Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 07, 2011 18:44 Re: Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

mogę coś zabrać na tymczas, ale w miarę miłe,

malgosiab

Od: Czw gru 18, 2008 14:35

Post » Wto cze 07, 2011 19:16 Re: Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

Malgosiu, znowu spadasz z nieba, Jopop zaraz przygotuje dla Ciebie oferte. :-)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto cze 07, 2011 19:40 Re: Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

Małgosiu, odezwę się jutro.

ogólnie na razie umieram i nie mam siły myśleć

PROSZĘ kogoś o odwiezienie jutro kocurów na Białołękę - ostrzegam, że ostatni odcinek ok. 300 m trzeba przejść, więc dobrze mieć towarzystwo do noszenia

dokładne dane podam jutro, teraz idę paść
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro cze 08, 2011 8:13 Re: Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

Jopop :ok: za Twoja nogę

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Śro cze 08, 2011 10:51 Re: Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

POTRZEBNY DZIŚ TRANSPORT BOLIŁAPKA-BIAŁOŁĘKA!!!!
Obrazek

jopop

Post » Śro cze 08, 2011 11:03 Re: Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

Jutro rano mogę pojechać.
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Śro cze 08, 2011 12:14 Re: Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

lepszy rydz niż nic, ale może ktoś się jeszcze na dziś znajdzie???
Obrazek

jopop

Post » Śro cze 08, 2011 12:15 Re: Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

Ja na pewno nie dam rady :(

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro cze 08, 2011 13:01 Re: Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

KTO MOŻE MI MOŻLIWIE PILNIE PRZYWIEŹĆ 2 KOCURY Z LECZNICY??? koniecznie dziś, najlepiej bardzo pilnie!
Obrazek

jopop

Post » Śro cze 08, 2011 16:33 Re: Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

jopop pisze:KTO MOŻE MI MOŻLIWIE PILNIE PRZYWIEŹĆ 2 KOCURY Z LECZNICY??? koniecznie dziś, najlepiej bardzo pilnie!

Niekatualne, dzwoniłam.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw cze 09, 2011 15:47 Re: Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

Za moment wyjeżdżam. Wracam 17.06. Do tego czasu NIE MA ze mną kontaktu telefonicznego, swój telefon zostawiam Alebie. Pewnie czasem zajrzę na forum, ale nie należy liczyć na regularne, szybkie odpowiedzi ode mnie.

Wszelkie sprawy przekazałam Alebie i Agnesce, głównie Alebie. Aleba do spółki z Afron1 i moją Mamą mają dodatkowo na głowie koty w moim mieszkaniu. Bardzo proszę udzielić im wsparcia logistyczno-technicznego, będzie im potrzebne.

Z pilnych tymczasów jest kotka czarna z Białołęki, do odbioru za 6 dni. Wzięta na ręce. Trzeba jej szukać DT. I ewentualnie siostra tej co jest u mnie i tego co trafił do Małgosib, też za 6 dni. Chudy szkielet. Umiarkowanie oswojona, choć jej rodzeństwo po pierwszych chwilach przerażenia zaczyna się natychmiast miziać. Więc pewnie ta ma podobnie.

I trochę kociąt: nowe (Aleba i Agneska mają namiary), z działek przy Radzymińskiej (kontakt przez p. Ewę), i jakieś zgłoszone p. Basi Lasoń. Do wszystkich telefony mają Aleba i Agneska.

Jedna kotka została na Wilczej 23, kilka osób ma telefon do opiekunki.

Jeden podlotek na Noakowskiego 12 - namiar ma m.in. Piotr568

Przypominam o Mianowskiego, to zgłoszenie Szalonego Kota. Ruszcie to, lecznica będzie za moment wolna.

Trzymajcie się,

J.
Obrazek

jopop

Post » Czw cze 09, 2011 20:40 Re: Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

Wróciłam od jopop, cokolwiek nieżywa. Jak ja nie lubię, jak Ona wyjeżdża :twisted:

Z pilnych rzeczy - trzeba odwieźć z lecznicy na Racławicką kotkę po sterylce.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt cze 10, 2011 9:00 Re: Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

Aleba pisze:Wróciłam od jopop, cokolwiek nieżywa. Jak ja nie lubię, jak Ona wyjeżdża :twisted:

Z pilnych rzeczy - trzeba odwieźć z lecznicy na Racławicką kotkę po sterylce.

A dasz coś o Dementach? One dobrze robią na Hodowcach. Mają fanów... :mrgreen:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt cze 10, 2011 9:54 Re: Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

Dewiantach chyba ;)
Dewianci standardowo - wiszą na kratkach klatki, skrzypią zamiast miauczeć, rzucają się na miskę całym ciałem i próbują ssać tacki animondy :twisted:
Ale czyści są przynajmniej, Mamuśce należą się wielkie brawa za opiekę!
Mogłaby dawać korki mamuśce z łazienki, która średnio kuma do czego służy kuweta :roll: W efekcie jej dzieci zastałam wczoraj całe oblepione g... Trochę odczyściłam, ale tylko trochę, bo miałam nadzieję, że matka się wykaże. Nie wykazała się, dzisiaj jednak musiałam uprać dzieci :roll:
Czeremszaki podsrywają, więc też do najczystszych nie należą :roll: Ale za to dzisiaj pięknie ciągnęły z butli, aż dudliło w środku :D
Wyżliczka jest małym tłustym kleszczem, brzuch ma jak bombka. Co nie przeszkadza jej wciągnąć trochę mixolu za każdym razem, kiedy się jej to zaproponuje ;)
Rogatek - moja wielka miłość :1luvu: - robi się coraz fajniejszym szkrabem :D Pięknie już wsuwa sam z miseczki.
Celnik i Cłownik śpiewają smętne serenady, a w przerwach wywalają miski z żarciem :twisted:
Nowe małe z matką śliczne, puchate, czyściutkie. Sama słodycz.
Akolita pięknie się bawi z Pingłinem.
Iveco i Isuzu bawią się w znikoty.
Uterus grzecznie oddaje, co powinien oddawać ;)
Rezydenci ok.
Dzisiaj latające luzem koty szczęśliwe, bo ktoś w nocy zrzucił ze stołu i odbezpieczył puszkę z suchym baby catem - więc się stado nafutrowało po kokardki :twisted:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt cze 10, 2011 10:01 Re: Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

dostałam takiego maila .Podobno dziewczyna napisała do Was.Proszę zerknijcie na pocztę.Mieszka przy Kondratowicza w W-wie.
...Koło mnie przy jednym z bloków jest bezdomny kotek.Nie boi się ludzi,łasi się,jest trochę chudy,ale nie wygłodzony,bo zaniosłam mu jeść i pić i za bardzo nie chciał.Jest trochę brudny(przykurzony) i nie ma jednego ucha.Chciałabym mu jakoś pomóc,może powinnam napisać np. do jokota,albo gdzies do schroniska,to może ktoś by go przygarnął.
Pozdrawiam.Ania...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]