Ale weż pozytywkę na doradcę
Moderator: Estraven

Anda pisze: Zima powinna być tylko w górach i w rejonach turystyki zimowej.
sliver_87 pisze:Joo, powiedzmy sobie szczerze, nigdy wszystkim nna 100% się nie dogodzidlatego pewnie mamy i zime i lato, a zeby nudno nie bylo to wiosna i jesien sie zaplatala tez:)
babajaga pisze:Na prezydenta ja się miałam nadać wszak
Anda i koty 
Anda pisze:jozefina1970 mieszkam tak daleko od gór i tras narciarskich, ze hej. Wykazałam się strasznym egoizmem.
jozefina1970 pisze:Anda pisze:jozefina1970 mieszkam tak daleko od gór i tras narciarskich, ze hej. Wykazałam się strasznym egoizmem.
Nie, to chyba ja się wykazałam większym egoizmem
Anda i koty 
Anda pisze:U mnie byłoby wtedy ciepło i sucho i kolorowo i wtedy na czas sezonu narciarskiego przyjedziesz do mnie

babajaga pisze:Żartowałam z tym prezydentem. Wcale nie chcę nim być. Dobrze mi jak jestem sama sobą
Zimę lubię na obrazkach i w filmach przyrodniczych ale za oknem wolę miesiące od maja do września. Jakbym była bogata miałabym drugi dom w Nowej Zelandii i się przemieszczała co pół roku

babajaga pisze:Żartowałam z tym prezydentem. Wcale nie chcę nim być. Dobrze mi jak jestem sama sobą
Zimę lubię na obrazkach i w filmach przyrodniczych ale za oknem wolę miesiące od maja do września. Jakbym była bogata miałabym drugi dom w Nowej Zelandii i się przemieszczała co pół roku
Anda i koty 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], joanjoan, nfd, Sigrid i 22 gości