na forum pomogło - dziś bladym świtem przyłapałam Kitkę w kuwecie 8O :lol:
:ryk: To będę też testować tę metodę :mrgreen:

Kicorek pisze:Mam nadzieję, że pracowy złodziej jedzenia z lodówki nie ukradnie tym razem kociego moczu :twisted:
A to by się zdziwił :twisted: :ryk:

ewkaa

Post » Sob cze 11, 2011 15:17 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Cyrylek szuka domu

:evil: Pracowy zlodziej-coz tym razem by się przeliczył z łupem 8)
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon cze 13, 2011 13:02 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Cyrylek szuka domu

I archiwalne zdjęcia 8O

Cyryl na tymczasie czuje się doskonale. Moja mama wyjechała na weekend, więc chodziłam do niego w odwiedziny. Tarzał się po dywanie, kokietował, bawił się piórkami. Jest słodki, strasznie mi szkoda, że nie może tam zostać na stałe. Dobrze by było, żeby od mamy trafił do nowego domu, żeby już nie musiał do mnie wracać, bo po co ma się znów stresować.
Na razie jednak odzew na ogłoszenia jest zerowy :|

Kicorek

Post » Pon cze 13, 2011 13:42 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Cyrylek szuka domu

Właśnie znalazłam wydarzenie na FB i przyszłam sprawdzić, czy dobrze poznałam Cyryla :(

Szkoda, że płaci taką cenę :(
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Pon cze 13, 2011 13:50 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Cyrylek szuka domu

Trudno izolować na zmianę koty przez następne kilka lat :(
Tak to wyglądało przez ostatnie pół roku :?

A on naprawdę znacznie lepiej czuje się sam u mamy. Tylko mama go na stałe nie chce. I nie bardzo może, bo ma problemy ze zdrowiem :|

Kicorek

Post » Pon cze 13, 2011 13:51 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Cyrylek szuka domu

...
Ostatnio edytowano Pon cze 13, 2011 14:35 przez Beliowen, łącznie edytowano 1 raz
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Pon cze 13, 2011 14:14 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Cyrylek szuka domu

Pewnie nie. Ale żaden ze stosowanych sposobów ani leków nie zadziałał na dłużej, a po kilku poważnych kryzysach nie zaryzykuję już kolejnego połączenia. Dla mnie na pewno byłoby lepiej nadal zamykać ich na zmianę.

Kicorek

Post » Wto cze 14, 2011 9:15 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Cyrylek szuka domu

No i niestety jest tak jak się spodziewałam - wyniki Kitki się pogorszyły :?
Na szczęście nie ma dramatu, ale dziś utoczymy jej krwi i pewnie znów wejdzie antybiotyk, bo dobrze na niego reagowała.

Kicorek

Post » Wto cze 14, 2011 14:02 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Cyrylek szuka domu

Kicorek pisze:No i niestety jest tak jak się spodziewałam - wyniki Kitki się pogorszyły :?
Na szczęście nie ma dramatu, ale dziś utoczymy jej krwi i pewnie znów wejdzie antybiotyk, bo dobrze na niego reagowała.

Oj :( kciuki za poprawę u Kiteczki :ok:

ewkaa

Post » Wto cze 14, 2011 14:54 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Cyrylek szuka domu

Kicorek pisze:Na razie jednak odzew na ogłoszenia jest zerowy :|

Pora roku kiepściuchna. Teraz ludzie o wyjazdach na wakacje myślą.
Nie pękaj. To może potrwać.
Nie ma reguły - nasz Pucion ile się na różnych serwisach adopcyjnych nawisiał i nic.
Dopiero jak go na stan jako Krasnoluda Ogrodowego wciągnełam zaczęli dzwonić normalsi, nie taborety. :twisted:
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Czw cze 16, 2011 18:09 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Cyrylek szuka domu

Kicorek pisze:No i niestety jest tak jak się spodziewałam - wyniki Kitki się pogorszyły :?

Kciuki za zdrowie Hrabini :ok:
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Pt cze 17, 2011 12:58 Re: Kitka, Cyryl i devonki - cz. 9; Cyrylek szuka domu

Wyniki hrabini w normie :)
Wygląda na to, że stan zapalny się wykluł. Będziemy ją zatem nakłuwać :twisted:

Kitka zaczęła też chyba ciut odrabiać spadek wagi. Nadal waży sporo za mało, ale mam wrażenie, że się poprawia :ok:

Kicorek

[poprzednia][następna]