Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ChilliB pisze:Witam wszystkich,
Przeczytałam cały wątek, dzwoniłam do Pani która kotka znalazła i jestem gotowa go zabrac do domu na stałe, proszę więc o jakieś informacje czy nadal tam jest i gdzie trzeba po niego pojechać mój nr tel 530 709 403
Beasia pisze:ChilliB pisze:Witam wszystkich,
Przeczytałam cały wątek, dzwoniłam do Pani która kotka znalazła i jestem gotowa go zabrac do domu na stałe, proszę więc o jakieś informacje czy nadal tam jest i gdzie trzeba po niego pojechać mój nr tel 530 709 403
![]()
![]()
Czy ktoś z W-wy mogły skontaktować się z Panią i ewentualnie pomóc w zgarnięciu rudego
Beasia pisze:ChilliB pisze:Witam wszystkich,
![]()
![]()
Czy ktoś z W-wy mogły skontaktować się z Panią i ewentualnie pomóc w zgarnięciu rudego
inga.mm pisze:o, dzięki, chyba mam pypcia na oku
ChilliB pisze:Witam wszystkich,
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas i 76 gości