Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 08, 2011 8:41 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg! s.21,27

Bry Ciotki, Wujki, Zwierzaki i Shreki :lol:

kocurzyca41 pisze:Cześć wariatuńciowe stadko.Ja wiem,wiem gdzie jest Ciechan w ciągłej sprzedaży.Ale Wam nie powiem,bo za dużo pijecie :ryk: :ryk: :ryk: ..Koteczki nie mogą przebywać w takim środowisku....Pijana matka,pijana ciotka.....Biedactwa moje. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Brzdąca to ja gdzieś widziałam,a Baśki to nie ma ,nie ma i koniec.

Ciotka, aż tak dobrze, jak Ciechan w ciągłej sprzedaży to nie ma nigdzie - im dystrybucja nawala i sklep może się wściec, ale z próżnego to i Salomon, jak dostawa nie dojedzie :twisted:

Szalony Kot pisze:My za dużo pijemy? My?
Bo za dużo stresu nas dotyka!

Cioteczka OKI trzęsącymi ręcami wybrała mój numer i dywagowałyśmy, czy robimy z tych kociotworów rękawiczki, dywaniki czy inne szaliczki...
Bo wróciwszy do domu zastała rozkrwawioną na pysiu Mamysz.

Po szybkich konsultacjach wet-ciotka-inny wet-ciotka ustalone, że krople do oczu są, potwór w łazience zamknięty zostanie na czas pracy i żadnych innych koteczków już denerwować nie będzie.
Nie wiem, OKI to tak to opisywała, że krew w żyłach zmroziło, ale ogólnie Mamyszy nic nie jest na samopoczuciu, tylko oczko nie wygląda najlepiej. Pazurem ma rozciętą od góry do dołu trzecią powiekę.

Winna znaleziona, Szelma ucho poszarpane ma.

Prawie wszystko się zgadza, z tą różnicą, że trzecią powiekę Mamysz ma rozwaloną nie z góry na dół, ale w poprzek - od kącika oka do środka. W efekcie jeden krwawy farfocel wyłazi spod dolnej powieki, a drugi zazwyczaj siedzi pod górną i wyłazi tylko czasami :roll: Już to wygląda trochę lepiej, ale musiały się potłuc tuż przed moim powrotem z pracy, bo jak zobaczyłam to oko po raz pierwszy, to wyglądało, jakby wypływało całe :x Na szczęście rogówka itd nienaruszone.
Trzecia powieka jest do usunięcia, ale na razie mamy kroplić antybiotyk, bo dopóki się nie zagoi stan zapalny, to nie wiadomo, ile wycinać, bo wszystko opuchnięte. A potem "to się zobaczy, co samo obumrze, co się zrośnie, a co trzeba będzie chlasnąć" :twisted: Jeśli się nie wdadzą jakieś komplikacje typu ropień rogówki, czy cośtam-cośtam :strach: to powinno się skończyć na skłonnościach do stanów zapalnych spojówki :roll: Nie ma co, Mamysz się robi coraz bardziej adopcyjna :twisted:
Wieczorem to samopoczucie jej się znacznie pogorszyło, zakraplanie jej tego oka do łatwych nie należy :roll: Poza tym chyba muszę podjechać po jakąś tolfedynę :?

I młotek, bo dziś rano już nawiewała z kibla, a teraz ma więzienie o zaostrzonym rygorze :evil:

Szelma faktycznie ma ucho rozorane, ale nic jej nie będzie - teraz chodzi po chałupie i się panoszy :roll: I nie powiedziałabym, że to Szelma winna - raczej Mamysz się doigrała w końcu i zagoniła Szelmę w jakiś kąt. Przecież to jej ulubiona rozrywka była :x

Reszta w normie - dzieciaki i młodzież się kompletnie nie przejęły, Taćka jakby ciut bardziej bojowo nastawiona (warczy przez sen, jak się któreś zbliża :mrgreen: ) i tylko Tatusiek wygląda na lekko przerażonego rozwojem sytuacji. Chyba pomału dochodzi do wniosku, że w tym domu bardziej trzeba bać się kocich babć niż ludzkich ciotek :mrgreen:

I jeszcze raz, osobiście już, wielkie dzięki dla ciotki Jus87 :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Życie nam uratowałaś!
:1luvu:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro cze 08, 2011 8:56 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg! s.21,27

Bry.

Czytam i podziwiam. i doceniam spokój jaki mam na starość....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :1luvu:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Śro cze 08, 2011 9:27 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg! s.21,27

Obrazek
Obrazek
:roll:
Obrazek
:roll:
Cholerne, bure babcie :evil:

OKI

Post » Śro cze 08, 2011 9:36 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg! s.21,27

Zooplus pisze:Szanowna Pani (...),

serdecznie dziękujemy za Pani wiadomość.

Na poniższych stronach internetowych może Pani śledzić położenie Pani paczki nr.: 626630907596.
http://www.zkracovatko.cz/P3TQmR

Pragniemy Panią poinformować, że paczka nr.: 626630907596 jest w doręczeniu i dzisiaj powinna być do Pani dostarczona.

W razie pytań prosimy nie zwlekać i skontaktować się z nami ponownie.

Pozdrawiamy

serwis obsługi klienta zooplus

Paczka faktycznie - BYŁA w doręczeniu. Była, bo została nieprzyjęta :evil:

OKI pisze:Szanowni Państwo,
od dwóch dni proszę o natychmiastowy zwrot pieniędzy na konto. Nie
interesuje mnie już paczka, którą wysłaliście dopiero wczoraj po dwóch
moich monitach. To Państwo się nie wywiązujecie ze swoich zobowiązań,
nie ja.
Paczki nie przyjęłam - wczoraj byłam zmuszona kupić karmę na kredyt i
teraz potrzebuję wyłącznie pieniędzy, żeby się rozliczyć z dostawcą.
Tak jak napisałam we wczorajszym e-mailu, jeśli dzisiaj do godziny
17:00 nie otrzymam zwrotu pieniędzy lub przynajmniej potwierdzenia ich
przelania, zgłaszam sprawę na policję.

Z poważaniem,
(...)

Nie odpuszczę, nie tym razem :evil:

OKI

Post » Śro cze 08, 2011 9:37 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg! s.21,27

O, biedna Mamysia.. :roll: Buziaczki! :1luvu:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro cze 08, 2011 9:42 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg! s.21,27

Mamysia biedna... wczoraj byłam na nią tak wściekła, że miałam ochotę dobić :evil:

OKI

Post » Śro cze 08, 2011 10:07 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg! s.21,27

Nie jestem... nie dobiłam...

i mam nadzieję, że nie będę tego żałować... :roll:

OKI

Post » Śro cze 08, 2011 10:11 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg! s.21,27

Z zupełnie innej beczki... :mrgreen:

Obfociłam wreszcie Fulla :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

OKI

Post » Śro cze 08, 2011 10:14 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg! s.21,27

Fajny Fullek, uwielbiam pekate brzuszki u maluszkow. :mrgreen:

I tak trzymaj wzgledem paczki, niech oddadza kase. Jestem ciekawa, jak to sie skonczy. Moze ich to czegos nauczy. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro cze 08, 2011 10:16 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg! s.21,27

kalair pisze:Fajny Fullek, uwielbiam pekate brzuszki u maluszkow. :mrgreen:

I tak trzymaj wzgledem paczki, niech oddadza kase. Jestem ciekawa, jak to sie skonczy. Moze ich to czegos nauczy. :twisted:

Wątpię, mówiąc szczerze :roll:

A Fullek jest straszny pieszczoch :1luvu:

OKI

Post » Śro cze 08, 2011 10:19 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg! s.21,27

Obrazek
Babcia Zwycięska :roll:

Obrazek
Odpoczynek w drodze na górę... Upał panie, upał... na raty trzeba... :lol:

OKI

Post » Śro cze 08, 2011 10:19 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg! s.21,27

Badz dobrej mysli. :ok:

Fajny jest Fullek, jako i reszta. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

OKI pisze:Babcia Zwycięska :roll:

Obrazek
Odpoczynek w drodze na górę... Upał panie, upał... na raty trzeba... :lol:

Taciunia Bezstresowa :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]