czarno-białe - Holsztyńsko-fryzyjskie, francuskie fryzy
brązowo (rudo)-białe łaty - Guernsey, Jersey, Ayrshire (zwana czasem Dunlop lub Cunninghame)
no jest jeszcze tego dużo, nic tylko jakieś zdrobnienie wymyślić

Fryzek i ....
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Mysza pisze:krowy mleczne:
czarno-białe - Holsztyńsko-fryzyjskie, francuskie fryzy
brązowo (rudo)-białe łaty - Guernsey, Jersey, Ayrshire (zwana czasem Dunlop lub Cunninghame)
no jest jeszcze tego dużo, nic tylko jakieś zdrobnienie wymyślić![]()
Fryzek i ....
tajdzi pisze:Możemy też do Atki się zwrócić, na pewno będą fajne, ciekawe, językołamliwe imiona jak
Erlxkfsldogvh lub
Bkljdshfuj
Neigh pisze:Nieeee ja protestuję !
Holsztynka........Wyobrażacie sobie czlowieka, przy zdrowych zmysłach, który ma kota o imieniu HOLSZTYNKA?
ezzme pisze:Neigh pisze:Nieeee ja protestuję !
Holsztynka........Wyobrażacie sobie czlowieka, przy zdrowych zmysłach, który ma kota o imieniu HOLSZTYNKA?
kto mówi o zdrowych zmysłach?![]()
aczkolwiek rasy krów mają chyba mało nośne nazwy i do mnie to nie przemawia
znacie komiks "kot rabina"? może Malka i Zlabia? Malka to męskie
albo: 4.06 Karola i Franciszka (Karol i Franka?) Neigh dowiaduje się o kociakach
5.06 Waleria i Bonifacy (zawsze chciałam mieć kocura Bonifacego) Neigh ma kociaki w domu
6.06 Dominika i Norbert Neigh zakłada wątek
Neigh pisze:ezzme pisze:Neigh pisze:Nieeee ja protestuję !
A poważniej.......jest chętna do adopcji Dwupaku.Oczywiście na razie jest to wszystko na etapie "jestem chętna" - zobaczymy, popytamy, odwiedzimy itp.
tajdzi pisze:Neigh pisze:ezzme pisze:Neigh pisze:Nieeee ja protestuję !
A poważniej.......jest chętna do adopcji Dwupaku.Oczywiście na razie jest to wszystko na etapie "jestem chętna" - zobaczymy, popytamy, odwiedzimy itp.
Wysłałam do ciebie panią, co koniecznie chciała SopranaKCIUKI!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości