Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mysza pisze:ja mam pomysł na mały mobbing....Skoro Atka nic nie pisze, to może zaczniijmy dzwonić?
Jakby każda osoba dzowniła codziennie, to moze Atka wolała by napisać to co musiała by gadac co chwila
![]()
Mysza pisze:ja mam pomysł na mały mobbing....Skoro Atka nic nie pisze, to może zaczniijmy dzwonić?
Jakby każda osoba dzowniła codziennie, to moze Atka wolała by napisać to co musiała by gadac co chwila
![]()
anulka111 pisze:Mysza pisze:ja mam pomysł na mały mobbing....Skoro Atka nic nie pisze, to może zaczniijmy dzwonić?
![]()
Mysza nie prowokuj-z tego ,co pamietam ,to chyba siedzisz biurko w biurko z Atka i wiesci masz zawsze z pierwszej reki
![]()
PopieramKocurro pisze:Mysza pisze:ja mam pomysł na mały mobbing....Skoro Atka nic nie pisze, to może zaczniijmy dzwonić?
![]()
może zaczniesz
Kocurro pisze:Mysza pisze:ja mam pomysł na mały mobbing....Skoro Atka nic nie pisze, to może zaczniijmy dzwonić?
![]()
może zaczniesz
Atka pisze:mam wrażenie że same Seyonnki i Sojianki mi się trafiły
Atka pisze:mam wrażenie że same Seyonnki i Sojianki mi się trafiły
W innych pomieszczeniach na pewno jest dostatecznie jasno na robienie fotekMariaD pisze:Jakieś dobre zdjęcie Gumisia?
MariaD pisze:Atka pisze:Pomyślimy
Myśl szybciej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, MB&Ofelia i 44 gości