Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ula-misia pisze:Kociara82 pisze:grajda pisze:Jeśli się potwierdzi , że to kotka wyrzucona przez pewną kobietę , to u niej miała imię Sadza. Śledztwo w toku. Kotulka dużo śpi , bo odsypia stres jaki przeżyła po wyrzuceniu.
to imie bym jej tez zmienila, bo bedzie jej przypominalo zle chwile.
moze Lucky? Bo wreszcie sie do niej szczescie usmiechnelo? Albo Perelka, bo czarniusienka cudna
Witaj ciociu Olu![]()
![]()
![]()
Wymyślasz imiona-chcesz być chrzestną
Edytka1984 pisze:
cześć Miłeczko śliczna
grajda pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=128728&p=7565090#p7565090 To jest wątek koteczki, o której napisałam na Twoim wątku Miłeczko.
Edytka1984 pisze:
cześć Miłeczko śliczna
MaryLux pisze:Miaudobry
Juliśka pisze:Jakież to piękne stworzenia,aż się dusza raduje![]()
Kociara82 pisze:ula-misia pisze:Kociara82 pisze:grajda pisze:Jeśli się potwierdzi , że to kotka wyrzucona przez pewną kobietę , to u niej miała imię Sadza. Śledztwo w toku. Kotulka dużo śpi , bo odsypia stres jaki przeżyła po wyrzuceniu.
to imie bym jej tez zmienila, bo bedzie jej przypominalo zle chwile.
moze Lucky? Bo wreszcie sie do niej szczescie usmiechnelo? Albo Perelka, bo czarniusienka cudna
Witaj ciociu Olu![]()
![]()
![]()
Wymyślasz imiona-chcesz być chrzestną
kochanie, ja juz mam jednego chrzesniaka, banerek w moim podpisie, ma na imie Maniek. Jesli macie z Duza ochote-mozecie go odwiedzic na watku, zapraszamKazdy, kto wspiera Maniusia chocby myslami i kciukami-zawsze jest tam mile widziany
Bycie chrzestna to oprocz przyjemnosci mnostwo obowiazkow, wszelka pomoc, wspieranie chrzesniaka... Gdybym tylko mogla zostalabym z radoscia chrzestna wszystkich kotkow swiata
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 115 gości