Bielsko-Biała. Proszę o pomoc w opiece nad kotem-13 dni.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 06, 2011 20:23 Bielsko-Biała. Proszę o pomoc w opiece nad kotem-13 dni.

Z góry przepraszam jeśli w złym miejscu zakładam temat ale tu na Koty zagląda najwięcej osób.
Bardzo proszę, może ktoś z Bielska mógłby zaopiekować się i przyjąć do siebie do domu moją kotką na okres 13 dni - od 20 czerwca do 1 lipca. Wyjeżdżam i w domu zostają tylko dziadkowie męża, którzy nie lubią kotów :( . Nie mogę wogóle liczyć na ich pomoc. Dlatego proszę Was forumowicze o pomoc.
Mery ma ok. 11 miesięcy :kotek: . Jest wykastrowana, zaszczepiona, test Fiv/Felv ujemny. Lubi inne koty, do ludzi początkowo jest nieufna ale z czasem robi się z niej przylepa. Jest kotem wychodzącym ale myślę że te 13 dni wytrzyma zamknięta w domu. I oczywiście wzorowo korzysta z kuwety.
Poratuje nas ktoś...?
ObrazekEros
W stosunku do zwierząt wszyscy jesteśmy nazistami, a świat niekończącą się Treblinką.

Viena

Od: Wto kwi 07, 2009 17:14

Post » Wto cze 07, 2011 22:15 Re: Bielsko-Biała. Proszę o pomoc w opiece nad kotem-13 dni.

Ja chętnie bym mogła ale dopiero od 26 czerwca. Pod warunkiem, że kotka lubi inne koty :kotek: :kotek:

obecna

Od: Wto sty 18, 2011 16:23

Post » Śro cze 08, 2011 9:39 Re: Bielsko-Biała. Proszę o pomoc w opiece nad kotem-13 dni.

Dzięki obecna za dobre chęci, ale to nas nie ratuje :| .
Szukamy dalej :wink:
ObrazekEros
W stosunku do zwierząt wszyscy jesteśmy nazistami, a świat niekończącą się Treblinką.

Viena

Post » Czw cze 09, 2011 19:24 Re: Bielsko-Biała. Proszę o pomoc w opiece nad kotem-13 dni.

Nikt nie chce pomieszkać tymczasowo z moją Mery? :wink:
ObrazekEros

Viena