DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 08, 2011 18:22 Re: DT Smarti4 - Roleksio szczęśliwy !

Pełen odlot :ok:
Widać, że im tam bardzo dobrze :)

Zaproszę przy okazji na pchli targ: viewtopic.php?f=27&t=128806

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro cze 08, 2011 18:33 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

Co to za słit focie???

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro cze 08, 2011 18:36 Re: DT Smarti4 - Roleksio szczęśliwy !

smarti pisze:
alareipan pisze:No dobra! :D To pokażę Tobie! :mrgreen:

ObrazekObrazekObrazekObrazek

:D :D :D :D

PS. Prawa autorskie do zdjęć Anna W. ;)

no ja nie mogę 8O
w życiu bym się nie spodziewała że dziewczynki zaledwie po kilku dniach zaprezentują taki luzik w nowym domku...
:1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek: :kotek:

:ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Sz.Kocie-kiedy zaczniesz ogłaszać Ciumola i Blusię?
dziewczynki zaszczepione i gotowe do domków-nie warto je wpędzać w lata,no nie? :mrgreen:

obie zdrowe,obie miziaste,kuwetkujące z apetytem-na dokocenie,zwłaszcza Ciumol-Blusia niekoniecznie.

no i kociaki-sześciopaczek :D :?:
bo nie ma czasu-miejsce potrzebne-a i warto zdążyć przez megawysypem kociaków :roll:

i alareipan mówiła że w ogł trzeba zaznaczać że "konieczność przepisania umowy adopcyjnej na Paluchu" zeby było jasne bo potem zdarza się że niektórzy robią trudności
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

nie wiem jak Wy ale ja się dzisiaj muszę zmuszać do najmniejszego wysiłku :roll:
strasznie mi się nic nie chce :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro cze 08, 2011 18:51 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

magaaaa pisze:Co to za słit focie???

To jest właśnie najnowszy eksperyment DT Smarti ;) Fionka-boi-dupa-będę-3-tygodnie-siedzieć-za-piecem ze schronu w Rybniku i nasza Paluszyczka Trusia-zobacz-na-twój-widok-rozpłaszczam-się-jak-kartka - dziewczynki od piątku są w domu u Ani W, od której jest Sznycel.

Miły widok, bo nie wiem, jak Fionka, ale Trusia na 95% wyszłaby ze schronu w czarnym worku, gdyby Iwona nie pozwoliła nam wtedy wziąć trzech zamiast dwóch :roll: A teraz leży na łóżeczku :placz: To ze szczęścia

Smarti również nie dowierzam... One miały luzik już po naszym wyjściu za drzwi... Hmmmm... :twisted: Zła wiadomość: nie tęsknią za Tobą :twisted: :ryk: :ryk:

W ogłoszeniach być nie musi tej informacji, ale na początku trzeba zaznaczyć, że jest taka konieczność. Wolałabym, żeby Edytka była rozliczona, bo jeszcze tyle kotecków przed nią ;) :P

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro cze 08, 2011 18:58 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

alareipan pisze:
magaaaa pisze:Co to za słit focie???

To jest właśnie najnowszy eksperyment DT Smarti ;) Fionka-boi-dupa-będę-3-tygodnie-siedzieć-za-piecem ze schronu w Rybniku i nasza Paluszyczka Trusia-zobacz-na-twój-widok-rozpłaszczam-się-jak-kartka - dziewczynki od piątku są w domu u Ani W, od której jest Sznycel.

Miły widok, bo nie wiem, jak Fionka, ale Trusia na 95% wyszłaby ze schronu w czarnym worku, gdyby Iwona nie pozwoliła nam wtedy wziąć trzech zamiast dwóch :roll: A teraz leży na łóżeczku :placz: To ze szczęścia

Smarti również nie dowierzam... One miały luzik już po naszym wyjściu za drzwi... Hmmmm... :twisted: Zła wiadomość: nie tęsknią za Tobą :twisted: :ryk: :ryk:

W ogłoszeniach być nie musi tej informacji, ale na początku trzeba zaznaczyć, że jest taka konieczność. Wolałabym, żeby Edytka była rozliczona, bo jeszcze tyle kotecków przed nią ;) :P

oj tak,tak :ok: :ok: :ok:

a że nie tęsknią to ja nie wątpię-no może trochę Trusia bo Fionka to na pewno nie :mrgreen:

tylko mojemu TŻ-towi będzie przykro że Fionka nie tęskni a w ogóle to bedzie w szoku jak wróci z tych '"czech'" i zobaczy fotki niaW jest wymarzonym domkiem dla tych panieneczek :piwa: :piwa: ,jak słowo daję ,pojadę do niej z kartonikiem chyba wiadomo czego wiadomo skąd :piwa: :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro cze 08, 2011 19:10 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

Dziewczyny wyglądają jak u siebie. i oto chodziło :D
życzę więcej takich adopcji!
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Śro cze 08, 2011 21:32 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

Weta już masz, to jeszcze otwórz tylko klinikę behawiorystyczną i masz komplecik :D :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro cze 08, 2011 21:40 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

Gibutkowa pisze:Weta już masz, to jeszcze otwórz tylko klinikę behawiorystyczną i masz komplecik :D :mrgreen:

ech, no to przecież prorokowałam kilka stron wątku wcześniej, że teraz po wecie pora u smarti na gabinet :mrgreen:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Śro cze 08, 2011 21:42 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

turkusowa pisze:
Gibutkowa pisze:Weta już masz, to jeszcze otwórz tylko klinikę behawiorystyczną i masz komplecik :D :mrgreen:

ech, no to przecież prorokowałam kilka stron wątku wcześniej, że teraz po wecie pora u smarti na gabinet :mrgreen:

Tylko musi sobie tą załatwić... no... jak to się zwie... KOZETKĘ :D
Koty na kozetkę i będą miały terapię :mrgreen:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro cze 08, 2011 21:58 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

no i Bianka jako prawie behawiorystka musi jeszcze być :D :D

smarti

Post » Śro cze 08, 2011 22:32 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

Na razie jestem duchem. Muszę wreszcie skończyć część teoretyczną kursu zoopsychologa, napisać pracę, zdać egzamin, a i jeszcze został mi do zdania egzamin praktyczny z fizjoterapii, no i będę gotowa do działania z wetem - powstanie klinika ful wypas, z kozetkami, laserami, itp :P
Tylko cholerka czasu brak.... :roll:

A dziewczynki wyglądają pięknie :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw cze 09, 2011 9:18 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

Co tam słychać w Smartinkowie :D .
Jak Roleksik i Syjameczka :1luvu: .

Iwonko-jeśli pozwolisz , to mogę na Twoim wątku przepisać rozpoznanie mięsaka u mojej kotki.
Mogę także wpisać z czym wiązała się operacja. Rtg mam na kliszy i na płytce,więc nie dam rady tego pokazać.
Poza tym pragnę dodać,iż akurat moja niewielka wiedza na ten temat oparta jest na przykrym doświadczeniu i wielu wizytach i rozmowach z doskonałym onkologiem dr Jagielskim. A nie tylko na teorii z podręcznika.
Uważam ,że z każdą zmianą ,która budzi w nas niepokój warto udać się do specjalisty.
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Czw cze 09, 2011 12:27 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

tu zaprezentowałam naszego Ciumolka - a nóż-widelec? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

viewtopic.php?f=13&t=128838
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw cze 09, 2011 12:39 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

A dzięki-Rolexik i Syjameczka znowu razem :ryk: nie miałam serca patrzeć na ich tęsknotę a alareipan wręcz kazała mi :!: je na nowo połączyć dlatego wczoraj po południu znowu przyniosłam Syjameczkę Roleksikowi :D

Bawią się pięknie i jakby Syjamuni apetycik się poprawił a to b.dobrze bo jest za szczupła,jak Angelina.. 8)
Roleksik to zwariowany kicio i czy sobie coś zrobi to zależy wyłącznie od niego-druga kicia nic tu nie zaszkodzi zwłaszcza że to on jest inicjatorem wszelkich zabaw,napada na Syjamunię,chce ją gryżć i tulić :mrgreen: Biega po całym pokoju jakby chciał się wybiegać za ten czas kiedy był w klatce.

teraz wróciliśmy od weta-dr. Rysio weżmie za oczko razem z jajkami (powiedział że " normalne jajka-jak trzeba" :ok: ) 220zł-zabieg-do tego dojdzie potem cena antybiotyków -Ciumol miala dwa albo trzy-już zapomniałam..
zwykle taki zabieg musiałby kosztować u niego 370zł. jestem wstępnie umówiona na pon na 18-tą,bo jutro pan dr.ma gościa z Chile i cały dzień będzie pił chilijskie wino -już mu zazdraszczam :lol:

Czyli teraz proszę o decyzję .

Ciumol była też na kontroli-wszystko super się zagoiło-minimalna szczelinka która jeszcze jest,z czasem zarośnie.
Czyli teraz sesja zdjęciowa Ciumola (niestety jeszcze są małe plamki po jodynie na pysiu :mrgreen: ) i Ciumol może rykać do domku :ok: :ok: :ok: dzięki Marzenia za czujność :D

Szalony-gdzie się zgubiłaś? Stanowczo za dużo pracujesz :evil:

Chyba nie pisałam że ostatnio zaszczepiliśmy wszystkie koty które mogły być zaszczepione czyli Ciumola.Blusię,Sznycla I Promysia.
Promysia Purevaxem,resztę Tricatem.

Następne w kolejce do szczepienia są maluchy ale jeszcze troszkę koopki muszą być ładniejsze,bo nie sa idealne :oops:

Małgosiu-oczywiste jest, że bardzo chętnie przeczytam o Twojej Kici-zawsze lepiej wiedzieć jak najwięcej i znać zagrożenia.. :(

smarti

Post » Czw cze 09, 2011 12:48 Re: DT Smarti4 - Fotki Trusi i Fionki w ich domku !!

A tam widzę że na Promyczkowym koncie na KS jeszcze nie wykorzystane pieniążki (do tego nowe allegro), to może tą szczepionkę na fakturę? Pamiętajcie o tych pieniążkach.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]