witamy i uprzejmie donosimy, że cały dzień pilnie pracujemy. I na komputerku trochę i w kalendarzyku aby nie zapomnieć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
beateczka pisze:
witamy i uprzejmie donosimy, że cały dzień pilnie pracujemy. I na komputerku trochę i w kalendarzyku aby nie zapomnieć
kalair pisze:beateczka pisze:
O, malutka pracujaca!![]()
![]()
Hejka, buziamy Rudaska
Kociara82 pisze:jesli uda mi sie przyjechac do Zor, to bede dopiero ok.11:30 bo mam tak busa. Wczesniej nie da rady, bo busik jest po 6 rano z Mikolowa, jeszcze musze tam dojechac, ode mnie to ok.25 min autobusem... a dzien wczesniej mam popoludniowke w pracy... nie ma szans, zebym wstala wczesniej. Ale tak jak mowie-wszystko sie okaze w piatek lub w sobote na 10000%Na dzien dzisiejszy moge jechac
beateczka pisze:kalair pisze:beateczka pisze:
O, malutka pracujaca!![]()
![]()
Hejka, buziamy Rudaska
bo my teraz szukamy
bubor pisze:No właśnie , co za kluchy ?- śliczności nakrapiane wyrastają , ot co
kalair pisze:bubor pisze:No właśnie , co za kluchy ?- śliczności nakrapiane wyrastają , ot co
No jakie jakie...., ogrooomne!Z duzymi, wiszacymi brzucholkami!
![]()
Koloru futerka sie nie czepiam.
![]()
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:No właśnie , co za kluchy ?- śliczności nakrapiane wyrastają , ot co
No jakie jakie...., ogrooomne!Z duzymi, wiszacymi brzucholkami!
![]()
Koloru futerka sie nie czepiam.
![]()
Kochająca Duża nie powinna się nic a nic czepiać kochającego ją futerka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek, zuzia115 i 999 gości