paula91 pisze:Byli chętni, ale słuch o nich zaginął...Także czekamy dalej. Mam nadzieję, że kociaki doczekają się kochających domków.
i jak, udało się już kogoś znaleźć?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
paula91 pisze:Byli chętni, ale słuch o nich zaginął...Także czekamy dalej. Mam nadzieję, że kociaki doczekają się kochających domków.
Kumiko pisze:niestety nadal ciszakociaki, hop po nowy domek
Kumiko pisze:z tego co wiem Paula dodala nowe na gumtree a wydarzenie na FB tez jest. Sa juz na kilkunastu stronach i nicczy to przez ta porę roku? tak mysle zeby zrobic im bannerki ale nie bardzo potrafimy je zrobic
XAgaX pisze:Kumiko pisze:z tego co wiem Paula dodala nowe na gumtree a wydarzenie na FB tez jest. Sa juz na kilkunastu stronach i nicczy to przez ta porę roku? tak mysle zeby zrobic im bannerki ale nie bardzo potrafimy je zrobic
nowego jeszcze nie widziałam - monitoruję ten portal w celu wyłapywania niefajnych ogłoszeń, banerki możecie zamówić tu:
viewtopic.php?f=8&t=119918&start=1020
poproszę o link do FB, udostępnię, a mam wielu zwierzolubnych znajomych
Kumiko pisze:XAgaX pisze:Kumiko pisze:z tego co wiem Paula dodala nowe na gumtree a wydarzenie na FB tez jest. Sa juz na kilkunastu stronach i nicczy to przez ta porę roku? tak mysle zeby zrobic im bannerki ale nie bardzo potrafimy je zrobic
nowego jeszcze nie widziałam - monitoruję ten portal w celu wyłapywania niefajnych ogłoszeń, banerki możecie zamówić tu:
viewtopic.php?f=8&t=119918&start=1020
poproszę o link do FB, udostępnię, a mam wielu zwierzolubnych znajomych
Dzieki za pomocPaula zaraz podesle link
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości