PAKT CZAROWNIC XXIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 07, 2011 11:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

becia_73 pisze:
dolabra pisze:(...)
Becia - wstawisz zdjęcia naszej Kruszynki?

Obrazek
Obrazek
wietrzymy się :mrgreen: :lol:
Jak by ktoś miał wątpliwości to ta malutka Kruszynka ...

o.. moja najmłodsza, choć nie najmniejsza córcia :D
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto cze 07, 2011 11:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

No załapała się na 100 stronie..
Może oprócz tej rozkładówki jeszcze jakieś fotki by się przydały :mrgreen:
A my dostaliśmy super meila od nowych opiekunów mojej Zośki i drugiej bidnej koteczki z Fundacji.
Takie wieści się zawsze czyta z łezką w oku :)

Myślę,że mnie Siostra Prezes nie zgani jak sobie pozwolę wkleić link do strony z listem
http://www.fundacjakot.pl/content/view/386/45/
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto cze 07, 2011 11:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Kruszynka ma boskie podwozie :mrgreen: :1luvu:

pomponmama pisze:http://www.smog.pl/wideo/45152/najslodsza_kocia_rodzinka_swiata/
po obejrzeniu rura mi zmiękła :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Pomponmamo, po tym mam banana na gebie i czuję że długo nie zejdzie :1luvu:

O to niebawem New Wąt :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto cze 07, 2011 12:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

New Wąt wieczorkiem, dobrze??

Tu nie ma czym oddychać!! :evil:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto cze 07, 2011 12:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Vil, choć wentylator tam masz ? :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto cze 07, 2011 13:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Najmocniej przepraszam ale popłakałam się ze śmiechu i zamierzam się tym podzielić z siostrami http://www.milanos.pl/vid-32706-13-nied ... -ciec.html
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto cze 07, 2011 14:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Kąpcie się Siostry w zielu na potęgę !!! Ja dziś wypróbowałam "zaklęcie" które Etiopia przytoczyła (dla niektórych podaję, że w pracy mam "podkopy" przez jedną taką uskuteczniane) Ostateczna rozmowa jutro, ale już dziś CZAR działa :ok: Okazało się albowiem, iż biurwa dostała pismo z Archiwum Państwowego, gdzie zarzucają jej, że coś tam robi niezgodnie z przepisami i takie tam inne....blebleble :dance:
W skali ze 100 popuściła do 10 - grzeczna jak ta lala, uszki oklapnięte i teraz sama widzi, że nie było co na wojenkę się szykować. Mogę sobie z nóżkami na biureczku siedzieć a ona mi może sandałki zawiązać. Kurde, No!
Nie wypada się chyba cieszyć , ale ... no sama nie wiem :roll:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto cze 07, 2011 15:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

jasdor pisze: Mogę sobie z nóżkami na biureczku siedzieć a ona mi może sandałki zawiązać. Kurde, No!

Też bym tak chciała :)

I wypada się cieszyć :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto cze 07, 2011 16:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Obrazek
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto cze 07, 2011 16:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Co się stało kotko doroty?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto cze 07, 2011 16:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Komp mi wysiadł na amen. Na szczęście młodzieży nie jest już potrzebny, bo wszystko co do szkoły musieli zrobić, to już zrobili. Jedynie grać nie mogą z czego ja się bardzo cieszę. Nadaję z kompa "gościnnego". Kiedy następna taka okazja będzie nie wiem. Zadnych linków w tym pudle otworzyć się nie da bo włącza sie kontrola rodzicielska 8O Więc dopytuję - co za "bezeceństwa" propagujecie :?: i jeszcze cudem je nazywacie :wink:
A swoją drogą i tak od jakiegoś czasu czuję się poza nawiasem, bo co napiszę to jak do studni, nawet echo nie odpowiada.
Pozdrawiam upalnie.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Wto cze 07, 2011 16:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Aaaa tam,wszystko jest do d..y O!
Taa pogoda,robota,wszyyyyyssstkooooo....
Upiję się,ubzdryngolę na maxa O!
Mam to wszystko tam gdzie słońce nie dochodzi O!
Obrazek

Acha,będę płakać :cry:
Już płaczę... :(

Bolkowa mam to samo....chodzi o studnię :(
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto cze 07, 2011 17:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

jasdor pisze:Kąpcie się Siostry w zielu na potęgę !!! Ja dziś wypróbowałam "zaklęcie" które Etiopia przytoczyła (dla niektórych podaję, że w pracy mam "podkopy" przez jedną taką uskuteczniane) Ostateczna rozmowa jutro, ale już dziś CZAR działa :ok: Okazało się albowiem, iż biurwa dostała pismo z Archiwum Państwowego, gdzie zarzucają jej, że coś tam robi niezgodnie z przepisami i takie tam inne....blebleble :dance:
W skali ze 100 popuściła do 10 - grzeczna jak ta lala, uszki oklapnięte i teraz sama widzi, że nie było co na wojenkę się szykować. Mogę sobie z nóżkami na biureczku siedzieć a ona mi może sandałki zawiązać. Kurde, No!

A dzie to zaklęcie???

Dzieki babojago za linka z rosyjską prezenterką. Uśmiałam się i podniosłam poziom endorfin.
Teraz jadę do mojej bardzo chorej przyjaciółki, więc się przyda szczypta uśmiechu na zapas. :|
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Wto cze 07, 2011 17:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Kotko Doroty, może jakieś małe spotkanko na mieście, na Cytadeli, gdzie bądź, przy lodach na patyku :?:
Byle bez umawiania przez komputer - bo ja za chwilę się odłączam, a kiedy znowu w gościnę zawitam to nie wiem.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Wto cze 07, 2011 18:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Smutny mam dziś dzień...byłam prawie cały dzień u cioci TZta...jej mąż odchodzi...leży w domu pod kroplówkami...to stało się tak nagle! Wyszedł 8 marca ze szpitala po usunięciu żołądka i guza w przełyku (rak). Dobrze się czuł choć schudł przeraźliwie (z ponad 100kg do 60kg). Przyjął niecały miesiąc temu pierwszą chemię a tu nagle w niedzielę opadł totalnie z sił. Szpital odmówił zabrania do szpitala bo w wypisie podobno po łacinie jest napisane, że ma przerzuty...Ciocia sama z kroplówkami (jedynie elektrolity + potas), raz dziennie zagląda lekarka, która wczoraj nawet nie miała z sobą wenflonu na zmianę :evil: czy igły do nakłucia kroplówki. Wujek nic już nie je, nie ma z nim kontaktu, gorączkuje a wczoraj dostał od lekarki antybiotyk w tabletkach których i tak przecież nie połknie :!: Nawet nie wytłumaczyła cioci na co ten antybiotyk...Wyć mi się chce na taką opiekę medyczną, na całe to popaprane życie....Nie tak dawno jeździłam do cioci do szpitala bo sama miała raka (jest po mastektomii) a teraz odchodzi jej mąż. To rodzina Tżta ale są mi bardzo bardzo bliscy...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

[poprzednia][następna]