Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Ptachu, ratuj, dziś przyjedzie do nas wet! Czy to moja wina, że kropelki sioo mi niechcący spadają na podłogę? A oni mi wciskają tabletki i jeszcze mnie dziś skłują!
Psot nieszczęśliwy
iwcia pisze:MaryLux pisze:Ptachu, ratuj, dziś przyjedzie do nas wet! Czy to moja wina, że kropelki sioo mi niechcący spadają na podłogę? A oni mi wciskają tabletki i jeszcze mnie dziś skłują!
Psot nieszczęśliwy
Psocie łączę się z toba w bólu
Ja też sikam na drzwiale to nie moja wina, Duża jednak uważa inaczej i kłuje mnie oraz wciska jakieś paskudźtwa do pysia, a przed naszą Dużą nie ma jak się ukryć wszędzie nas znajdzie
![]()
Ptachu
iwcia pisze:Pamiętacie jak pisałem o pewnej karmicielce, co to jej było ciężko załapać kota do klatko-łapki i nie mogła wziąć tej kotki po sterylce, bo ma już jednego kota, ale szczęśliwie udało się kotkę złapać i wysterylizować.
Mieszka u nas w klatce już od dwóch tygodni, ku rozpaczy Dużej okazało się, że ta kotka nie jest taka dzika i żal ją wypuszczać na ten niebezpieczny parking. Duża wpadła na szatański pomysłi od pierwszego dnia zaczęła pracować nad karmicielką i chyba się udało, ale trzymajcie mocno kciuki, aby wszystko poszło tak jak trzeba.
Kotka najprawdopodobniej w poniedziałek przeprowadzi się do karmicielki i zostanie tam na stałe o ile nie zamorduje jej rezydentka.
Duża będzie nas ogłaszać i szukać domu. Miś nie ma szansy na dom, Duża po raz pierwszy się poddała i mówi, że jest pewna, że Miś z nami zostanie, bo nikt go nie zechce, ale Duzi nie mogą mieć kolejnego kota na stałe zwłaszcza w obecnej sytuacji, wiec muszą jednemu z nas znaleźć nowy dom. Duży nie potrafił zdecydować, kto z nas ma szukać domu, Duża zdecydowała, że wszyscy szukamy domu i ten, kto pierwszy znajdzie tego oddadzą, Dużej marzy się dla któregoś z nas fajny forumowy dom, ale jak wiadomo nadzieja matką głupich jest
Może ktoś chce Kurę albo Kurczaka – Pluszowego Kotka albo Sysunie – Kotka Znikotka lub Kratunie - Kotka o Bardzo Małym Rozumku ?
Pilnie też szukamy domów dla psów, dwa są tymczasowe, szukają domów już od dwóch lat i nikt o nie, nie pyta, więc gdyby ktoś chciał Rudzię lub Czardasza, to psy Dużej to Duża jest zdecydowana je oddać o ile dom będzie taki super, super.
Ptachu
iwcia pisze:Duża będzie nas ogłaszać i szukać domu. Miś nie ma szansy na dom, Duża po raz pierwszy się poddała i mówi, że jest pewna, że Miś z nami zostanie, bo nikt go nie zechce, ale Duzi nie mogą mieć kolejnego kota na stałe zwłaszcza w obecnej sytuacji, wiec muszą jednemu z nas znaleźć nowy dom. Duży nie potrafił zdecydować, kto z nas ma szukać domu, Duża zdecydowała, że wszyscy szukamy domu i ten, kto pierwszy znajdzie tego oddadzą
taizu pisze:Ptachu, kurczę, niedobrze, ale ja myślę, może tak wyadoptować psa? Albo dwa?
Szarusia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości