Moderator: Moderatorzy
KarolinaS pisze:mam pytania o levisy - czy to są biodrówki? czy materiał jest cienki czy gruby? i czy są zwężane do dołu?
a może jest jakaś szansa na zdjęcie na osobie (na maila) ?
KarolinaS pisze:mam pytania o levisy - czy to są biodrówki? czy materiał jest cienki czy gruby? i czy są zwężane do dołu?
ametyst55 pisze:na pytanie odpowie prowadząca![]()
a ja zapraszam na zakupy
anna09 pisze:KarolinaS pisze:mam pytania o levisy - czy to są biodrówki? czy materiał jest cienki czy gruby? i czy są zwężane do dołu?
Tak, to biodrówki. Materiał jest raczej cieńszy (taki miękki, nie z tych sztywnych). Nogawki są raczej proste.
Mogę spróbować zrobić zdjęcie sobie (w swoich - bo drugą parę noszę ja) i przesłać na maila - poproszę na pw o adres.
KarolinaS pisze:dzięki za info i zdjęcie![]()
czy mogłabyś podać jeszcze dokładne wymiary: szerokość w pasie, wysokość stanu, szerokość nogawki u góry i u dołu oraz biodra, plis
KarolinaS pisze:anna09 pisze:KarolinaS pisze:mam pytania o levisy - czy to są biodrówki? czy materiał jest cienki czy gruby? i czy są zwężane do dołu?
Tak, to biodrówki. Materiał jest raczej cieńszy (taki miękki, nie z tych sztywnych). Nogawki są raczej proste.
Mogę spróbować zrobić zdjęcie sobie (w swoich - bo drugą parę noszę ja) i przesłać na maila - poproszę na pw o adres.
dzięki za info i zdjęcie![]()
czy mogłabyś podać jeszcze dokładne wymiary: szerokość w pasie, wysokość stanu, szerokość nogawki u góry i u dołu oraz biodra, plis
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości