Moderator: Moderatorzy
A mój wet sie upiera przy Caninsulinie. Miał się skonsultować z innymi i mówi mi, że wszyscy potwierdzają dobre doświadczenia z Caninsuliną.
anita szczecin pisze: Twierdzi, że wahania dzienne do 200 a nawet 300 jednostek glukozy we krwi, to są dobre wyniki, że jakby było powyżej 400 to by były złe.
"Kociara" pisze:Rozumiem że wetowi chodziło o cukrze w ciągu doby utrzymującym się pomiędzy 200mg a max 300 mg. Wynik 200 mg to jest ledwo prób nerkowy.
Liwia pisze:Czesław kolejny dzień poniżej stówki. Tak się w życiu realnym nie dzieje, czuję niepokój.
Przepraszam, ale nie rozumiem, o jakie wahania chodzi: z 500 na 200 po 4-5 godzinach i potem znów na 500, czy może z 400 na 100 w tym samym czasie i potem szybko w ciagu 2-3 godzin znów na 400anita szczecin pisze:A mój wet sie upiera przy Caninsulinie. Miał się skonsultować z innymi i mówi mi, że wszyscy potwierdzają dobre doświadczenia z Caninsuliną. Twierdzi, że wahania dzienne do 200 a nawet 300 jednostek glukozy we krwi, to są dobre wyniki, że jakby było powyżej 400 to by były złe.
Jestem cały czas z Wami i pragnę, żeby się udało.Liwia pisze:Czesław kolejny dzień poniżej stówki. Tak się w życiu realnym nie dzieje, czuję niepokój.
Tinka07 pisze: Ten lekarz o cukrzycy nie ma zielonego pojęcia i też jego koledzy, z którymi się konsultował.
Nie, nigdy wcześniej na ten temat nie było nic napisane."Kociara" pisze:A w temacie kota Figaro nic nie wiadomo, żadnych wcześniejszych wpisów o kłopotach ze zdrowiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości