Tosia - nie i je i strasznie płacze, chyba tęskni za domem. Dobrze żeby Gosia porozwieszała ogłoszenia, może jej ktoś szuka.
Pysi można dać Animondę dla maluchów, chyba nie ma przeciwskazań.
Longer jak będzie miał dobre kupy to wyjdzie z boksu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:majencja pisze:no i ja.....też będę
Supergosiakot pisze:Z tego co mi wiadomo to na serio wybierają się też Całek z Gosią - Marcin zaproponował Wiesi ( my wszyscy z jednej wsi) transport więc myślę, że mimo mojego braku upoważnienia do reprezenacji sz.p. Całków - można ich także zapisać
Super![]()
To już uzupełniam listę imprezowiczów
Uzupełniam imprezowiczów![]()
LISTA KOCIO IMPREZOWICZÓW 02.07.11R. już potwierdzone i czekam na dalsze potwierdzenia![]()
1. Dorotka Wojciechowska
2. Iweta
3. ja
4. Jadzia i Wiesiu
5. Bogusia, Asia i narzeczony Asi![]()
6. Mara S. i ewentualnie osoba towarzysząca
7. Alienor, Ala
8. *Martynka*
9. gosiakot
10. Pani Ela wetka
11. Ewa i Piotr (Filomen i wolontariusz)
12. Pani Wiesia
13. Cookie i Krzysztof
14. majencja
15. Całek i Małgosia
jadziaII pisze:Mara pisalam wczesniej co ma jesc Pysia tylko moczone suche dla najmniejszych beibi to co jest w woreczku w szawce takie sa zalecenia lekarze nie zmnienajcie jej jeszce jedzenia bo beda sensacje.
Tak ustalilam z dr Monika
A czy to co bylo w lodowce jest wykorzystane?
Wyglada na to ze nie czytacie wczesniejszych wpisow.
Mara S pisze:jadziaII pisze:Mara pisalam wczesniej co ma jesc Pysia tylko moczone suche dla najmniejszych beibi to co jest w woreczku w szawce takie sa zalecenia lekarze nie zmnienajcie jej jeszce jedzenia bo beda sensacje.
Tak ustalilam z dr Monika
A czy to co bylo w lodowce jest wykorzystane?
Wyglada na to ze nie czytacie wczesniejszych wpisow.
Czytamy, czytamy - dlatego pytałam o to by uściślić. To co było w lodówce dalam jej wczoraj wieczorem
Filomen pisze:
tak więc trzeba obserwować. A najlepiej choc na tydzień lub dwa zabrać maluszka do domu, może się ktoś z Was ulituje ? Jak go zaszczepimy to by wrócił do Chatki
jadziaII pisze:Dixi wazy 1,10 a jak je wzielam razem z Pixi to wazyly po 0,5 kg
Krejzol wazy 90 dkg ale jego tez sie podtuczy
jadziaII pisze:Cookie1706 pisze:Kociaki dostały od Magdy (dziewczyny za którą musiałam iść w sobotę do pracy i dlatego nie kwestowałam z Jadziom) 6 kg jedzonka suchego
![]()
To tak w ramach przeprosin
Super Cooki juz ci daruje to kwestowanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 136 gości