Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
anulka111 pisze:Podklad higieniczny do transportera plus zapasowy na wszelki wypadek
caldien pisze:Pytanie - możesz mu zrobić przy odjajczaniu testy na Fiv? i może białaczkę? Zwrócę koszty...
Jak nie, to sama mu zrobię u siebie, ale zawsze byłoby już coś wiadomo
caldien pisze:W takim razie sama zrobię, jak już przyjedzie. I tak na początku będzie się aklimatyzował w zamkniętym pokoju, więc myślę, że będzie ok
jaaana pisze:caldien pisze:W takim razie sama zrobię, jak już przyjedzie. I tak na początku będzie się aklimatyzował w zamkniętym pokoju, więc myślę, że będzie ok
Mam wrażenie, że gdyby był zarażony jakimś świństwem, to nie przeżyłby zimy bez uszczerbków na zdrowiu.
puszatek pisze:jaaana pisze:caldien pisze:W takim razie sama zrobię, jak już przyjedzie. I tak na początku będzie się aklimatyzował w zamkniętym pokoju, więc myślę, że będzie ok
Mam wrażenie, że gdyby był zarażony jakimś świństwem, to nie przeżyłby zimy bez uszczerbków na zdrowiu.
dokładnie o tym pomyślałam...
puszatek pisze:przemyślcie to...
ja zaraz wychodzę ale po niego wyjdę nawet w nocy :P
w pełni na to zasłużył![]()
Wy za swoje bezinteresowne serca też
evalla pisze:puszatek pisze:przemyślcie to...
ja zaraz wychodzę ale po niego wyjdę nawet w nocy :P
w pełni na to zasłużył![]()
Wy za swoje bezinteresowne serca też
Chyba w złą godzinę to napisałaś. Kolega dziś powiedział że wyjazd z Gdańska w godzinach 20-21 więc w Warszawie będziemy jakieś 5-6 godzin później.Co robić ?
Kot przed podróżą co najmniej 6 godzin nie karmić. I ograniczyć picie.
Jak się zachowywał w transporterze jak go złapałaś ?
Jeśli był w miarę spokojny to myślę że nie ma co podwać mu leków na uspokojenie.
Jeśli masz to daj zapasowy podkład na wypadek gdyby mocno się zabrudził tfu tfu....
i chyba wszystko ;]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 11 gości