Tweety pisze:ametyst55 pisze:Mam pytanie czy jest jakiś inny banerek AFN- u poza tym z 1%
chyba nie ma
A może by jakiś zrobić lub zamówić na wątku banerkowym np z prośbą o wirtualne adopcje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:ametyst55 pisze:Mam pytanie czy jest jakiś inny banerek AFN- u poza tym z 1%
chyba nie ma
Kocuria pisze:Tweety pisze:ametyst55 pisze:Mam pytanie czy jest jakiś inny banerek AFN- u poza tym z 1%
chyba nie ma
Sake wraca z adopcji (alergia u dziecka, tego, które miało kontakt z mnóstwem kotów)
Jantar ma prawdopodobnie białaczkę (będzie miał robiony PCR)
To tak na miły początek tygodnia ...
Sake na pewno błyskawicznie znajdzie dom, jest 1) piękna 2) niewielka 3) miziasta. aczkolwiek szkoda, że musiała przejść przez nieudaną adopcję.
co w praktyce znaczy białaczka u kota, bo się nie spotkałam nigdy?
Tosza pisze:Szukam na gwałt domu, który weźmie pięciotygodniowego malucha na 2 tygodnie na kwarantanne, lub 70 zł na szpitalik na 2 tygodnie. Po dwóch tygodniach zabiorę malucha do siebie.
Jak nie znajdę, maluch trafi jutro do azylu. Siedzi w klatce w Arce.
Jafusia pisze:Tosza pisze:Szukam na gwałt domu, który weźmie pięciotygodniowego malucha na 2 tygodnie na kwarantanne, lub 70 zł na szpitalik na 2 tygodnie. Po dwóch tygodniach zabiorę malucha do siebie.
Jak nie znajdę, maluch trafi jutro do azylu. Siedzi w klatce w Arce.
Czy taki maluch potrzebuje dużo uwagi?
Jeśli jest to kwestia życia i śmierci mogę spróbować, ale niestety już tradycyjnie pracuje bardzo dużo i w domu jest tylko rano i wieczorem
Kocuria pisze:ktoś wie, co dzieje się na kociarni? zalało nas?
Kinga Warmijska pisze:Z cyklu : "w nowym domku", poznajecie tego przystojniaka?
a oto fotki specjalnie dla _namidy_![]()
![]()
Kocuria pisze:ktoś wie, co dzieje się na kociarni? zalało nas?
miszelina pisze:Kocuria pisze:ktoś wie, co dzieje się na kociarni? zalało nas?
Wypluj to przez lewe ramię!
Nic nas nie zalało, kociarnia ok, poza tym, że nie ma Jantara. Sake może jeszcze zostanie w nowym domu, zobaczymy.
Jutro ma przyjechać pan z dzieckiem (15 lat, zespół Downa) po kotka, który by się córce spodobał. No i co ja jej pokażę, chyba tylko Rakiję i Atisa. Mieli kota, odszedł w wieku 16 lat, bardzo kochał dziewczynkę.
Cherry - rozumiem - zaklepana? Niunia też, ale to i tak dzik. A jak jej się spodoba Jantar, to co? Dom w Wieliczce, wychodzący.
Lolek mnie pogryzł, a Syntia coraz bardziej mruczy....
Etiopia pisze:miszelina pisze:Kocuria pisze:ktoś wie, co dzieje się na kociarni? zalało nas?
Wypluj to przez lewe ramię!
Nic nas nie zalało, kociarnia ok, poza tym, że nie ma Jantara. Sake może jeszcze zostanie w nowym domu, zobaczymy.
Jutro ma przyjechać pan z dzieckiem (15 lat, zespół Downa) po kotka, który by się córce spodobał. No i co ja jej pokażę, chyba tylko Rakiję i Atisa. Mieli kota, odszedł w wieku 16 lat, bardzo kochał dziewczynkę.
Cherry - rozumiem - zaklepana? Niunia też, ale to i tak dzik. A jak jej się spodoba Jantar, to co? Dom w Wieliczce, wychodzący.
Lolek mnie pogryzł, a Syntia coraz bardziej mruczy....
Na DT ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 10 gości