Ja chyba też nie w temacie,a bardzo bym chciała!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Edytka1984 pisze:
witamy Miłeczkę
Juliśka pisze:Ja również witam Miłeczkę i życzę jej i jej Pani miłego dzionka.![]()
![]()
MaryLux pisze:Miaudobry
agnieszka1565 pisze:buziaczki dla miłeczki od zapracowanej cioteczki![]()
bozena640 pisze:Miłeczko kochana![]()
![]()
życzymy Ci 100 lat wspaniałego życia z Dużymi
Gromadka
Kociara82 pisze:Miłeczko, gdzie jestes moja kochana kiciu![]()
![]()
![]()
Gromadka![]()
![]()
jakas rocznica, jakies swieto dzis? Bo ja nie w temacie
grajda pisze:Ciotki- Klotki, wszystko wskazuje , że klon Miłeczki , o którym pisałam wcześniej ma dom stały. Do tego piętro nade mną. A gdzie to się mamusia Miłeczki podziewa?
BubuPN pisze:grajda pisze:Ciotki- Klotki, wszystko wskazuje , że klon Miłeczki , o którym pisałam wcześniej ma dom stały. Do tego piętro nade mną. A gdzie to się mamusia Miłeczki podziewa?
Ano ma maTak grzecznego kota ze świecą szukać. Chyba, że to była tylko wersja demo
Co ciekawe jest tak spokojna, że nawet zabawki olewa, ale za to lubi chlast lustra aparatu
ula-misia pisze:Kociara82 pisze:Miłeczko, gdzie jestes moja kochana kiciu![]()
![]()
![]()
Gromadka![]()
![]()
jakas rocznica, jakies swieto dzis? Bo ja nie w temacie
Witaj ciociu Oleńko![]()
![]()
![]()
Spokojnie nic nie przeoczyłaś -jest ok
BubuPN pisze:grajda pisze:Ciotki- Klotki, wszystko wskazuje , że klon Miłeczki , o którym pisałam wcześniej ma dom stały. Do tego piętro nade mną. A gdzie to się mamusia Miłeczki podziewa?
Ano ma maTak grzecznego kota ze świecą szukać. Chyba, że to była tylko wersja demo
Co ciekawe jest tak spokojna, że nawet zabawki olewa, ale za to lubi chlast lustra aparatu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 174 gości