Efcia1 pisze:Vvu, wizyta adopcyjna doszła do skutku, właśnie wróciłam do domu.

No, to masz teraz chwilę dla swoich kotów i parę godzin na sen.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Efcia1 pisze:Vvu, wizyta adopcyjna doszła do skutku, właśnie wróciłam do domu.
Efcia1 pisze:Vvu, wizyta adopcyjna doszła do skutku, właśnie wróciłam do domu. I bardzo dziękuję za pomoc przy wczorajszej i dzisiejszej łapance
VVu pisze:Rozglądamy się za siatką wystrzeliwaną ze strzelby albo innym sprzętem Dżejmsa Bonda.
annafreesprit pisze:VVu pisze:Rozglądamy się za siatką wystrzeliwaną ze strzelby albo innym sprzętem Dżejmsa Bonda.
Tak, tak, Koteria koniecznie musi mieć na stanie takie gadżety.![]()
Przekonaliśmy się wczoraj, że toczymy nierówną walkę próbując wabić/łapać kotkę, która w ogóle nie jest zainteresowana jedzeniem![]()
Dziękuję Koterii za użyczony sprzęt i bardzo łownego Krzyśka- bez niego nie dałabym rady złapać tej kotki.
W ramach rewanżu miałam kocie siki na twarzyWrażenie: BEZCENNE!
VVu pisze:(...)wielkie brawa dla Krzyśka z Koterii!![]()
(Może ktoś o nim napisze? Bo ja go jeszcze nie poznałem).
VVu pisze:Dziś Koteria - w osobie Efci1 (+ asysta VVu) zasadzała się na kotkę, która nie chce się złapać już 2 lata.
Nie chce się złapać, bo już się kiedyś złapała w klatkę, ale serce kazało karmicielce kotkę z klatki wypuścić, bo się szamotała (karmicielka przyznała się do tego po pół roku niepowodzeń w późniejszych łapankach).
Dziś się zasadzała karmicielka z mini-podbierakiem, zasadzała się klatka, zasadzały się 2 podbieraki równocześnie przy okienku piwnicznym, z nagonką z piwnicy. Bez powodzenia. Podwórka są dwa, połączone labiryntami nieodgrodzonych piwnic, a okienek z otworami dla kotów jest kilkanaście...
Rozglądamy się za siatką wystrzeliwaną ze strzelby albo innym sprzętem Dżejmsa Bonda.
VVu pisze:CoToMa pisze:NITKA/KARINKA pisze:Czy współudział w wygranej wyklucza przez dwa lata samodzielny start w ankiecie krakvetu?
Koterii to nie wykluczyło...
To miłe, że CoToMa przypomniała o tej sympatycznej sprawie. Warto przypomnieć o tym, co zapoczątkował AFN - czyli o przekazaniu części pomocy z KrakVetu Forumowemu Sreberku. AFN przekazał część wygranej Koterii, a Koteria, o ile mi wiadomo (przynajmniej miała przekazać), ostatniemu Sreberku. Ale może nie przekazała, bo ani na wątku PKDT, ani na ich stronie, nie widzę żadnych informacji na ten temat?
Fajnie by było, wydaje mi się, by takie przyjazne zwyczaje były kontynuowane. No, ale to może sprawa na potem.
VVu pisze:Mulesia, bardzo się cieszę, że leży Ci na sercu dobro Koterii, ale obawiam się, że opacznie odczytałaś mój post.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, puszatek i 77 gości