Rys obserwuje sroke na dachu budynku naprzeciw balkonu

Burzy nie bylo ,ale wyglada ,ze bedzie -zaraz wszystko zamykam i jade do pracy-parasol wziety

Moderator: Estraven
anulka111 pisze::ryk:Glodzone koteczki zaliczyly sniadanie i dusza sie z zapamietaniem na balkonie tzn. Gucio i Smakusia ......a zaczelo sie ladnie od mycia flei Gucia
![]()
Rys obserwuje sroke na dachu budynku naprzeciw balkonuz blaganiem w bystrych oczach i nie wiem czemu ,ale czesto sie oblizuje :lol:
Burzy nie bylo ,ale wyglada ,ze bedzie -zaraz wszystko zamykam i jade do pracy-parasol wziety
mar9 pisze:anulka111 pisze::ryk:![]()
Ze niby malenstwo głodne?
może raczej o deser chodzi
anulka111 pisze:mar9 pisze:anulka111 pisze::ryk:![]()
Ze niby malenstwo głodne?
może raczej o deser chodzi![]()
Coz on zadnemu bialku nie przepuszcza-ćmy mi juz nawet do lampy na balkonie nie leca-musialy ostrzec sie przed Rysiem![]()
On jakos skapowal ,ze jak lampa na balkonie wlaczona ,to i ćmy sa i drze ryjka bym wlaczyla lampe na czuwaniewtedy on sie ruszy ,zapala sie lampa,wlatuje cma-mniam
anulka111 pisze:Jego polowanka sa nadzwyczaj krotkie-przy Rysiu zrozumialam ,co to znaczy rasa pierwotna![]()
Jak ćma sie pojawia ,Rys dostaje skrzydel i jego waga nie przeszkadza mu w blyskawicznym złapaniu bialka-kiedys sie oblizywal,a teraz to tylko czasem zdaze zauwazyc,ze klapnal paszcza
Ragdolki zazwyczaj albo zdazaja otworzyc oczy ( Gucio) ,albo usiasc,a przeciez to Smakusia jest polujaca i miala uczyc Rysia![]()
Tylko ,ze on ekhm zostal juz wyedukowany przez mamunieDesnę
anulka111 pisze::ryk: ma przerabane![]()
Ale pomysl jak czuje sie sfrustrowany Gucio,ktory psyczy na niego ,a ten dzieki przemyslanemu planowi wychowczemu mamuni ,babci i ciotki kompletnie olewa psykot Gucia,wczesniej Gucio wlaczal becki jako mocniejszy argument,ale Rys raz mu oddal i juz bęcków nie wlaczatylko kwili.Staram sie dopieszczac towarzystwo jak moge ,ale łapki mi opadaja chwilami-Gucio i malenstwo nigdy nie maja dosc dopieszczania -prosty przykład z dzisiaj:
1.3x mizianki powitalne ,po kazdej drzemce budzikowej z rudym
2. glaski powitalne dla Gucia na podlodze-Gucio sie turlal,ja glaskalam przy kazdym przejsciu do kuchni ,lazienki itd.
3. wyglaskanie powitalne Smakusia -kilka razy po grzbieciku ,dac sie otrzec koteczce o nogi i wziac na rece i posadzic na parapecie,bo chciala wygladac![]()
4. Rude platajace sie pod nogami ,bo dawno nie bylo glaskane,
5. rude na kolanach w laziencemizianki dodatkowe,
6. darcie ryjka o odkrecenie kranu w umywalce i mizianki przy okazji Rysia a jakze![]()
7. darcie ryjka o otwarcie balkonu i glaski na murku balkonowym -Rys![]()
8. Gucio turlajacy sie o glaski na balkonie-wlasciwie nie wiem,po co ten kot ma łapki-skoro turla sie ciegla podwoziem do gory![]()
Wniosek -duza kompletnie okrecona dookola pazurka kociego
anulka111 pisze:Tac rybki tez mamdla rownowagi
mam wesola wiesc
Marysiu ide na pw
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 116 gości