PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 08, 2011 20:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

jasdor pisze: o dobrej edykacyjności młodego pokolenia :evil:

8O a możesz przetłumaczyć na nasze? bo ja prosta kobita jezdem i nie rozumiem :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro cze 08, 2011 20:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Pomponku kochana, nie ważne, że nie spałaś trzy noce, że męczyłaś się, żeby zrobic coś samodzielnie, że wykazujesz chęci nauczenia się tego, co powinnaś umieć. To nie jest ważne, bo pani profesor ma układ z panią realizatorką projektów, która za 320,00 zł szyje na zlecenie (studenta) to, co sam powinien uszyć :evil: Oczywiście prace samodzielne zostają przy zaliczeniu odrzucone i do poprawki na kolejne trzy noce. No chyba, że się poddasz i zaniesiesz do pani ...realizatorki :evil:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro cze 08, 2011 20:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

jasdor pisze:Pomponku kochana, nie ważne, że nie spałaś trzy noce, że męczyłaś się, żeby zrobic coś samodzielnie, że wykazujesz chęci nauczenia się tego, co powinnaś umieć. To nie jest ważne, bo pani profesor ma układ z panią realizatorką projektów, która za 320,00 zł szyje na zlecenie (studenta) to, co sam powinien uszyć :evil: Oczywiście prace samodzielne zostają przy zaliczeniu odrzucone i do poprawki na kolejne trzy noce. No chyba, że się poddasz i zaniesiesz do pani ...realizatorki :evil:

:evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro cze 08, 2011 20:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

jasdorku z całym szacunkiem ale pani minister nie ma nic do tego, że pani, która uczy twoja potomkę jest niepoważna i nie na miejscu. Mnie też szlag trafia na różne układy. Znam gościa, który studentami remontuje sobie dom i jeszcze za to bierze kasę z uniwersytetu, bo organizuje ćwiczenia terenowe właśnie w tym domu. Skandal i nóż się w kieszeni otwiera ale gość ma jakieś układy i wszyscy przymykają oko.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro cze 08, 2011 20:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Wiem babajagusiu ulubiona, ale pani minister też nie lubię :mrgreen:
Wiem tez, jak jest, wszędzie i zawsze tak było :( Są ludzie i ludziska :( Tylko teraz to tak jakoś bardziej boli. :|

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro cze 08, 2011 20:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

No bo teraz dotyka cię osobiście. Znam to uczucie wściekłości i bezsilności na raz :(
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro cze 08, 2011 20:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Dobrej nocki wyśpijcie się za mnie
Jutro jedziemy na kroplówkę.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro cze 08, 2011 21:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

My się też idziemy zagrzebać w ściółkę..
Małe szurpate ma zakropione oczęta i nakarmione rozrabia w łazience,
Lolek wysikany, reszta stada jest na czujce..
Idziemy spać..
Wszystkim Siostrom - spokojnej nocy.. jutro będzie lepszy dzień..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw cze 09, 2011 6:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

O rany, ile emocji! Trzymam mocne kciuki, żeby się poukładało - ze zdrowiem, z sesją, z brakującymi pieniędzmi. Ze zgubionymi telefonami też :)

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Czw cze 09, 2011 6:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

O, ze wstydem stwierdzam, że za maj nie przelałam wpłaty :oops:
Asia_Siunia, Dziewczyno, Siostro bardzo, bardzo mi przykro :-(
Pompon - obyśmy tylko zdrowe były i zdrowe d... miały :ok:
Jak to tutaj jest teraz - smutek na Pakcie miesza się z radością...
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw cze 09, 2011 8:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Hej

wiecie co .......

Mam dosyć ... :cry:

Moja kochana siostrzyczka przed chwilą przyjechała do mnie z z dzieckiem -
to nic że kaszle kicha i prycha ......
Dzieciak ma wysypkę od góry do dołu ....
To nic ze ona jeszcze nie była u lekarza .....
To nic że nie wiadomo co to jest i nie wiadomo czy zakaźne ........
To nic że ja jestem w trakcie leczenia immunosupresyjnego ......

Jeszcze do mnie matka zadzwoniła i wielkie pretensje że ja świruje ....... Tak.......
Same się ze sobą pieszczą z byle czym lecą do lekarza a ja świruje ....
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw cze 09, 2011 9:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

babajaga pisze:No bo teraz dotyka cię osobiście. Znam to uczucie wściekłości i bezsilności na raz :(

Ostatnimi czasy to miałam :| Początkowo trochę chciałam udowodnic że nie jestem wielbłądem, ale "ta osoba" usuneła wszystkie dowody, które mogłam wykorzystać.
A że jest znanym doktorem medycyny, a ja skromnym kims tam, to zostałam z ta bezradnością, poczuciem krzywdy i wsciekłością sama - przykre to.

Asiu_Siuniu, ściskam.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw cze 09, 2011 10:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Anda pisze:
babajaga pisze:No bo teraz dotyka cię osobiście. Znam to uczucie wściekłości i bezsilności na raz :(

Ostatnimi czasy to miałam :| Początkowo trochę chciałam udowodnic że nie jestem wielbłądem, ale "ta osoba" usuneła wszystkie dowody, które mogłam wykorzystać.
A że jest znanym doktorem medycyny, a ja skromnym kims tam, to zostałam z ta bezradnością, poczuciem krzywdy i wsciekłością sama - przykre to.

Asiu_Siuniu, ściskam.

Anda te osoby ktore wykorzystuja swoje stanowisko w zyciu codziennym-prywatnym (chodzi mi o to ze JA JESTEM KIMS WAZNYM A TY NIKIM) to osoby slabe psychicznie i nie maja zadnej innej sposobnosci na udowodnienie ze sa madre i maja cos isotnego do powiedzenie. Sama wiem, ze CI NA WYSOKICH STOLKACH czesto choc nie zawsze zachowuja sie gorzej niz prosci ludzie, słoma z butów wystaje na kilometr.
Moja rada: olac to i jesli widzisz taka sytuacje nalezy nie wchodzic w dalsze konwersacje tylko ladnie i w kulturalny sposob zakonczyc temat i sie usunac z pola widzenie lub w madry i blyskotliwy sposob zawstydzic albo troche wysmiac taka osobke ktora nastepnie zrobi sie bardzo malutka. Dodam ze jest to bardzo satysfakcjonujace :twisted:
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

Post » Czw cze 09, 2011 11:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Emocje dziś na wysokim poziomie 8O Ale bardzo dzielne jesteście dziewczyny w życiowych zmaganiach, bardzo :ok: :ok: :ok:

Asiu ... bardzo mocno przytulam :(
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw cze 09, 2011 12:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Co za dzień dzisiaj...
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]