Wielki kot Kapitan Bryś - szuka swojego portu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 07, 2011 19:18 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Kapitanie - hop ,hop!!!!
Jakie wiatry dziś wieją na Twoim akwenie?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto cze 07, 2011 20:27 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

hopsaj aniołku!
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Wto cze 07, 2011 21:34 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

I raz jeszcze Brynio do góry :ok:

Melduję się wieczornie :D
po_prostu_kaska

Post » Wto cze 07, 2011 21:35 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Witaj Bryniu, jak się miewasz :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro cze 08, 2011 5:49 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Dzień dobry Burasku :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Śro cze 08, 2011 7:12 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Brysiu, witaj. Melduję, że jest burzowo. Ale takiemu kapitanowi, jak Ty, na pewno to nie pierwszyzna. Jak się dzisiaj masz? :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro cze 08, 2011 8:26 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Kapitanie Brysiu

Upał co?
Na pokładzie patelnia... uuuf

Ale starać się trzeba :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro cze 08, 2011 10:46 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Brysiu, ja też o Tobie myślę, choć się nie odzywam. Trzymaj się chłopie dzielnie, tylu ludzi o Ciebie walczy!!! :1luvu:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Śro cze 08, 2011 11:11 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Rozmawiałam dziś z Basią...
bo ja w panice... ponieważ każdy sądzi po sobie... jak ja się nie odzywałam to wiadomo, że działo się dla mnie coś tak strasznego, że chciałam sobie w łeb palnąć... tylko ze względu na brak broni palnej musiałabym się zdać na mniej szlachetną śmierć...
No to ja wśród żywych... a u Basi i z Brysiowego mostka cisza... toż panika u mnie straszna...

Ale OK - Basia tylko pracowała do nocy - a dziś od rana znowu w pracy.
Brysio OK - ale niesamowicie pałaszuje... ta wstrętna karma weterynaryjna, którą z bólem zjadał teraz znika w tempie błyskawicznym...
Trzeba kupić znowu...
Ale to chyba dobry znak - ma apetyt, czyli czuje się lepiej :ok:
Biegunka won!
Nie myślimy nawet żeby ta paskuda miała wrócić...
Czekamy z utęsknieniem na powrót Danusi (w niedzielę), bo Basia jest tak zapracowana, że ledwie ma czas odwiedzić Brysiaka, a w domu też stado niszczycieli :ryk:

Mam jeszcze pytanie to chyba do Gibutkowej. Nie wiesz czy już wpłynęła faktua za badania. I czy to oznacza, że Basik może wziąć fakturę przelewową od weta?
Czy mam rozumieć, że na te pozostałe po zapłaceniu badań 100 złotych?
Takież to mamy wątpliwości a nie chcemy rozrabiać.

Kapitan na mostku - nieznany ląd przed nami
Kraina Szczęśliwości :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro cze 08, 2011 14:28 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Meksykanko - dostęp do konta ma Mruczeńka i do niej idą faktury, wiec z nią konsultuj najlepiej na PW :ok: Ja mogę jako pośrednik ale w sprawach kasowych najlepiej bezpośrednio (już tam nawet widziałam sprzedane cegiełki z nowego allegro :ok: )
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro cze 08, 2011 14:29 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Kasia wrzuć na 1 szą stronę nowy link do allegro http://allegro.pl/kup-cegielke-uratuj-b ... 96611.html
i na FB też :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro cze 08, 2011 14:35 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Ok już piszę do Mruczeńka

Upał, Panie straszny :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro cze 08, 2011 18:50 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Bryś w dobrej formie i żeby tak już zostało.Jak wchodzę to biegnie i miauczy bo głodny a otrzymuje 3 razy dziennie suchą karmę .Zjada ją teraz pięknie i niestety zjadł 2 kg przez 3 tygodnie ,fakt ,że nic więcej nie dostawał.W sobotę jadę do Olsztyna do weta to zobaczymy co dalej,jak z karmą .Dzisiaj zmieszałam te resztki karmy z royalem indorem bo mu nie starczy do soboty ,mam nadzieję ,że biegunki nie będzie.Poza tym nadstawia się do głasków i robi się jeszcze piękniejszy. :1luvu: Cioteczki więc pokład trzeba szorować. :lol:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro cze 08, 2011 20:12 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Coś cioteczki słabo pokład szorują bo spadamy. :lol: :lol: :lol:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro cze 08, 2011 20:20 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Kto? My? My nie szorujemy?

Ciotki, miotły i szczotki w dłoń!
Ale nie odlatywać :ryk:
To nie ta impreza :mrgreen:

Szoroooować pokład
Raz, raz :!:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]