TRÓJMIASTO PKDT- BŁAGAMY O POMOC (WIELKI KRYZYS)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 26, 2011 14:49 Re: TRÓJMIASTO PKDT- BŁAGAMY O POMOC (WIELKI KRYZYS)

prosimy o pomoc nadal!

Iwona pamietam o Tobie jak tylko poczuje sie lepiej to odezezwe sie
pozdrawiam
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Sob maja 28, 2011 22:36 Re: TRÓJMIASTO PKDT- BŁAGAMY O POMOC (WIELKI KRYZYS)

barnabarka przywiozła dla nas fantastyczne fanty:
torby do wózków, kremy dziecięce, miseczki dla dzieci, książki, inne gadżety oraz- przesliczną bizuterie którą chcę wystawić na festynie w brzeźnie 11 czerwca :)
miło było poznać, jeszcze raz dziekuje za polarki :)
jedna torba emalinga wisi juz przy moim x- landerze :) hahah, wpłace na konto za nią :) nigdy jakoś nie wyszło mi zakupic takiego bajerku :) bo tomi zawsze gdzieś uciekało :oops: matka polka wyrodna :ryk:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pon maja 30, 2011 7:44 Re: TRÓJMIASTO PKDT- BŁAGAMY O POMOC (WIELKI KRYZYS)

;-)
dziekujemy za pomoc,
fanty od biore od Sabiny na dniach
Obrazek

maria_kania

Post » Pon maja 30, 2011 23:38 Re: TRÓJMIASTO PKDT- BŁAGAMY O POMOC (WIELKI KRYZYS)

MARIO przywieź biżuterię jaka Ci została, weźmiemy na Zielony Festyn na sprzedaż :)
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto maja 31, 2011 6:55 Re: TRÓJMIASTO PKDT- BŁAGAMY O POMOC (WIELKI KRYZYS)

sabina skaza pisze:MARIO przywieź biżuterię jaka Ci została, weźmiemy na Zielony Festyn na sprzedaż :)

dobra!
jak podjade z fv jutro lub pojutrze do Ciebie!
ale to potwierdze jszcze tel.
Obrazek

maria_kania

Post » Śro cze 01, 2011 7:14 Re: TRÓJMIASTO PKDT- BŁAGAMY O POMOC (WIELKI KRYZYS)

:D
Obrazek

maria_kania

Post » Czw cze 02, 2011 7:18 Re: TRÓJMIASTO PKDT- BŁAGAMY O POMOC (WIELKI KRYZYS)

Obrazek

maria_kania

Post » Pt cze 03, 2011 7:23 Re: TRÓJMIASTO PKDT- BŁAGAMY O POMOC (WIELKI KRYZYS)

Obrazek

maria_kania

Post » Pon cze 06, 2011 8:25 Re: TRÓJMIASTO PKDT- BŁAGAMY O POMOC (WIELKI KRYZYS)

dziękuje bardzo "ifokry"
za przekazanie wczoraj kolejnych, fajnych fantów (ciuszków) na bazarki,

cieszę sie, bo rzeczy nie tylko fajne ale i w rozmiarze 40/42 a wiec nie tylko jako to ostatnio bywało dla chudzielców
pozdrawiam
Obrazek

maria_kania

Post » Pon cze 06, 2011 17:52 Re: TRÓJMIASTO PKDT- BŁAGAMY O POMOC (WIELKI KRYZYS)

Jako początkująca tutaj witam wszystkich serdecznie :)

Właśnie kombinowałam jakby tu wspomóc PKDT bazarkiem biżuteryjnym, ale widzę właśnie że macie mozliwość wystawienia fantów gdzieś "na żywo", dobrze zrozumiałam?
Jeśli to pomoże to chętnie podrzucę biżuterię, robię w ramach hobby i trochę się już nazbierało, więc chętnie się podzielę :)
Moje Futerka :) kotkipsotki.blogspot.com

Kosmetyki i akcesoria Oriflame - 20% na PKDT
viewtopic.php?f=20&t=136873&start=15
Obrazek

mainiti

Od: Wto mar 29, 2011 10:12

Post » Pon cze 06, 2011 20:49 Re: TRÓJMIASTO PKDT- BŁAGAMY O POMOC (WIELKI KRYZYS)

mainiti pisze:Jako początkująca tutaj witam wszystkich serdecznie :)

Właśnie kombinowałam jakby tu wspomóc PKDT bazarkiem biżuteryjnym, ale widzę właśnie że macie mozliwość wystawienia fantów gdzieś "na żywo", dobrze zrozumiałam?
Jeśli to pomoże to chętnie podrzucę biżuterię, robię w ramach hobby i trochę się już nazbierało, więc chętnie się podzielę :)

witaj
w sobote jest w Brzeżnie festyn na którym bedzie nasze stoisko, wiec np bizu mozna by juz tam wystawić,
w któej częsci miasta mieszkasz? moze któraś z nas mieszka w blisko,
albo czy możesz podrzucić swoje fanty do mnie (Gdynia Cisowa) lub do Sabiny Skaza na Demptowo?
daj znać
pozdrawiam
p.s. jesli nie dasz rady do soboty to ja chętie zrobie bazarek tu na forum, po sobocie np.
Obrazek

maria_kania

Post » Śro cze 08, 2011 13:10 Re: TRÓJMIASTO PKDT- BŁAGAMY O POMOC (WIELKI KRYZYS)

help!
help!
Obrazek

maria_kania

Post » Czw cze 09, 2011 13:44 Re: TRÓJMIASTO PKDT- BŁAGAMY O POMOC (WIELKI KRYZYS)

barnabarka pisze:8O współczuję,życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)

dołączam się do życzeń :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw cze 09, 2011 15:37 Re: TRÓJMIASTO PKDT- BŁAGAMY O POMOC (WIELKI KRYZYS)

mainiti pisze:Jako początkująca tutaj witam wszystkich serdecznie :)

dziękujemy za śliczne kolczyki,
kazda para bardzo ładna, oryginalna!
przekaże wieczorkiem Sabinie na festyn.
Obrazek

maria_kania

Post » Czw cze 09, 2011 21:16 Re: TRÓJMIASTO PKDT- BŁAGAMY O POMOC (WIELKI KRYZYS)

maria_kania pisze:dziękuje bardzo "ifokry"
za przekazanie wczoraj kolejnych, fajnych fantów (ciuszków) na bazarki,

cieszę sie, bo rzeczy nie tylko fajne ale i w rozmiarze 40/42 a wiec nie tylko jako to ostatnio bywało dla chudzielców
pozdrawiam

Nie ma za co :) Jeszcze etap "sprzątanie piwnicy" przede mną, a tam pewnie też sa jakies skarby zapomniane :) Tylko muszę się chyba czymś znieczulić przed wejściem do niej, tam są SZCZURY (chyba) :) Bo oczwiście oszołomy nie lubiące kociaków z uporem maniaka zamykają okienka... Jak koty były w piwnicy, to gryzoni nie było...
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"

ifokry

Od: Śro gru 16, 2009 18:41

[poprzednia][następna]