Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Justka1 pisze:Wyciągacie jakieś brednie sprzed lat z innych for oczerniając mnie.Oczernianie STETY jest karalne(proszę,spytajcie swoich prawników,ja także mam nie małe znajomości).
Nie życzę sobie oczerniania czy zniesławiania mnie i dalszego ciągu dyskusji na mój temat,a moda proszę o oczyszczenie ze śmieci tematu(w tym zniesławiania mojej osoby,bo mogę podjąć odpowiednie działania w tym kierunku).
Justka1 pisze:Z jakiej racji mnie obwiniacie?
Justka1 pisze:Niedobrze się robi od tego co jest tu pisane...
Jaka w tym wszystkim MOJA wina? Czy dlatego,że próbowałam pomóc znaleźć kotu dom zakładając wątek na szczurzym forum i prosząc zaszczurzonych kociarzy o założenie wątku na kocim forum(gdyż ja na kocich forach nie jestem zarejestrowana i nie zamierzałam rejestrować się) gdzie w podzięce otrzymałam tu wklejone wiadomości prywatne,których nie życzyła bym sobie aby ujawniać nie chcąc nikogo obrażać? Po to istnieje coś takiego jak PRYWATNA wiadomość aby jej nie ujawniać osobom innym(widać niektórzy są bardzo dziecinni/mało dojrzali i lubią narobić komuś koło dupy,komuś Bogu ducha winnemu).
Z jakiej racji mnie obwiniacie? Z racji tej,że mam gówno do powiedzenia w kwestii zwierząt moich rodziców(to oni są ich prawowitymi właścicielami,nie ja) ? Przykro mi ale gdyby stać było mnie na utrzymanie czyjegoś kota(w pierwszej kolejności chyba moje psy musiały by wylądować na ulicy aby dać gdzie mieszkać kotu,bo w innym przypadku psy by go pożarły) to i stać było by mnie na adopcję kolejnych szczurów,których nie adoptuję właśnie ze względów finansowych.
Pisząc,że jestem w lepszej sytuacji finansowej niż moi rodzice NIGDZIE nie zaznaczałam tego,że stać mnie na utrzymanie kolejnego zwierzaka(mam chorego psa na serce,a leki nasercowe kosztują i to nie mało) Mam spore stado szczurów,w tym jedną bardzo chorą szczurkę w trakcie leczenia(to też koszty,przypomnę,że zdarza mi się zabierać szczura aż do Warszawy,gdzie poruszam się pociągiem i taxówką-TO TEŻ KOSZTUJE) Znaczenie "w lepszej sytuacji finansowej" oznacza,że nikt nie zabierze mi mieszkania,samochodu czy wejdzie na pensję !
Czy do Was to w ogóle trafia?
Trafia ale mnie jak czytam Wasze bezpodstawne ataki skierowane w moją stronę.Ja chciałam pomóc w jakiś sposób ,a teraz jestem bezczelnie oczerniana.Wyciągacie jakieś brednie sprzed lat z innych for oczerniając mnie.Oczernianie STETY jest karalne(proszę,spytajcie swoich prawników,ja także mam nie małe znajomości).
Nie życzę sobie oczerniania czy zniesławiania mnie i dalszego ciągu dyskusji na mój temat,a moda proszę o oczyszczenie ze śmieci tematu(w tym zniesławiania mojej osoby,bo mogę podjąć odpowiednie działania w tym kierunku).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 4 gości