Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
queen_ink pisze:Z Dymitrową łapą Orzeł nie wie, jak będzie, może się będzie nadawała do stabilizacji, a może nie. Na szczęście kwota 1500-2000 to nie jest koszt stabilizatora, jak zrozumiałam na początku, tylko całego leczenia, więc rozłoży się na kilka miesięcy. Sam stabilizator z założeniem to koszt do 700 zł, a potem przez 2-6-8 miesięcy gojenie. Tylko że przez ten czas kot powinien jak najmniej się ruszać, ergo najlepiej siedzieć w klatce, a łapę trzeba będzie dezynfekować codziennie. Nikt nie wie, jak on to zniesie.
Czy mieliśmy (albo wiecie, kto miał) kota leczonego w ten sposób?
lutra pisze:Biedny D.
PS
Asia, ma być na 18.
_namida_ pisze:U nas w domu niezła psychoza. Ryfon chodzi z brzuchem przy podłodze i generalnie boi się zejść z parapetu, ma tam miski i kuwetę blisko, na biurku. A Beńka tylko czai, kiedy może prześlizgnąć się przez drzwi i zaatakować i nie zawsze umiemy nad nią zapanować. Wczoraj były 2 incydenty, dzisiaj znowu 2, na szczęście już w połowie drogi zainterweniowałam, więc Ryfka nie dostała, ale ja już mam ślady na ręce, nodze, plecach i dekolcie![]()
Także z niecierpliwością czekamy, aż przemiła (dla ludzi) Beńka pójdzie sobie do domu
Tweety pisze:wiek na 9.06
Chciałam zrobić zestawienie maluchów ale nie wiem czy o wszystkich pamiętam:
Kinga - Anatol i Teofil
Państwo p. - Burka i Sznurka
p. Iza - Kubuś i Grześ
i ta 6-tka jest w wieku do wydawania, tylko dowiem się czy ostatnia czwórka może już zaszczepiona
Lutra - Focus i Fiesta, 7 tyg.
ja - Melon, Pestka i Arbuz, 6 tyg
dr Duda - Natka i Karotka - 7 tyg
vanja - 4 od Ateny, 5 tyg., Merlinka 4 tyg.
muzeum - 4 maluchy, 3 tyg,
p. Staszek - 8 maluchów, 3 tyg.
p. Aurelia(k. zoo) - 6 maluchów, 8 tyg. (we środę będą odrobaczane)
W. Pola - 5 maluchów, 7 tyg.
działki (donosi namida) 4 maluchy ok. 6 tyg,
Gurgacza - 5 maluchów
działki (donosi Lutra) 4 maluchy,
p. Dominika - 3 dziewczynki i dwa kocurki, 4 tyg.
coś gdzieś jeszcze?
kurza doopa, 59??
Tweety pisze:kiedy Bienia miała sterylkę? to nie będzie takie związane ze zmianą hormonalną?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], label3, Patrykpoz i 74 gości