Wielkie kciuki!

Moderator: Estraven
Jako poznanianka powiedz mi proszę, czy z centrum jest łatwy dojazd na ul Dzięgielową na UAM? Bo wolne hotele są jeszcze tylko w centrum 
babajaga pisze:Joarkadio, to my tu gromadnie będziemy chyba omdlewać jak nam napiszesz, że jedziesz na cesarkę![]()
Kotko Doroty już się cieszę na nasze spotkanieJako poznanianka powiedz mi proszę, czy z centrum jest łatwy dojazd na ul Dzięgielową na UAM? Bo wolne hotele są jeszcze tylko w centrum
Piszę PW!!!

shira3 pisze:He he cuś sę siostra prezes w pierwszym poście powtarza....![]()
villemo5 pisze:shira3 pisze:He he cuś sę siostra prezes w pierwszym poście powtarza....![]()
Teraz jest ok???
A tak na marginesie... Następny wątek Ty założysz i pokażesz jak to powinno być zrobione prawidłowo, oki?

babajaga pisze:Joarkadio, to my tu gromadnie będziemy chyba omdlewać jak nam napiszesz, że jedziesz na cesarkę![]()

joarkadia pisze:Profilaktycznie zarerwujcie sobie czas i kciuki na 7 lipca![]()
Śmieję się z tej daty, bo to jedyna data ktorej nie zapomni tatuś dziecka - w tym dniu sam ma urodziny

villemo5 pisze:babajaga pisze:Joarkadio, to my tu gromadnie będziemy chyba omdlewać jak nam napiszesz, że jedziesz na cesarkę![]()
O tak!!
Możesz na nas liczyć!!![]()
Ja dziś byłam prosto po pracy w szpitalu zobaczyć małego Norberta, który wczoraj w południe ten paskudny padół po raz pierwszy ujrzał.
Pojechałam, bo jego mamie zachciało się Danio waniliowego i zielonej herbaty tchiboTaka jestem ofiarna ciocia!
A mały Norbert od razu mnie poznał, bo jak jeszcze był w brzuchu to mu się przedstawiałam: cześć Norbert, tu ciocia Agnieszka od telefonów (ciocią Agnieszką od telefonów nazywa mnie starszy brat Norberta - Filip). No i jak Norbert mnie dziś usłyszał, to z wrażenia obie rączki w górę wyrzucił, mimo że spał.
A ja na niego tak popatrzyłam i mówię: ale on taki do nikogo niepodobny
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nestor95 i 63 gości