A mój HSB chce, żebyśmy po remoncie psiuknęli jakimś odstraszaczem nowe meble. Ciekawe czy to podziała. Mnie by nie przeszkadzało, gdyby koty trochę zaznaczyły nową kanapę.
Patmol pisze:napisz mi nazwę, a ja kupie i wypróbuję
Ok. Na siatce to nie wiem, jak zadziała bo to nie jednolita powierzchnia (ale ja chyba też siatkę psikałam) u mnie trochę pomogło gdzieś tam psikałam, potem Mru sobie zapomniała, znowu zaczynała coś drapać (coś, czego nie mogła za bardzo) bo tak to niech sobie drapie, to znowu psiknęłam, z tym, że troszeczkę psikam bo to zapach dosyć silny
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
i takie pytanie mam jeszcze. w sobote mam odrobaczyc oba kotuchy, ale sprawdzalam ksiazeczke zdrowia Bombi i ja musze zaszczepic jeszze!! chyba nie moge tego zrobic za jednym razem, co nie?? jak myślicie??
edit: właśnie przeczytała, ze dwa tygodnie odstepu musza byc miedzy jednym i drugim. to najpierw odrobacze oba bo juz czas. a potem Bombi na szczepienie znowu pojdzie.. a jak wy praktykujecie? czy u Was sie te terminy raczej nie pokrywaja?
Ostatnio edytowano Wto cze 07, 2011 10:00 przez sliver_87, łącznie edytowano 1 raz
spray zaraxz poszukam nazwy, a tu w necie znalazłam o odrobaczaniu i szczepieniu: " Niepotrzebnie to zdziwienie,jeśli kot jest zdrowy nie ma żadnych przeciwskazań aby te dwa zabiegi wykonać jednocześnie.A co do wymiotów-to również normalne.Niektóre środki do odrobaczania mają takie skutki uboczne,tym się nie przejmuj.
częściej jednak można spotkać opinie, że najpierw odrobaczyć odczekać dwa tygodnie i szczepić bo jeśli kot nie jest zarobaczony, czyli zdrowy -to można szczepić bez odrobaczania a jeśli jest zarobaczony, to jednak nie jest całkiem zdrowy -i najpierw trzeba wybić robale
dziekuję za spray tylko, ze ja wcale nie chce żeby koty trzymały się daleko od okna
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
no rozumiem, tak też właśnie zrobie.. a szczepicie koty co roku ? bo duzo czytalam o tym i poki nasze nie wychodza zastanawiam sie czy tak co 2 lata tego nie ograniczyc... spotkalam sie z opinia wetki, ze tak tez mozna..