Choć najlepiej to jakby im się poprawiło do wieczora i jutro sobie na spokojnie byśmy pojechali

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Dopiero znalazłam chwilę, żeby zadzwonić do Dziabołków![]()
Pomału poznają dom, choć przez pierwsze dwa dni siedziały w jednym miejscu i robiły znikoty. Na szczęście już zaczynają zwiedzać wszystko, była nawet jaka scysja z rezydentką, ale ponoć Dziaboły niewinnePsem się podobno kompletnie nie przejmują "jakby nie wiedziały, do czego to służy"
A pies to piękny, 2letni ONek - równie zabawowy, co Dziaboły w formie, więc nieco pietra miałam, jak to będzie
W każdym razie pani ocenia, że za jakieś dwa dni już się będą całkiem czuły jak u siebie. Jedzą, piją, trafiają do kuwety i jeszcze nic nie zniszczyły![]()
I teraz najdziwniejsze - Czarcik pozwala się głaskaćA Czorcik nie - fuka, więc na razie pani nie nalega
Ciekawostka przyrodnicza, ale widać tak miało być
kocurzyca41 pisze:Chłopaki kochane nie wygłupiajcie się.Zdrowieć mi migusiem.Dameska masz leżeć i pachnieć i miziać się daj ładnie,na kolanka wskocz i bądź bardzo grzeczna.![]()
![]()
Jus87 pisze:Melduję się! OKI![]()
Nie wiem co Wy chcecie od Dameski! Żebyście wiedzieli jaką miłością zapałała do mojego TŻ-a
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 115 gości