Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 09, 2011 4:38 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

hej, Plamku :ok: :ok: :ok: ogromniaste cały czas :lol:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 Pchełka 02.11.2025 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Czw cze 09, 2011 6:11 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

Cześć Plamiasty z Dużą.Jak tam wasze zdrówko?Michaśka wykąpana?Instrukcja wstawiania zdjęć dla "orłów"komputerowych takich jak ja wygląda tak:1-klikamy na zdjęcie,pojawia się komunikat wyślij do....wybierasz pulpit.i masz fotkę na pulpicie.
2-Wchodzisz na stronę Image Shack i pojawia się śliczna rameczka a w niej napis browse to sobie na niego klikamy.
3-pojawia się druga śliczna rameczka z napisem moje obrazy,z lewej strony m.in.napis pulpit to go sobie wybieramy i szukamy zdjęcia właściwego,co go sobie wysłałyśmy.
4-W pierwszej rameczce mamy napis otwórz to klikamy na owo zdjęcie i następnie napis otwórz a potem na napis prześlij teraz.
5-zdjęcie się ładuje.Jak już się załaduje to masz go w miniaturze wyświetlonego w rameczce z boku.pod spodem m.in.napis kod forum to go sobie wybierasz .Pojawia się rameczka a w niej kopiuj,to wybierasz.
6-wchodzimy na stronę forum i tak jak piszesz odpowiedź klikasz sobie myszeńką i widzisz napis wklej,to wklejasz i pojawia się link do fotki.Możesz sobie zrobić podgląd i zobaczyć fotkę.
Prościej nie umiem gdyż głąb komputerowy jestem i też ktoś mnie nauczył.Jak ja to potrafię to Ty też dasz radę.Jest jeszcze możliwość zmiany rozmiaru zdjęcia,ale jak tego nie rozgryziesz to napiszę kolejną instrukcję.A teraz ćwicz,bo Plamusia chcę zobaczyć.Powodzenia.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw cze 09, 2011 8:14 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

kocurzyca41 pisze:Cześć Plamiasty z Dużą.Jak tam wasze zdrówko?Michaśka wykąpana?Instrukcja wstawiania zdjęć dla "orłów"komputerowych takich jak ja wygląda tak:1-klikamy na zdjęcie,pojawia się komunikat wyślij do....wybierasz pulpit.i masz fotkę na pulpicie.
2-Wchodzisz na stronę Image Shack i pojawia się śliczna rameczka a w niej napis browse to sobie na niego klikamy.
3-pojawia się druga śliczna rameczka z napisem moje obrazy,z lewej strony m.in.napis pulpit to go sobie wybieramy i szukamy zdjęcia właściwego,co go sobie wysłałyśmy.
4-W pierwszej rameczce mamy napis otwórz to klikamy na owo zdjęcie i następnie napis otwórz a potem na napis prześlij teraz.
5-zdjęcie się ładuje.Jak już się załaduje to masz go w miniaturze wyświetlonego w rameczce z boku.pod spodem m.in.napis kod forum to go sobie wybierasz .Pojawia się rameczka a w niej kopiuj,to wybierasz.
6-wchodzimy na stronę forum i tak jak piszesz odpowiedź klikasz sobie myszeńką i widzisz napis wklej,to wklejasz i pojawia się link do fotki.Możesz sobie zrobić podgląd i zobaczyć fotkę.
Prościej nie umiem gdyż głąb komputerowy jestem i też ktoś mnie nauczył.Jak ja to potrafię to Ty też dasz radę.Jest jeszcze możliwość zmiany rozmiaru zdjęcia,ale jak tego nie rozgryziesz to napiszę kolejną instrukcję.A teraz ćwicz,bo Plamusia chcę zobaczyć.Powodzenia.

Dziękuję bardzo :D ,będę dzisiaj pilnie ćwiczyć...wysłałam wczoraj fotki do katgral,ale pewnie nie miała wolnej chwili.
Mnie i tak głupio,że przeze mnie ma tak mało czasu,te rachunki i wogóle...więc nie będę przypominać,a dzisiaj poćwiczę i może mi co wyjdzie :? ...no bo jak można być takim komputerowym debilem :oops: ?...wstyd i tyle.
U nas z rana tak,jak wczoraj,czyli CORAZ LEPIEJ!!! To znaczy u Plamutka.
Chłopak mnie zwyzywał rano,bo to i śniadanie nie o tej porze,co zwykle,głaskania mniej,siateczka nie założona od razu,do kuwety nie nasypane jak się należy....normalnie bezczelny się robi :evil: ! To sie nazywa wykorzystywanie swojego stanu i sytuacji :D .Koty to jednak cwaniaczki małe!
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw cze 09, 2011 8:26 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

Super, że Plamek już tak żywo demonstruje swoje potrzeby! Wyniki lepsze, to i samopoczucie lepsze, osobiście się bardzo cieszę, że zniknęło w tych wynikach pewne podejrzenie, uff :) Teraz jest na prawach rekonwalescenta, więc pewnie z całą świadomością męczy, bo wie, że mu się należy :kotek:
Na to grypo-przeziębienie to cała kupa ludzi choruje. Tylko czekać, aż mnie weźmie, bo sąsiad kicha, sąsiadka kaszle, pani w sklepie łyka gripex... a moje stado coś marnie je, czy to może być przez te upały?

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Czw cze 09, 2011 8:28 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

Hej :)

zdjęcia poniżej :) w opóźnieniem bo rzeczywiście gonię w piętkę

ja zdjęcia wklejam z http://www.fotosik.pl

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Czw cze 09, 2011 8:46 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

Pani Kasiu,dziękuję :1luvu: ...teraz to mi dopiero głupio :oops: :oops: :oops: ....już sie proszę mna nie przejmować,dzisiaj uczę się pilnie wstawiania zdjęć :mrgreen: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw cze 09, 2011 9:23 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

Oj tam Małgosiu - ja nawet nie próbuję nauczyć się wstawiania zdjęć :mrgreen: .
Żaden wstyd :oops: . Od takich spraw są dzieci :wink: .

A zwierzątka słodkie :1luvu:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Czw cze 09, 2011 11:18 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

izka53 pisze:
vip0 pisze:Pani Kasia chwilkę znajdzie,bo ja dalej ciemna w temacie :oops: .

Mnie tu ludzie na forum naumieli , przez image shack, potem jakoś nie korzystałam, zapomniałam, ale na nowo się sama naumiałam.
Jeśli masz zdjęcia w kompie to wejdż na http://www.imageshack.pl i czytaj co tam pisze, dasz rade. :ok:
Jak ja dałam.... :mrgreen:

Ja od ewar upatrzyłam Zapodaj.Net i jest najprostrzy.Nie trzeba rejestracji i gify też tylko coś z moim laptopem się muli po zmianie antywirusa.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw cze 09, 2011 13:07 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

cześć Plamkowaty :lol:
co u ciebie i u Dużej :?: :?: :?:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 Pchełka 02.11.2025 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Post » Czw cze 09, 2011 16:43 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

halo, halo odezwijcie się...tu forum :wink:

puszatek

Post » Czw cze 09, 2011 19:08 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Jesteśmy....uczyłam się,uczyłam,i takiego się naumiałam :D .
Ale jest dobrze,już mniej więcej kojarzę,o co chodzi :D .
A na zdjęciu jest mój Wiktor.

vip

Post » Czw cze 09, 2011 19:13 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

liszyca pisze:Super, że Plamek już tak żywo demonstruje swoje potrzeby! Wyniki lepsze, to i samopoczucie lepsze, osobiście się bardzo cieszę, że zniknęło w tych wynikach pewne podejrzenie, uff :) Teraz jest na prawach rekonwalescenta, więc pewnie z całą świadomością męczy, bo wie, że mu się należy :kotek:
Na to grypo-przeziębienie to cała kupa ludzi choruje. Tylko czekać, aż mnie weźmie, bo sąsiad kicha, sąsiadka kaszle, pani w sklepie łyka gripex... a moje stado coś marnie je, czy to może być przez te upały?

Ania,w upały to nikomu się jeść nie chce :? ...moje kocury też tylko na trawce w cieniu siedzą i jeść to nie bardzo...pić najwyżej.
Plamo się miewa znakomicie,jutro wizyta w lecznicy i omówienie dalszego leczenia,czyli jutro wiem więcej o przyszłości.
Mam być koło południa,to pewnie tak o 14 będę juz mądrzejsza,w sensie co i jak dalej. :D .

vip

Post » Czw cze 09, 2011 19:26 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

Dziewczyny,takie jeszcze miałabym pytanie...czym odrobaczacie koty?
Ja do tej pory robiłam to Pratelem,ale może jest coś lepszego,np.w płynie?
Pratel jest spożywany bardzo niechętnie :( ,Plamek na przykład jak wściekły wygląda,pianę z pyska toczy i spieprza w podskokach,ile wlezie :? .

vip

Post » Czw cze 09, 2011 19:29 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

vip0 pisze:Dziewczyny,takie jeszcze miałabym pytanie...czym odrobaczacie koty?
Ja do tej pory robiłam to Pratelem,ale może jest coś lepszego,np.w płynie?
Pratel jest spożywany bardzo niechętnie :( ,Plamek na przykład jak wściekły wygląda,pianę z pyska toczy i spieprza w podskokach,ile wlezie :? .

u mnie sprawdza się cestal
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw cze 09, 2011 19:29 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

kocurzyca41 pisze:Cześć Plamiasty z Dużą.Jak tam wasze zdrówko?Michaśka wykąpana?Instrukcja wstawiania zdjęć dla "orłów"komputerowych takich jak ja wygląda tak:1-klikamy na zdjęcie,pojawia się komunikat wyślij do....wybierasz pulpit.i masz fotkę na pulpicie.

Renia,dziękuję za kurs,jak widzisz był skuteczny :D .
A jak zrobić,żeby te rozmiary zmienić? :oops:
Dzisiaj doszła maść,dziękuję pięknie,będzie na jakieś dwa tygodnie,bo opatrunki co 2-3 dni i już cała tubeczka na raz nie schodzi :1luvu: .

vip

[poprzednia][następna]