Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Na miejscu tej dziewczyny zjeżdżałabym co sił w palcach
AnielkaG pisze:Na miejscu tej dziewczyny zjeżdżałabym co sił w palcach
super by było, gdybyś tak zrobiła
Sandi pisze:Dość nietypowe, tyle kotów czeka na kochający dom a ja mimo wszystko zakładam nowy temat. Otóż moja mama zobaczyła, że siedzę na forum o kotach i sama zaczęła na nim przeglądać kotki. Moja mama już taka jest, że lubi tylko koty z płaskim pyszczkiem-tzn. Rosyjskie Niebieskie, Persy, a już najbardziej mama kocha Exoticki. Próbowałam ją ubłagać, abyśmy wzięli chociaż na DT te trzy kotki, o których pisałam, ale mama uparła się na jakieś rasowe kotki, w typie rasy. Napisałam w wątku Jerzego i koteczki do uśpienia, ale wszyscy olewają moje posty...
Sandy pisze:Owszem, byłam z nimi w jednej klinice weterynaryjnej. Pierwsze pytanie weterynarza brzmiało, czy kociaki przebywają w domu. Odparłam, że nie, że są na podwórku, w budzie. Weterynarz powiedział, że trzeba mieć DUŻO PIENIĘDZY na leczenie takich kotów, a jeśli nie przebywają one w domu, nie ma sensu ich leczyć.
Zrobiłam krzywą minę i odłożyłam kotki z powrotem do budki.
Sandi pisze:Nie, nie uda się...próbowałam już mnóstwo razy, błagałam i prosiłam.
Kotki nie są dzikie.
Sandi pisze:Moja mama generalnie kocha zwierzęta, ale innym się podobają takie, innym takie-co ja poradzę?!
Sandi pisze:Moja mama generalnie kocha zwierzęta, ale innym się podobają takie, innym takie-co ja poradzę?!
Jutro idę z KOTIKĄ pokazać jej kotki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości