Gd. PILNE! potrzebujemy dt dla 5 kociaków i mamuśki na 2 tyg

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 30, 2011 13:08 Re: Gd. PILNE! potrzebujemy dt dla 5 kociaków i mamuśki na 2 tyg

też się dla Mietka urywałam z pracy na "przerwę" :wink:
męczące ale mus to mus :ok:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Śro cze 01, 2011 7:16 Re: Gd. PILNE! potrzebujemy dt dla 5 kociaków i mamuśki na 2 tyg

Wetka Madzia... Aniołeczek... Poziomka z małymi zostaje u niej do jutra wieczorem,potem już bezwzględnie trzeba przejąć rodzinkę... Zlądują na czas jakiś w mojej kuchni, Poziomka się leczy nadal.... Magda wzięła na siebie wielki trud i szczęśliwie dotarła z maluszkami do lepszej ich kondycji... Małe jedza wciąż ze strzykaweczki choć dwa juz potrafią przystawione do spodeczka pochlipać trochu... W poniedziałek będą miały 4 tyg. i myślę, że rozmoczomy weaning może wejść do akcji. Jak małe zaczną same jeść wystarczająco to pojadą do cioci Bianmilki. Tam sesja foto i ruszamy z ogloszeniami... na jednego mamy chętnych... 4 ry muszą znaleźć domki.Co do Poziomki to też bym jej chętnie dom znalazła, jest słodka, miziasta bardzo kontaktowa... ale... raczej wyleczymy, wysterylizujemy i wróci kicia na działki, gdzie sie zorganizuje opiekę polegajaca choc na regularnym karmieniu, potrzebna też buda jakaś, ta ze styropianu gdzie urodziła małe jest do wyrzucenia....

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Śro cze 01, 2011 12:22 Re: Gd. PILNE! potrzebujemy dt dla 5 kociaków i mamuśki na 2 tyg

Bazarek dla kociaczków i mamuśki: viewtopic.php?f=20&t=128477
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon cze 06, 2011 8:35 Re: Gd. PILNE! potrzebujemy dt dla 5 kociaków i mamuśki na 2 tyg

Rodzinka u mnie od czwartku... mamusia chora od robakow i nie tylko.... małe super,jedzą jak smoki, trzeba bedzie kupić nastepne mleczko.... mam nadziję, że mama też da radę...

Mamrot

Post » Pon cze 06, 2011 16:34 Re: Gd. PILNE! potrzebujemy dt dla 5 kociaków i mamuśki na 2 tyg

Małgosiu, dzięki za mms'ka :) wczoraj miałam zabiegany dzień i nawet nie miałam jak odpisać uhh, cudne maluskzi, trzymam kciuki za zdrówko całej rodzinki :ok:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto cze 07, 2011 8:36 Re: Gd. PILNE! potrzebujemy dt dla 5 kociaków i mamuśki na 2 tyg

Poziomeczka po czwartkowych wymiotach glistami... po piątkowej tbl na robale... miala ciezki weekend.
Nie dość, że ciągle dostaje 2 zastrzyki dziennie ( to już 2 tyg.) to po odrobaczeniu bardzo źle się czuła nie jadła i nie piła nic 2 doby, wczoraj i dziś trochę suchego intestinala zjadła i kupal był z "węzełkami".... No bidna jest a słodka tak, że człowiekowi łzy się cisna do oczu, kotka pozwala spokojnie na wszystkie czynności na ciałku biednym, rany na głowie i pleckach się zasklepiły, Poziomka zajmuje się małymi z oddaniem wielkim, chora ale Mama... Maluszki dostały wczoraj pastę odrobaczającą, niestety potem były wymioty, dwa lub trzy delikatnie zwymiotowały odrobinę, niestety czarny Benito miał serie wymiotów i potem jeszcze kupka zgazowana... rano zjadł normalna porcję mleka, znów kupal gazowy był ale humor ma dobry. Odrobaczenie trzeba będzie powtórzyc ale nie dziś, mala przerwa, male skończyły wczoraj 4 tyg. Jeśli chodzi o jedzenie to prócz jednej dziewczyny bystrej , która zjada z palucha 3-4 rozmoczone chrupki weaninga, pozosotałe nie wykazuja zainteresowania inna forma jedzenia niż mleko ze strzykawki... Cała rodzinka cierpi przypuszczalnie na wszoły bo drapanie odchodzi, dzis zdecydujemy czy można rodzinkę frontlinować w spray-u. .... Mamuśka zasługuje na dom stały z duzym który ceni sobie statecznego kota po okresie szaleństw szczeniackich.... kota który patrzy w cżłowiekowi w oczy i cichutko "grucha", kota który uwielbia głaskanie... ech... czemu sietak tak upieraja ludzie przy adopcjach, że malutkiego... chcą koniecznie.... No tych którzy informuja mnie ochoczo, żesobie kota wychowają... omijam szerokim lukiem :)
hahahahaa

Mamrot

Post » Wto cze 07, 2011 13:31 Re: Gd. PILNE! potrzebujemy dt dla 5 kociaków i mamuśki na 2 tyg

viewtopic.php?f=13&t=128737
aktualny wątek Poziomki z malymi - są foty!

Mamrot

[poprzednia]