Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina skaza pisze:jaana a ja pamiętam te sprawę, bo marlena jak troche "otrzeźwiała" po stracie kota i po diagnizie rezydentki z białaczką, narzekała że zapomniała z tego wszystkiego zawieźć kurtkę, nie wiedziała co z nią zrobić. ja widziałam te kurtkę w jej samochodzie. wspólnymi rozmowami stwierdziłysmy ze na chylonii- ludzie z meksyku się ucieszą i wyjazd po kurtke nie pójdzie na marne.
Mulesia pisze:A ja nie znam żadnej z Was, ale uważam, że uwagi można było od razu przedstawić ( i być może wyjaśnić ) w tym wątku.
Nie rozumiem dlaczego ta sprawa była poruszana w wątku z głosowaniem.
Chodziło o odebranie PKDT głosów?
Poker71 pisze:Wy z tym odbieraniem głosów na poważnie ????
Mulesia pisze:Poker71 pisze:Wy z tym odbieraniem głosów na poważnie ????
Ja? Jak najbardziej poważnie.
Choć nie głosowałam na PKDT ( jako Wielkopolanka głosowałam na wolontariuszki z Poznania ), to uważam, że posty jaaany w wątku dot. głosowania, mogą niektórych zniechęcić.
Edytowałam . Poprawiłam nick jaaany.
Poker71 pisze:Mulesia pisze:Poker71 pisze:Wy z tym odbieraniem głosów na poważnie ????
Ja? Jak najbardziej poważnie.
Choć nie głosowałam na PKDT ( jako Wielkopolanka głosowałam na wolontariuszki z Poznania ), to uważam, że posty jaaany w wątku dot. głosowania, mogą niektórych zniechęcić.
Edytowałam . Poprawiłam nick jaaany.
hm. Twój post o głosach sugeruje jakoby było to celowy zamiar jaaany. W co absolutnie nie jestem w stanie uwierzyć. Podobnie zresztą jak nie wierzę w to że działanie Marlon miało być celowe.
zresztą ciekawa jestem w jakim celu jaaana miałaby chcieć "odbierać głosy"? Nie jest stroną w głosowaniu, nie jest beneficjentem żadnego "konkurenta". tak sobie a muzom? abstrakcja kompletna.
Del pisze:Mulesia pisze:A ja nie znam żadnej z Was, ale uważam, że uwagi można było od razu przedstawić ( i być może wyjaśnić ) w tym wątku.
Nie rozumiem dlaczego ta sprawa była poruszana w wątku z głosowaniem.
Chodziło o odebranie PKDT głosów?
raczej niestety ale wydaje mi się że taki był zamiara szkoda bo PKDT działa na bardzo dużą skalę i przydałaby się taka pomoc ...
jaaana pisze:Mam tylko nadzieję, że kotom pomagasz lepiej niż ludziom. I mam nadzieję, że w przypadku pomocy kotom można na Tobie polegać.
jaaana pisze:Marlon pisze:jaaana pisze:Mam tylko nadzieję, że kotom pomagasz lepiej niż ludziom. I mam nadzieję, że w przypadku pomocy kotom można na Tobie polegać.
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi jaaana, dodam tylko, że pomaganie kotom wychodzi mi całkiem dobrze :)
To dobrze.
A co do reszty - mam Ci przypomnieć? Naprawdę nie pamiętasz?
Bo ja, niestety, pamiętam. I trudno mi z tym.
jaaana pisze:Mam tylko nadzieję, że kotom pomagasz lepiej niż ludziom. I mam nadzieję, że w przypadku pomocy kotom można na Tobie polegać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 128 gości