katarzyna1207 pisze:Broszka pisze:na wynik będziemy czekać niestety co najmniej miesiąc

To strasznie długo ...a gdzie wet to wysłał?? Pokerek w IDEX-ie miał już wyniki po tygodniu...z tego co wiem w Laboklinie czeka się max. 2 tygodnie.... Dalej kciuki za malutką...

A jak seniorka?
Nasz wet wysyła na UP we Wro i niestety robiłam już kilka razy takie badania i tyle trwa procedura - raz czekałam aż 6 tyg. Najwyraźniej im się nie spieszy z badaniem bo materiał przed badaniem jest głęboko mrożony.
Z seniorką nie jest dobrze
Zachowuje się bardzo dziwnie, nieprzewidywalnie i chwilami agresywnie. Ataki wprawdzie nie wróciły bo jest na leku ale często widzę że ma take stany że gdyby nie luminalum to na pewno miałaby ataki... No i znów tak jak rok temu nagle w ciągu kilku dni futro na całej głowie i szyi z czarnego zrobiło się zupełnie rude
Zrobiliśmy badania krwi i są co najmniej dziwne - niby nie tragiczne ale wszystko jakieś takie mocno porozjeżdżane i to zupełnie bez sensu

mgorska1 pisze:Jak duży jest dług za Broszkę?Myślę,że trzeba ja ratowac.M.Gorska
Chyba nigdy nie uda mi się spłacić długów u weta

Wciąż spłacam ale wciąż dochodzą nowe koszty - za ten zabieg Broszki razem z badaniem histopatologicznym wyszło 265,-
a chorują również inne zwierzaki...