kalair pisze:Badz dobrej mysli.![]()
Fajny jest Fullek, jako i reszta.
Kasę muszą mi zwrócić, ale nie wierzę, że się czegoś nauczą

Szalony Kot pisze:Biedna Taciunia... podsadzaj koteczkę, przecież ona nie może się tak męczyć!
Może jeszcze "wysadzaj"?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Badz dobrej mysli.![]()
Fajny jest Fullek, jako i reszta.
Szalony Kot pisze:Biedna Taciunia... podsadzaj koteczkę, przecież ona nie może się tak męczyć!
Może jeszcze "wysadzaj"?
OKI pisze:Nie jestem... nie dobiłam...
i mam nadzieję, że nie będę tego żałować...
kocurzyca41 pisze:Może jeszcze "wysadzaj"?
Taciulkę...oczywiście.Biedna Mamyszka,teraz to żałuję że się bałam jej spojrzenia.A jak już nigdy na mnie tak spod oka nie spojrzy?
salvadoredali67 pisze:OKI pisze:Nie jestem... nie dobiłam...
i mam nadzieję, że nie będę tego żałować...
będziesz. już żałujesz....
jakbyś chciała. to my ze Shrekiem wyprawimy niegrzeczne śpiace królewny do lasu do bandy krasnoludkuf...
mamy w tym wprawę...
kocurzyca41 pisze:Mówisz,że jeszcze spojrzy na mnie spode łba.Teraz to ja się wq....m na maxa.Pan od anteny nie może wejść na dach ,bo blacharze zabrali klucze od eszystkich trzech włazów i pojechali gdzieś w....du.
![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:K...mać.Czy w tym po....kraju to nigdy nic nie może być normalnie zgodnie z planem? Paczki nie dochodzą o czasie,bezrozumni blacharze.....mamusiu...usiąść i wyć.
salvadoredali67 pisze:idź na całość, idź na całość......!!!!!!!!
kocurzyca41 pisze:K...mać.Czy w tym po....kraju to nigdy nic nie może być normalnie zgodnie z planem? Paczki nie dochodzą o czasie,bezrozumni blacharze.....mamusiu...usiąść i wyć.
Caragh pisze:Bry
salvadoredali67 pisze:kocurzyca41 pisze:K...mać.Czy w tym po....kraju to nigdy nic nie może być normalnie zgodnie z planem? Paczki nie dochodzą o czasie,bezrozumni blacharze.....mamusiu...usiąść i wyć.
chcesz krakersa?
OKI pisze:jakbyś łom zaproponował, to może....
kocurzyca41 pisze:Krakersa? Nie,dzięki.Po trzech godzinach poślizgu mam tv.
salvadoredali67 pisze:kocurzyca41 pisze:Krakersa? Nie,dzięki.Po trzech godzinach poślizgu mam tv.
telewizja kłamie
i tak ci wyłączą..
i niech żyje telewizja trwam- jedyna nasza hardcorowa stacja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 161 gości