*Misz-masz na koty, które "weszły mi pod nogi"*

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto cze 07, 2011 16:52 *Misz-masz na koty, które "weszły mi pod nogi"*

W ostatnim czasie drogi kilku kotów, różnym splotem okoliczności, skrzyżowały się z moimi.

Waluś, który przychodził żywić się w miejscu, gdzie dokarmiam dzikie koty. Próbowałam złapać dzikuski na ciachnięcie, ale żadne nie chciało wejść do klatki łapki, a Waluś (przy pomocy waleriany - stąd jego imię :wink: ) dał się do niej wepchnąć rękoma :) Początkowo myślałam, że go wypuszczę po kastracji, ale okazał się być mega miziakiem i wiadomo było, że on musi mieć dom i swoje ręce do głaskania. Waluś spędził prawie trzy tygodnie w lecznicy, gdzie został doprowadzony do porządku. Chłopak jest już szczęśliwy w swoim kochającym domu, ale faktury do zapłaty zostały...
Oto przystojniak:
Obrazek

Bajka, przymilna młodziutka koteczka, która jakimś trafem znalazła się na ulicy, gdzie być nie chciała. Poprosiła o pomoc dobrych ludzi, którzy temtędy przechodzili. Ludzie zadzwonili do mnie i koteczka znalazla się pod moim patronatem. Koszty związane z Bajeczką to leczenie i sterylizacja (pierwszy serwis koteczki i szczepienie pokryli znalazcy). Na Bajeczkę czeka dom, do którego mała pójdzie, kiedy zagoi się ranka po zabiegu.
Oto piękna kocia dama:
Obrazek

Małe Fordy, Fiesta (biało-czarna) i Focus (czarny) urodzili się na parkingu salonu samochodowego Forda około 7 tygodni temu. Maluszki z kocim katarem zostały tydzień temu zabrane i są w DT u lutry i noemik :1luvu: Maluszki są w trakcie serwisu :wink: Koci katar praktycznie wyleczony, maluchy czeka odrobaczanie i szczepienie. Do tego dochodzą koszty napełniania małych i delikatnych, aczkolwiek pojemnych :mrgreen: , brzuszków.
Oto słodziaki:
Obrazek

Aby zachować płynność finansową przejrzałam szafki i znalazłam trochę rzeczy, ze sprzedaży których pokryję wydatki na powyższe koty. Ewentualna nadwyżka pójdzie na kociaki, których teraz nigdzie nie brakuje :roll:

Bazarek potrwa do niedzieli 12.06 do godz. 20.00.

1. Dżinsy Levi's 524 Straight Too Superlow. Rozmiar 1 Medium (odpowiednik 26/32). Nowe z metkami.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Cena wywoławcza: 80 PLN
KUP TERAZ: 90 PLN
Koszty wysyłki: 9 PLN

2. Spodnie materiałowe w kolorze szarym. Materiał lekko elastyczny. Rozmiar 1 Reg (na szczupłą osobę o wzroście ok. 168 cm). Założone kilka razy.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Cena wywoławcza: 20 PLN
KUP TERAZ: 25 PLN
Koszty wysyłki: 6 PLN

3. Bluzeczka Old Navy na regulowanych ramiączkach. Rozmiar XS. Załozona jeden raz.
ObrazekObrazekObrazek

Cena wywoławcza: 10 PLN
KUP TERAZ: 15 PLN

4. Szary w żółte paski sweter Old Navy. Rozmiar S (według mnie bardziej M). Nowy bez metek.
Obrazek

Cena wywoławcza: 20 PLN
KUP TERAZ: 25 PLN

5. Biała bluzka The Limited. Rozmiar XS. Nowa bez metki.
Obrazek

Cena wywoławcza: 15 PLN
KUP TERAZ: 20 PLN

6. Czarna bluzeczka Old Navy, wiązana na szyi z odkrytymi plecami. Rozmiar XS. Nowa bez metki.
ObrazekObrazek

7. Szara koszulka Old Navy dla małego mięśniaka :wink: Rozmiar 18-24 m-ce. Nowa z metką.
Obrazek

Cena wywoławcza: 8 PLN
KUP TERAZ: 12 PLN

8. Niebieska koszulka Old Navy dla małego mięśniaka :wink: Rozmiar 18-24 m-ce. Nowa z metką.
Obrazek

9. Pomadka ochronna do ust z filtrem (pomadka nie usta :roll: ).
Obrazek

Cena wywoławcza: 4 PLN
KUP TERAZ: 7 PLN
Koszty wysyłki: 5 PLN

:arrow: KUP TERAZ Annazoo

10. Lakier do paznokci Sally Hansen, linia Hard as Nails, kolor: Glazed Sand (bardzo delikatny).
Obrazek

:arrow: KUP TERAZ jej siostra

11. Wzmacniający paznokcie podkład pod lakier Sally Hansen, Hard as Nails, bezbarwny.
Obrazek

Cena wywoławcza: 7 PLN
KUP TERAZ: 11 PLN

:arrow: KUP TERAZ jej siostra

12. Film DVD, komedia romantyczna "Nie cierpię Walentynek", opakowanie zafoliowane.
Obrazek

13. Gra Muminki, dla dzieci od lat 5. Opakowanie zafoliowane.
Obrazek

14. Książka o kocim języku ciała. Po angielsku. Przeczytana. Stan idealny.
Obrazek

:arrow: KUP TERAZ Kinga Warmijska

15. Książeczka z cytatami o kotach po angielsku, z pięknymi zdjęciami kotów. Przeczytana. Stan idealny.
Obrazek

16. Książka dla kobiet chcących wyrzeźbić sobie idealną sylwetkę 8) Po angielsku. Nowa :oops:
Obrazek

17. Piękny album do zdjęć (trzeba zdjęcia wklejać, pomiędzy stronami jest delikatna bibuła).
ObrazekObrazek

Gratis dorzucam przylepce do zdjęć:
Obrazek

18. Laserki :D Pięć sztuk.
Obrazek

1. :arrow: Jafusia
2. :arrow: Kocuria
3.
4.
5.

Jeśli są jakieś wątpliwości, proszę śmiało pytać. Będę starała się na bieżąco odpowiadać.

W Krakowie możliwy jest odbiór osobisty.

Zapraszam!
Ostatnio edytowano Wto cze 07, 2011 20:13 przez anna09, łącznie edytowano 7 razy
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto cze 07, 2011 16:55 Re: *Misz-masz na koty, które "weszły mi pod nogi"*

9. Pomadka ochronna do ust. Za kwotę leczenia Walusia :)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto cze 07, 2011 16:58 Re: *Misz-masz na koty, które "weszły mi pod nogi"*

Annazoo pisze:9. Pomadka ochronna do ust. Za kwotę leczenia Walusia :)

Co najwyżej można za kup teraz :) Dziękuję za rozpoczęcie :1luvu:
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Wto cze 07, 2011 16:59 Re: *Misz-masz na koty, które "weszły mi pod nogi"*

anna09 pisze:
Annazoo pisze:9. Pomadka ochronna do ust. Za kwotę leczenia Walusia :)

Co najwyżej można za kup teraz :) Dziękuję za rozpoczęcie :1luvu:

Dobrze, niech będzie KT
A ile kosztowało leczenie Walusia?

Annazoo

Post » Wto cze 07, 2011 17:01 Re: *Misz-masz na koty, które "weszły mi pod nogi"*

Annazoo pisze:A ile kosztowało leczenie Walusia?

Sama jeszcze nie wiem, ale faktury powinny już niebawem dotrzeć, to się dowiem :twisted:

anna09

Post » Wto cze 07, 2011 17:04 Re: *Misz-masz na koty, które "weszły mi pod nogi"*

anna09 pisze:
Annazoo pisze:A ile kosztowało leczenie Walusia?

Sama jeszcze nie wiem, ale faktury powinny już niebawem dotrzeć, to się dowiem :twisted:

To mi proszę się przyznać, jak przyjdą :twisted:

Annazoo

Post » Wto cze 07, 2011 17:10 Re: *Misz-masz na koty, które "weszły mi pod nogi"*

Lakier i podkład na KT proszę

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Wto cze 07, 2011 17:24 Re: *Misz-masz na koty, które "weszły mi pod nogi"*

jej siostra pisze:Lakier i podkład na KT proszę

Bardzo dziękuję :1luvu:

anna09

Post » Wto cze 07, 2011 17:55 Re: *Misz-masz na koty, które "weszły mi pod nogi"*

Laserek jeśli jeszcze są za kup teraz :)
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Wto cze 07, 2011 18:06 Re: *Misz-masz na koty, które "weszły mi pod nogi"*

Jafusia pisze:Laserek jeśli jeszcze są za kup teraz :)

Wszystkie jeszcze są :D Dziękuję :1luvu:

anna09

Post » Wto cze 07, 2011 18:33 Re: *Misz-masz na koty, które "weszły mi pod nogi"*

A ja poproszę nr 14, nieustannie pracuję nad tym, żeby dogadać się z moimi kotami :wink:
W opcji kup teraz. Czy numer konta nie zmienił się od czasu zamawiania saszetek light?
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Wto cze 07, 2011 18:52 Re: *Misz-masz na koty, które "weszły mi pod nogi"*

Kinga Warmijska pisze:A ja poproszę nr 14, nieustannie pracuję nad tym, żeby dogadać się z moimi kotami :wink:
W opcji kup teraz. Czy numer konta nie zmienił się od czasu zamawiania saszetek light?

Kingo, bardzo dziękuję :1luvu: Przeczytałam i... od tamtej pory dogaduję się z kotami świetnie :D Robię to, co one chcą :mrgreen:
Nie pamiętam, które konto wtedy podawałam :oops:

anna09

Post » Wto cze 07, 2011 19:11 Re: *Misz-masz na koty, które "weszły mi pod nogi"*

anna09 pisze:
Kinga Warmijska pisze:A ja poproszę nr 14, nieustannie pracuję nad tym, żeby dogadać się z moimi kotami :wink:

Kingo, bardzo dziękuję :1luvu: Przeczytałam i... od tamtej pory dogaduję się z kotami świetnie :D Robię to, co one chcą :mrgreen:
Nie pamiętam, które konto wtedy podawałam :oops:

Hmm... no u mnie tak jest bez czytania :D a właściwie to one robią co chcą ... ze mną :oops:
Podaj, proszę numer konta na pw, taki jaki jest najdogodniejszy dla Ciebie.
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Wto cze 07, 2011 19:56 Re: *Misz-masz na koty, które "weszły mi pod nogi"*

laserek za kt :)

kolejna, co sprzedaje ciuchy na krasnoludki :roll: :mrgreen:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Wto cze 07, 2011 20:10 Re: *Misz-masz na koty, które "weszły mi pod nogi"*

Kocuria pisze:laserek za kt :)

kolejna, co sprzedaje ciuchy na krasnoludki :roll: :mrgreen:

Bardzo dziękuję :1luvu:

Krasnoludki też nie chcą biegać nago :P

anna09

[następna]