Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babajaga pisze:W każdym monopolowym. W zależności od stosunku miodu do wody dzieli się miody na półtoraki, dwójniaki, trójniaki i czwórniaki. Właśnie popijam dwójniaka kurpiowskiego, jest słodki, winny, krzepki i pachnie leciutko miodem gryczanym. Pycha. Tu kilka informacji http://almanach.ordugh.org/wiki/Mi%C3%B3d_pitny
Asia_Siunia pisze:hehe...ja mam karton piwa carlsberg (się uchował po promocji w Lidlu), mam wódeczkę - czarownicę co to miałam niby na zlot przywieźć ale zlot się zapowiada w pierwszy dzień mojego urlopu. Wódkę mam ruską (w puszce) być może okaże się paliwem rakietowym ale czego czarownica nie wypije
. Mam i koniaczek...Chyba kurde zaraz strzelę fotkę co mam i każda mi powie czego nalać
![]()
babajaga pisze:Asiu, co za rozpusta. Ja nie dam zdjęcia, bo wyrobicie sobie o mnie mylne zdanieTej babyjagi to bym spróbowała mimo, że ma kolor przeraźliwy.
Raciborski miód to by mi się jutro przydał, bo jadę w teren w tamte okolice. Jak znam życie wyjazd skończę po drugiej stronie granicy i nabędę dużo czeskiego piwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 173 gości