Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleba pisze:Akolita pięknie się bawi z Pingłinem.
Dzisiaj latające luzem koty szczęśliwe, bo ktoś w nocy zrzucił ze stołu i odbezpieczył puszkę z suchym baby catem - więc się stado nafutrowało po kokardki
jopop pisze:Aleba pisze:Akolita pięknie się bawi z Pingłinem.
to jest Przyslowek![]()
jopop pisze:fuck...
pozdrawiam z krainy komputerow z zamienionym z i y
Aleba pisze:Z pilnych rzeczy - trzeba odwieźć z lecznicy na Racławicką kotkę po sterylce.
Aleba pisze:Już nieaktualne, nieoceniona OKI odstawi czarnulę do domu
Aleba pisze:Wróciłam od jopop.
Dureń opatentował dzisiaj nowy sposób odpoczywania - ułożył się wygodnie na pleckach, wystawił do góry pękate cętkowane brzuszysko, a tylne łapki wyciągnął umieszczając je... wprost w misce z Animondą
Corse pisze:jopop pisze:fuck...
Jopop wciśnij jednocześnie shift i ctrl po lewej stronie - litreki wrócą na swoje miejsce
Wielbłądzio pisze:Corse pisze:jopop pisze:fuck...
Jopop wciśnij jednocześnie shift i ctrl po lewej stronie - litreki wrócą na swoje miejsce
Ha, NAWET JA to wiem, przez moment poczułam się tuzem informatycznym...
Aleba pisze:Trafił Cię się specjalny Jokotowy model kota-znikota
jopop pisze:Z pilnych tymczasów jest kotka czarna z Białołęki, do odbioru za 6 dni. Wzięta na ręce. Trzeba jej szukać DT. I ewentualnie siostra tej co jest u mnie i tego co trafił do Małgosib, też za 6 dni. Chudy szkielet. Umiarkowanie oswojona, choć jej rodzeństwo po pierwszych chwilach przerażenia zaczyna się natychmiast miziać. Więc pewnie ta ma podobnie.
I trochę kociąt: nowe (Aleba i Agneska mają namiary), z działek przy Radzymińskiej (kontakt przez p. Ewę), i jakieś zgłoszone p. Basi Lasoń. Do wszystkich telefony mają Aleba i Agneska.
Jedna kotka została na Wilczej 23, kilka osób ma telefon do opiekunki.
Jeden podlotek na Noakowskiego 12 - namiar ma m.in. Piotr568
Przypominam o Mianowskiego, to zgłoszenie Szalonego Kota. Ruszcie to, lecznica będzie za moment wolna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, luty-1 i 88 gości