Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 10, 2011 7:02 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Ja na pierwszą ture też jestem chętna, bo na 19 mam do pracy a przed pracą trzeba się wyspać jeszcze.
Obrazek

lalka999

Od: Pon paź 25, 2010 1:02

Post » Pt cze 10, 2011 7:08 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Taki mail dostaliśmy:
------------
Witam,

Znalazłem pod Wirtualną Polską maałego kociaka - strasznie zmarnowany
i chyba coś go potrąciło albo ktoś go skopał bo wygląda na to że ma
bezwładne tylne łapki.
Niestety, nie mam możliwości się nim zająć bo w domu mam dwa koty i
6-tygodniowe niemowlę. Jest jakaś szansa żeby znalazł pomoc u Was?

Pozdrawiam
-------------

I zdjęcie kociaka:
Obrazek

WP to chyba Zaspa albo Wrzeszcz, czekam na odpowiedź od Pana.
Da się go umieścić w jakiejś lecznicy?
Obrazek Felek [*] 03.08.2011 Przepraszam mój malutki

Obrazek

magradz

Od: Wto mar 27, 2007 1:07

Post » Pt cze 10, 2011 8:41 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

viewtopic.php?f=20&t=128877
bazarek letni R38/40/42
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Pt cze 10, 2011 10:20 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

magradz pisze:Taki mail dostaliśmy:
------------
Witam,

Znalazłem pod Wirtualną Polską maałego kociaka - strasznie zmarnowany
i chyba coś go potrąciło albo ktoś go skopał bo wygląda na to że ma
bezwładne tylne łapki.
Niestety, nie mam możliwości się nim zająć bo w domu mam dwa koty i
6-tygodniowe niemowlę. Jest jakaś szansa żeby znalazł pomoc u Was?

Pozdrawiam
-------------

I zdjęcie kociaka:
Obrazek

WP to chyba Zaspa albo Wrzeszcz, czekam na odpowiedź od Pana.
Da się go umieścić w jakiejś lecznicy?

co za ludzie...pod blokiem leży bezwładny kot a nikt do tej pory nie zabrał go do weta :( kto by po niego podjechał i zawiózł kota do kasprzyków? jak ma paraliż trzeba będzie go uspić
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pt cze 10, 2011 10:30 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Za około godzinę mogę się na chwilkę wyrwać z pracy wezmę kociaka do weterynarza.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt cze 10, 2011 10:45 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

monia jedź z nim bo on musi strasznie cierpieć :(

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Pt cze 10, 2011 10:48 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

czy ktos może mi jezcze raz udostepnic kod do banerka krakvetu- pkdt? skasowałam niechcąco ściągając baner pudzanka.
nie mam tez swojego miau hotel :oops: heheheh ja jako wielki antytalent wykasowałam sama sobie- ma ktoś mój do udostepnienia?

informuję z dziką radością że pudziannek i mietek od 2 dni w nowym domku w centrum a od wczoraj pulcheria na kochającej pańci kolanach w leborku :)

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Pt cze 10, 2011 12:01 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

sabina skaza pisze:czy ktos może mi jezcze raz udostepnic kod do banerka krakvetu- pkdt?

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=128472][img]http://miau_miau2010.republika.pl/PDT_KrakVet.gif[/img][/url]

Dziewczyny, napisałam PW do mpacz78. Reklamujcie się bardziej na wątku krakvetowskim, puszczajcie info itp.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt cze 10, 2011 12:51 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Byłam pod WP kociaka z przetrąconymi nie znalazłam, rozmawiałam z ochroniarzem na portierni WP on dokarmia tam koty od ponad roku, mówi, że są 3 kocice niesterylizowane, kocur czarno-biały (widziałam go), widziałam też jedną z kotek razem z trójką maluchów około 2 miesięcznych, pięknych zdrowych ale dzikawych, włażą sobie do takich pomieszczeń gospodarczych przez dach i złapać ich bez klatki łapki się nie da, z tych 3 kociaków na 100% wszystkie były bardzo sprawne.
Ochroniarz nie widział żadnego kociaka z przetrąconymi łapkami, zostawiłam mu swój telefon - gdyby go zobaczył będzie do mnie dzwonić.
Potem widziałam dwie przepiękne trikolorki dorosłe koło akademików, nie wiem czy sterylizowane, uszu znaczonych nie mają, na ciężarne czy karmiące też nie wyglądały.

Z banerkami wyszło jak wyszło, wklejałyśmy różne propozycje, dyskutowałyśmy, 18 maja Sabina poprosiła mnie abym wysłała moje projekty do Kasi Okońskiej w celu sklecenia z tego i Kasi projektów banerów do lecznic, 18 maja wysłałam moje projekty do Kasi i dalej się tym nie zajmowałam.

Zajmowałam się jedynie banerem na kamienice na Grunwaldzką, ale właśnie nam tu powiesili jakąś reklamę "Disney - pan samochodzik" za którą płaci firma reklamowa, więc na razie nie mogę powiesić banera pkdt na kamienicy, więc go nie drukowałam.

W ten poniedziałek Sabina poprosiła abym wysłała ten mój projekt do KaleidoStar co uczyniłam, ale wyszło, ze to było za późno.

To prawda wszystkie mamy za dużo na głowie, trudno wszystko ogarnąć :roll:

Wysłałam ten mój baner teraz do Moni Kwiat - mam nadzieję że załatwi jakiś wydruk...
Ehh powinnyśmy mieć wśród nas kogoś kto nie latałby za kotami, tylko zajmował się reklamą, marketingiem i takimi tam, bo wszędzie na raz być się nie da...
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Pt cze 10, 2011 13:51 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Ja dopiero we wtorek wysłałam banner dalej, okazalo się, że nie pod ten adres, dopiero po południu dostałam info, że pod inny mam słać :roll: I tak się to wszystko poodwlekało. Szkoda, że w zeszłym tygodniu tego nie załatwiłyśmy.. ale same wiemy, każda zalatana...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pt cze 10, 2011 20:07 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

sabina skaza pisze:Plenerowy piknik rodzinny – Zielony Weekend
Czas: 11.06.2011 godz. 10- 16

Cześć dziewczyny. Ponieważ uzbierało mi się trochę gadżetów na bazarki, a u was widzę z pieniędzmi krucho, chciałabym je wam przekazać. A jako że jutro będę w okolicy Brzeźna, to będzie akurat super okazja, żeby je wam podrzucić. Tak więc się nie zdziwcie ;)
Najprawdopodobniej poznacie mnie po piesie poniżej :D
Obrazek

Magomi

Od: Wto maja 06, 2008 11:48

Post » Pt cze 10, 2011 21:48 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Magomi pisze:
sabina skaza pisze:Plenerowy piknik rodzinny – Zielony Weekend
Czas: 11.06.2011 godz. 10- 16

Cześć dziewczyny. Ponieważ uzbierało mi się trochę gadżetów na bazarki, a u was widzę z pieniędzmi krucho, chciałabym je wam przekazać. A jako że jutro będę w okolicy Brzeźna, to będzie akurat super okazja, żeby je wam podrzucić. Tak więc się nie zdziwcie ;)
Najprawdopodobniej poznacie mnie po piesie poniżej :D

ok. przekaz fanty, chętnie odbiore je i zrobie bazarek z tego co sie nie sprzeda ;-)
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Sob cze 11, 2011 7:08 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

10.06.2011 - TERMIN WYSYŁANIA SPISÓW TYMCZASÓW do SABINY
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Sob cze 11, 2011 20:11 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

mpacz ja pracuję w WP, mamy 2 siedziby w Gdasku. pod obydwiema są dokarmiane kotki z PG, ale nie sa sterylizowane chyba. Więc kwestia gdzie był mały kotek... Gdyby leżał gdzieś u nas centralnie rpzed firmą ktoś by go zabrał, ostatnio pracownicy wzięli 6 kociaków. nie ma znieczulicy, ale wszyscy też kociopsiolubni zakoceni i zapsieni. Dlatego czasem zostaje tylko dokarmianie i zostawianie wody w upały:/
Weekendy wolne, nie ma tam wtedy praktycznie nikogo.
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Sob cze 11, 2011 21:19 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

ILE NAZBIERAŁY? ILE NAZBIERAŁY?
Obrazek

lalka999

Od: Pon paź 25, 2010 1:02

[poprzednia][następna]