Mała Bejbi od początku choruje

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 10, 2011 19:53 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor,dawaj nam tu znać o Malutkiej :kotek: Wiem,czytałam że już po sterylce :ok: Możesz na swoim wątku napisać,tylko daj znać jak to zrobisz :wink: Jak z dnia na dzień będzie z nią,czy będzie jadła?Jeszcze mam prośbę :oops: widziałam że masz podobny drapak :wink: tylko na okrągło, nie jak u mnie kwadrat :wink: Bym chciała ten Twój w całości zobaczyć :D
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt cze 10, 2011 20:19 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Po sterylce OK. Ale cos czuję, że spanie na podłodze mam dzisiaj zapewnione - zawsze tak robię, żeby sie kot nie spinał :mrgreen:
więcej tu --> viewtopic.php?f=1&t=127384&start=225
Mój drapak jest bardziej na szerokość niż na wysokość. Koty użytkują od wielkiego dzwonu, generalnie mają go w d***e :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob cze 11, 2011 0:20 Re: Mała Bejbi od początku choruje

no i jak mam ten banerek wkleić? cały wątek przelecieć na nowo?
Vailet, nie bądż bez serca, mnie czasu brak :mrgreen: :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob cze 11, 2011 2:16 Re: Mała Bejbi od początku choruje

vailet pisze:
izka53 pisze:Vailet, nauczyłam się wstawiać banerki, czy mogę prosić o link do Bejbi?

Jasne,ale jutro bo zasnełam nad laptopem.

Znowu padłam przed laptopem,ale już szukam i mam nadzieję że wklei się bo mi pomagało z tym dużo fajnych cioteczek :D :kotek: :ok: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob cze 11, 2011 2:56 Re: Mała Bejbi od początku choruje

vailet pisze:
vailet pisze:
izka53 pisze:Vailet, nauczyłam się wstawiać banerki, czy mogę prosić o link do Bejbi?

Jasne,ale jutro bo zasnełam nad laptopem.

Znowu padłam przed laptopem,ale już szukam i mam nadzieję że wklei się bo mi pomagało z tym dużo fajnych cioteczek :D :kotek: :ok: :1luvu: :1luvu:

izka53,jest na 7 stronie,a ja nie wiem jak wklejać,sama bym innych banerki tu wrzuciła :( Może podpowiesz jak to zrobić?Znasz się na yuo toube?Żeby wrzucić filmik to płatne?Rejestracja i jak to zrobić?Wogóle są tam jakieś działy?Wielkość filmiku i formaty,a pewnie w HD to nie da rady.Mam takie filmiki z Aishą i Bejbi jak były maleńkie i szkoda że nikt tego nie zobaczy :( Może kiedyś znajdziesz czas to podpowiesz? :wink:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob cze 11, 2011 13:09 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Przeziębiłam się,mam katar i jest mi zimno.Bejbi jest bardzo smutna,ciężko oddycha aż sapie. Też widać że jej zimno 8O Ma taką minę że chyba się popłaczę.Co znowu jest?Okno było w nocy uchylone,prawie zawsze jest.Brzuch,wisi i czuć kupy nadal.Nie chciała by dotykać.Oczka nie za bardzo.Nie zachowuje się jak w rujce i nie chce na okno tylko leży na hamaczku u góry drapaka.Moją matkę okradli w Katowicach 8O właśnie wróciła i zdążyła mi wpłacić co pożyczyłam zanim 400zł. z konta znikneło.Chciała wczoraj czynsz zapłacić i puste konto :!: Jakim cudem bo karta jest i nie zgineła :(
Obrazek ,

vailet

Post » Sob cze 11, 2011 16:38 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Pieniążki mojej mamy się odnalazły :ok: Zawinił Bank :evil: też mnie to zdenerwowało.Zadzwoniła i zaktualizowali i są :D Ach z tymi bankami :roll: Wkleję zdjęcia z dziś Bejbi,ale muszę przerzucić z aparatu.Mama prawie zawału by dostała bo w bankomatach co próbowała wybrać,nawet najmniejszą kwotę to odmowa 8O
Obrazek ,

vailet

Post » Sob cze 11, 2011 17:00 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Na zdjęciach wygląda na brzuszku takie dłuższe włosy że Bejbi ma.To prawda ma,ale właśnie w tym miejscu gdzie one odstają,czuć te grube flaczki.Na ostatnim jej pozycja jak ją dusi :( Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek ,

vailet

Post » Sob cze 11, 2011 17:02 Re: Mała Bejbi od początku choruje

A ja , jak przeczytałam to zaraz sprawdziłam, czy resztki mojej wypłaty jeszcze sie ostały :ryk: Zawsze mam nawet debet wybrany, to się nie martwie, bo nie ma co zwinąć, ale teraz zostawiłam trochę na koncie, bo muszę oszczędzać. A jak się nie ma kasy w zasięgu ręki to jakoś tak mniej się wydaje.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob cze 11, 2011 17:08 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:A ja , jak przeczytałam to zaraz sprawdziłam, czy resztki mojej wypłaty jeszcze sie ostały :ryk: Zawsze mam nawet debet wybrany, to się nie martwie, bo nie ma co zwinąć, ale teraz zostawiłam trochę na koncie, bo muszę oszczędzać. A jak się nie ma kasy w zasięgu ręki to jakoś tak mniej się wydaje.

jasdor,jakby mi tak 400zł. znikneły,zawał murowany :lol: Teraz to już można się pośmiać.Moja siostra wpadła na to by zadzwonić na infolinię,bo ja i brat to od razu że ukradli złodzieje jedne :twisted: W telewizji tyle się nasłucha że potem panika :lol:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie cze 12, 2011 10:54 Re: Mała Bejbi od początku choruje

TŻ mówił że dziś kupal był ok.Bejbi dziś (na razie)je :D Szkoda że nie zdążyłam zrobić jej fotki przy sprzątaniu kuwety :lol: Pierwszy raz dostała piasek silikonowy.Ma jeszcze za miękkie łapki,ale nie zdążyłam kupić zbrylającego więc dałam co było :roll: Strasznie intensywny zapach moczu ma.Czy to od rujki?Podobno znowu pogoda będzie nie sprzyjająca bo coraz goręcej :x Po lekach też taki intensywny,ale trochę był inny zapach.Teraz ma zapach dorosłej kotki buuuuu
Czemu tak szybko maluszki rosną?Ja chcę by czas się zatrzymał.Felinoterapię dla nas szlag trafił :lol: bo miała nas rozśmieszać i miała być zdrowa :( Ciągły stres jasny gwint.Jej każdy nieprawidłowy oddech powoduje u mnie wieczny wewnętrzny niepokój.
Obrazek ,

vailet

Post » Nie cze 12, 2011 15:13 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Bawię się gifami,nic to nie da bo kodów nie ma :( Obrazek trzeba mieć uprawnienia 8O skoro pisze że darmowe?
Obrazek ,

vailet

Post » Nie cze 12, 2011 15:27 Re: Mała Bejbi od początku choruje

:crying: :catmilk: :dance: :spin2: Qrczę,chyba chociaż te z miau.pl się udało :D
Obrazek ,

vailet

Post » Nie cze 12, 2011 19:40 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Bejbi wstała i przyszła na kolana i zaśmierdziało :? Myślałam że z tyłu,ale nie, przy trzykrotnym ziewaniu to wiedziałam że z pysia :( Nigdy tak jej nie śmierdziało do tego stopnia.Kiedy będzie ta środa?Mam dzwonić do weta czy jest wynik,a może być później też.Pochwaliłam się i dodatkowe uśmieszki teraz za chiny nie chcą wejść :x Bejbi nie chce piasku silikonowego i wchodzi i wychodzi :( Nawet stare śmierdzace dosypałam by poszła.Nie pasuje jej,a sklepy jutro dopiero otwarte.Skóra z flaczkiem tak jej wisi jakby po ciąży była 8O Mam nadzieję że nic jej nie gnije w przewodzie pokarmowym :( Mało się bawi,chodzi powoli jak stara kotka.Aisha tak samo, nawet wcześniej tak się poruszała.Boję się o Bejbi :(
Obrazek ,

vailet

Post » Nie cze 12, 2011 22:16 Re: Mała Bejbi od początku choruje

:crying: Bejbi nie może siku :!: Cały czas wchodzi i się kręci i wychodzi.Myśli,co wy mi tu daliście?Co to?
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]