ŚLEPACZKI cz.V-"mój ślepaczek" - wołam do tablicy opiekunów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Czy potrzebny jest Klub Ślepaczków?

Ankieta wygasła Nie lis 18, 2012 12:15

1.Bardzo-to skarbnica wiedzy o kotach niewidzących i wsparcie
28
93%
2.Tak sobie - bez klubu tez można sobie poradzić
2
7%
3. Nie - po co zajmować sie kotami chorymi lub kalekimi
0
Brak głosów

Liczba głosów : 30

Post » Wto cze 07, 2011 19:14 Re: ŚLEPACZKI cz.V- zapraszamy na bazarki dla ślepaczków str.1

iwoniad pisze:proszę- budrysku - chyba mam Twoj nr - 607?? tak..
dajcie mi znać np smskiem / pw jakie będą koszty trikolorki,
gdy mnie tu chwilę nie było dzwoniłaś do mnie
do dziś się zastanawiam w jakim celu. może Lenka? hm.

607 488 598 to moj nr ale niestety ukradli mi komorke i wszystkie nr przepadly...wiec nie moge zadzwonic :(
mala jest juz w lecznicy, jutro bedzie diagnozowana, dam znac jutro wieczorem
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Śro cze 08, 2011 7:51 Re: ŚLEPACZKI cz.V- zapraszamy na bazarki dla ślepaczków str.1

Kida (nr 2 w pilnych) ma teraz swój własny wątek: viewtopic.php?f=1&t=128780

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro cze 08, 2011 12:13 Re: ŚLEPACZKI cz.V- zapraszamy na bazarki dla ślepaczków str.1

nasza mala tri ma goraczke, ponad 40 st
oczko wylane przez kk, nie mozna go jeszcze usunac bo jest cale zaropiale
przez kilka dni bedzie na antybiotyku i zostanie w lecznicy
Obrazek

BUDRYSEK

Post » Śro cze 08, 2011 16:17 Re: ŚLEPACZKI cz.V- zapraszamy na bazarki dla ślepaczków str.1

1. Postaram się jak najszybciej uzupełnić dane na pierwszej stronie.

2. Spróbuję jeszcze dziś przesłać nr konta dla Albercika. Ustalamy, co się dzieje z Albercikiem, kto będzie się nim opiekował (nie chodzi formalnie o schronisko, bo wiadomo, że dba o Albercika w miarę swych, niestety schroniskowych, możliwości) ale o dalsze potrzeby, np. konsultacje okulistyczne, zakraplanie, dbanie o oczy.
Oprócz takiego wsparcia Albercikowi najbardziej potrzebne jest DT. :(
(tę informację przesłałam także na PW do AgiPap)
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro cze 08, 2011 18:42 Re: ŚLEPACZKI cz.V- zapraszamy na bazarki dla ślepaczków str.1

Posty zaktualizowane (wątek Kida, dane kontaktowe Beni)
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Śro cze 08, 2011 19:16 Re: ŚLEPACZKI cz.V- zapraszamy na bazarki dla ślepaczków str.1

joshua_ada pisze:Posty zaktualizowane (wątek Kida, dane kontaktowe Beni)

Benia nie musi być w pilne, bo ma dom.Ciągle wierze,że się przełamie.Bardzo mi jej szkoda, bo ma dni w których się tuli i nie warczy,śpi obok kotów(sama sie tam sadowi),ale niestety 90% czasu spedza sama i nie szuka kontaktu ani z nami,ani z kociambrami.Je tez oddzielnie.Nie wiem, moze ona juz taka jest.W każdym bądź razie szukamy jej spokojnego domu.Jestem bardzo przeciwna przekazywaniu kota z jednego domu do innego... :( Czuje sie podle,ale widzę,ze to słuszna decyzja.
Z dobrych wieści to to,ze Lepek od długiego czasu nie miał ataków padaczki.Dostaje leki i wygląda "kwitnąco"A i białaczkowa Kizia czuje się wspaniale,na razie bez żadnych leków.Pozostałe cyklopeczki zdrowe i radosne
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro cze 08, 2011 21:09 Re: ŚLEPACZKI cz.V- zapraszamy na bazarki dla ślepaczków str.1

Strasznie się martwię o małą,
jej.. nie chciałam nic mówić, ale to oko właśnie wygląda tak, jak w opisie na miau..
to oczko, biedna mała..
nic się dziś nie dowiedziałam podczas rozmowy telefonicznej, nie było Klaudus niestety, postaram się dodzwonić ale proszę - jak będziecie coś wiedzieć - dajcie znać.

iwoniad

Od: Pon mar 21, 2011 16:15

Post » Śro cze 08, 2011 21:38 Re: ŚLEPACZKI cz.V- zapraszamy na bazarki dla ślepaczków str.1

Przeklejam zdjęcia Ślepinki z wątku kotów Ewy. Są wprawdzie sprzed dwóch lat, ale kicia nic się nie zmieniła.
Dziękujemy za pieniążki z funduszu ślepaczków. Będą na badania.

Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek
Obrazek

Migota

Od: Sob mar 29, 2008 20:57

Post » Śro cze 08, 2011 22:12 Re: ŚLEPACZKI cz.V- zapraszamy na bazarki dla ślepaczków str.1

Chciałam zapytać co to za ankieta na fundację "kot"?
Nie jestem teraz na bieżąco.

Ewa JANCZUK

Od: Pt paź 06, 2006 22:38

Post » Śro cze 08, 2011 23:21 Re: ŚLEPACZKI cz.V- zapraszamy na bazarki dla ślepaczków str.1

iwoniad pisze:Strasznie się martwię o małą,
jej.. nie chciałam nic mówić, ale to oko właśnie wygląda tak, jak w opisie na miau..
to oczko, biedna mała..
nic się dziś nie dowiedziałam podczas rozmowy telefonicznej, nie było Klaudus niestety, postaram się dodzwonić ale proszę - jak będziecie coś wiedzieć - dajcie znać.

mala jest juz pod moja opieka, jest w lecznicy, na razie jest na antybiotyku, powalczymy o drugie oczko
strasznie nudzi sie w lecznicy i lobuzuje :)
Obrazek

BUDRYSEK

Post » Śro cze 08, 2011 23:30 Re: ŚLEPACZKI cz.V- zapraszamy na bazarki dla ślepaczków str.1

joshua_ada pisze:Czy ktoś mógłby dać Albercikowi DT? Prosimy...
Tajemniczy Wujek Z. pisze:Obrazek<<< Kliknij, aby powiększyć

(choć moja wiara w to w sezonie osieroconych kociąt jest malutka :( )
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw cze 09, 2011 6:44 Re: ŚLEPACZKI cz.V- zapraszamy na bazarki dla ślepaczków str.1

Ewa JANCZUK pisze:Chciałam zapytać co to za ankieta na fundację "kot"?
Nie jestem teraz na bieżąco.

Może chodzi o głosowanie w Krakvecie? Możemy wygrać duuużo jedzonka dla naszych kotów. To byłoby ogromne wsparcie dla nas. Serdecznie zapraszamy do głosowania :mrgreen: Można przez banerek w moim podpisie :wink: W Fundacji mieszka między innymi Anielka która jest w Klubie Ślepaczkowym, a od niedawna także druga kicia po amputacji oczka, niestety jej drugie oczko też jest zagrożone..
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw cze 09, 2011 11:44 Re: ŚLEPACZKI cz.V- zapraszamy na bazarki dla ślepaczków str.1

kandydaci na czerwiec

1.Alex -dt kotika GdańskObrazekObrazek
wątek kotka: viewtopic.php?f=13&t=128514
2.Kida - dt lusesita Obrazek
wątek: viewtopic.php?f=1&t=128780
3. malutka tri -lecznica, opieka Budrysek Obrazek
wątek: viewtopic.php?f=13&t=128971
Ostatnio edytowano Pon cze 13, 2011 10:57 przez alessandra, łącznie edytowano 2 razy

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw cze 09, 2011 11:46 Re: ŚLEPACZKI cz.V- zapraszamy na bazarki dla ślepaczków str.1

Jaki nr rachunku bankowego do wpłat na maluchy mogę podać na fb ?

iwoniad

Od: Pon mar 21, 2011 16:15

[poprzednia][następna]