Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon cze 06, 2011 19:43 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Ale przecież terminy ewentualnych rozpraw najczęściej są jawne. :)
Można samemu je sprawdzać na wokandzie, albo w sekretariacie sądu.
fckptn
Obrazek

ana

Od: Śro lut 20, 2002 21:56

Post » Pon cze 06, 2011 19:45 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

ana pisze:Ale przecież terminy ewentualnych rozpraw najczęściej są jawne. :)
Można samemu je sprawdzać na wokandzie, albo w sekretariacie sądu.

ana ale sprawa sądowa, swoją drogą chodzi o wiadomości o działaniach prokuratury, samo śledztwo
wnosząc sprawę o przestępstwo do prokuratury chcesz wiedzieć jaki to ma tok

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon cze 06, 2011 22:06 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Jak nie wyjdzie z Koninem to trzeba będzie znaleźć KOGOKOLWIEK i w ten sposób to ugryźć. Nawet fundacja różowych gaci da radę;)

Femka tyle się dało zrobić, ze to już będzie pikus. A jakby co to trzeba będzie iść do vivy albo animalsow i być tak upierdliwym, ze w końcu dadzą nam odpowiedz na czas. Będzie dobrze :ok:

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pon cze 06, 2011 22:21 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

O ranyyy, nie miałam powiadomień. Chcę się załapać na zbiórkę jeszcze :oops:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Pon cze 06, 2011 22:25 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Femka pisze:...Ja ciągle tkwię w dużym stopniu w idealnym świecie, gdzie nie ma relatywizmu, kalkulacji. Jest krzywda i po prostu na nią się reaguje, a nie zastanawia, czy nie bardziej opłaca się (choćby dla wizerunku albo układów) troszkę niedowidzieć.

:ok:

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Pon cze 06, 2011 22:41 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Femka!
Ale technicznie składasz chyba dwa odrębne wnioski? O rekompensatę za koty z Tesco, ale to chyba do sądu i powinnaś mieć nad tym całkowitą kontrolę i donos do prokuratury na niewłaściwe traktowanie zwierząt ????? Czy też się mylę i masz to wszystko na jednym wniosku do prokuratury?
Krzysiekbolo

Post » Pon cze 06, 2011 23:18 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Wniosków się nie składa. Składa się kondolencje. Wnioski się wnosi. Po schodach lub w posagu.

PcimOlki

Post » Pon cze 06, 2011 23:25 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

można jeszcze wyciągać owe.
ale wszystko z należytą estymą i pieczołowitością :mrgreen:

(powyższe nie jest absolutnie w żadnym stopniu aluzją do działań Femki, przed którą chapeau-bas!)
KotkaWodna

Post » Pon cze 06, 2011 23:34 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

PcimOlki pisze:Wniosków się nie składa. Składa się kondolencje. Wnioski się wnosi. Po schodach lub w posagu.

Wnioski się składa, tak jak i kondolencje. Język to nie informatyka. Tu nie ma 0101110. Kolokacja "składać wniosek" jest standardem w języku polskim.
Osobiście wnoszę wniosek o uznanie "wnoszenia wniosku" za takie samo masło maślane, jakim jest "masło maślane".
Krzysiekbolo

Post » Pon cze 06, 2011 23:54 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Jednak masło pozostaje masłem, a w języku używane są operacje logiczne. Przynajmniej w tym języku służącym do komunikacji.

PcimOlki

Post » Wto cze 07, 2011 0:04 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

PcimOlki pisze:Jednak masło pozostaje masłem,

A wniosek wnioskiem.
PcimOlki pisze: a w języku używane są operacje logiczne.

Nie są.

PcimOlki pisze:Przynajmniej w tym języku służącym do komunikacji.

A tu Cię ja może trochę nie rozumieć nie mogę nie za bardzo.
Ostatnio edytowano Wto cze 07, 2011 0:09 przez Krzysiekbolo, łącznie edytowano 2 razy
Krzysiekbolo

Post » Wto cze 07, 2011 0:06 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Krzysiekbolo pisze: A tu Cię ja może trochę nie rozumieć nie mogę nie za bardzo.

facepalm-of-death.
chyba, że to specjalnie tak pokaleczona składnia..
KotkaWodna

Post » Wto cze 07, 2011 7:26 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Krzysiekbolo pisze:...
Nie są.

Właśnie uzyłeś funkcji NOT.
Maślana.

PcimOlki

Post » Wto cze 07, 2011 8:28 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Offtopów w tym temacie jest więcej niż sensownej treści na temat KM...
ObrazekObrazek

Ag_konin

Od: Pt gru 04, 2009 12:10

Post » Wto cze 07, 2011 8:54 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Ag_konin pisze:Offtopów w tym temacie jest więcej niż sensownej treści na temat KM...

:ok:

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

[poprzednia][następna]