Przy okazji - paczka (jako paczka a nie dane) została zarejestrowana przez GLS 2011-06-08 01:14

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Robota papierkowa... drukowanie korespondencji z Zooplusem, regulaminów, danych dot. wysyłki z GLSu... o czymś zapomniałam?
Przy okazji - paczka (jako paczka a nie dane) została zarejestrowana przez GLS 2011-06-08 01:14Widział kto, jakie robotne Niemce?
Po nocach robią
salvadoredali67 pisze:OKI pisze:Robota papierkowa... drukowanie korespondencji z Zooplusem, regulaminów, danych dot. wysyłki z GLSu... o czymś zapomniałam?
Przy okazji - paczka (jako paczka a nie dane) została zarejestrowana przez GLS 2011-06-08 01:14Widział kto, jakie robotne Niemce?
Po nocach robią
punkt siedzenia- punkt widzenia...
Dzizuz. ale dzisiaj OKi zasuwa. no jak nie w pracy.
Dla siebie robi czy co?![]()
salvadoredali67 pisze:i dlatego szukam profesjonalnej siły pielęgniarskiej która by o mnie zadbała... tak na co dzień... wiesz, masaż serca sztuczne oddychanie poprzez sztuczne szczęki i inne takie tam zabawy w doktora jak to miedzy dziećmi bywa w piaskownicach.....
...reanimacje i defibrylacje . tylko bez kolonoskopii...
![]()
![]()
![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:salvadoredali67 pisze:i dlatego szukam profesjonalnej siły pielęgniarskiej która by o mnie zadbała... tak na co dzień... wiesz, masaż serca sztuczne oddychanie poprzez sztuczne szczęki i inne takie tam zabawy w doktora jak to miedzy dziećmi bywa w piaskownicach.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Zamieszczę Twoje ogłoszenie na stronach ratownictwa medycznego.Kto wie....może jakaś chętna się znajdzie.![]()
![]()
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:salvadoredali67 pisze:i dlatego szukam profesjonalnej siły pielęgniarskiej która by o mnie zadbała... tak na co dzień... wiesz, masaż serca sztuczne oddychanie poprzez sztuczne szczęki i inne takie tam zabawy w doktora jak to miedzy dziećmi bywa w piaskownicach.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Zamieszczę Twoje ogłoszenie na stronach ratownictwa medycznego.Kto wie....może jakaś chętna się znajdzie.![]()
![]()
Albo chętny
kocurzyca41 pisze:Albo chętny
A właśnie ,chętny może być?
salvadoredali67 pisze:To zaczynam łapać: postępujący alkoholizm Oki i wciąganie młodzieży tj Szalonej Kićki w opary absurdu piwnego wynikają z tęsknoty za Dziabongami. teraz jeszcze do złych obcych idzie Damesia i Oki będzie jak pershing w weekend. Po Prostu topienie tęsknoty w Ciechanku.
Najlepiej by było jakby z piątke maluchuf ktoś sympatyczny i życzliwy podrzucił do OKI....
Ciotko Kocurzasta!! nie masz jakichś wolnych koteckuf dla OKI?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bo się pustki robią w łazience i przedpokoju....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 309 gości