urwiniu pisze: -Nieodpowiedzialna Duża niedokładnie zamknęła klatkę i Bolek sobie wyszedł
+wyszedł jedynie do szafy,nie znacząc terenu i sikając do kuwety
Bolek, Ty jesteś dobrze wychowanym kotem.
Z szacunkiem,
Fasolka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
urwiniu pisze: -Nieodpowiedzialna Duża niedokładnie zamknęła klatkę i Bolek sobie wyszedł
+wyszedł jedynie do szafy,nie znacząc terenu i sikając do kuwety
urwiniu pisze:Poszłam za wskazówką smakołyków i kupiłam Bolkowi wołowinkę, no Rych Oprych i Blondyn też się załapaliBoluś opylił całkiem sporo i zmęczony jedzeniem udał się na zasłużony odpoczynek. Jutro pobieramy krew i zobaczymy jak dalej będzie szło. Oby jak najlepiej. Mam tez nadzieję, że jutro TygRyszardowe wyniki już będą jako że tydzień minął.
MalgWroclaw pisze:urwiniu pisze:Poszłam za wskazówką smakołyków i kupiłam Bolkowi wołowinkę, no Rych Oprych i Blondyn też się załapaliBoluś opylił całkiem sporo i zmęczony jedzeniem udał się na zasłużony odpoczynek. Jutro pobieramy krew i zobaczymy jak dalej będzie szło. Oby jak najlepiej. Mam tez nadzieję, że jutro TygRyszardowe wyniki już będą jako że tydzień minął.
TygRysiu, pamiętam o Twoich wynikach. Też lubię wołowinkę, ale duża mi nie daje, bo kiedyś źle się poczułam.
Fasolka
Dzisiaj na podwórku był pan z takim psem, jak Blondyn - to znaczy takim tylko wizualnie, bo jemu ten pan pozwala gonić koty. Pan zostawił przy kocim schronieniu całą reklamówkę chleba, myślał, że nie widzę. Nie wiem, po co, mógł pokruszyć i rzucić ptakom, gdzieś w oddaleniu od kotów. [/i]
Pasibrzucha pisze:Uśmiałam się dziko przy bilansie
urwiniu pisze:TygRyszard wyniki negatywne i z tego się cieszymy.
Z Bolkiem bardzo źle, wyniki tragedia. Jutro mam spotkanie z panią wet na temat Bolka, gdyż nie ja go dziś odbierałamPoza wątrobą i nerami każda jedna wartość z badania krwi poniżej normy, czasem baaardzo poniżej normy
Eh mój cudny miziak Boluś
Jest taki słaby, że po klatce się zatacza
Właśnie zasnął przy drapaniu głośno mrucząc i nawet jak wylazłam z klatki i zamknęłam drzwiczki nadal mruczał. Boluś skarbie walcz!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości