Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Neigh pisze:A i pytaniem mam - ile po strongholdzie nie można kota moczyć? Bym je tak jakoś chociaż tak na sucho nieco umyła....
Mysza pisze:Neigh pisze:A i pytaniem mam - ile po strongholdzie nie można kota moczyć? Bym je tak jakoś chociaż tak na sucho nieco umyła....
a ze trzy dni
jeśli to jest biało czarny chłopak i biało-ruda dziewczynka to.... albo nie są rodzeństwem albo dziewczynka jednak ma gdzieś czarną plamkę
Neigh pisze:Alienor pisze:Neigh, a wy wyjeżdżacie 14.06? Macie opiekę dla kociąt czy szukasz im na cito tDT na czas nieobecności? Bo mnie sumienie gryzie że Ci nie pomagam choć ja pół Polski od Ciebie i zakocona do imentu... A tu też kocich bied nie brakuje...
Ale nie obrażasz się za erystykę i proszenie o pomoc na innych wątkach?;-)
A poważniej - wyyyyyyyluzuj 14.07 - do tego czasu to może do ds powędrują.
Problem się zrobi, jak Avian uda się Kołtuna odłowić - ale spoko, spoko pracuję i nad tym;-) Bo Kołtun miał do mnie przyjechać - noo przynajmniej na wstępną obróbkę. Pomyślałyśmy o tym zwłaszcza na fali pustego transportu Julki jadącego z Poznania. To swoją drogą zgroza......Arcana na pusto wracała
Damy radę - jak zawsze zresztą, bo kto jak nie my?:-)
Na razie to się bardziej tą tu małą martwię ........cuś ona taka za spokojna jak na dziecko w tym wieku. No nic, moze to jednak robale - zresztą co mi zostaje innego jak czekanie. Je, kupy coraz lepsze, nie wymiotuje......
A i pytaniem mam - ile po strongholdzie nie można kota moczyć? Bym je tak jakoś chociaż tak na sucho nieco umyła....
Mysza pisze:edit
sorry, nie obudziłam się jeszcze![]()
![]()
Jest to możliwe. Po tricolorce i rudym (biało-rudym) kocurze.
Bosz coś mi chyba ten brzuch mózg wysysa
najszczesliwsza pisze:Zaznaczam![]()
Alex405 pisze:Trafiłam tu z innego wątku. Cieszę się, że ursynowskie maluchy już bezpieczne![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 15 gości