Wariatkowo 10. Parszywa Dwunastka ;) Foty s. 82

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 06, 2011 15:08 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

Jus87 pisze:OKI a co Ty tam zamawiasz?? może u mnie będzie taniej i milej :mrgreen: :mrgreen: ?

Animondę tym razem :roll:
Właśnie patrzę :twisted:
Może jest ciut drożej, ale i tak się przeniosę, bo kupowanie stacjonarnie, to dopiero mnie kosztuje :evil: Tylko nie tym razem, zostałam bez grosza :?
Jeśli jutro rano nie będę miała paczki, to żądam natychmiastowego zwrotu kasy, ale to pewnie potrwa :?
Zawsze jakoś w poniedziałek rano był ich kurier niezależnie od bzdur wypisywanych w mailach :(
Dobrze przynajmniej, że suche doszło z ZooDragona :twisted: Zamawiałam w piątek przed wyjściem z roboty :roll: W zoo+ zamawiałam w poniedziałek rano... tiaaa.... :evil: Chyba jeszcze nie miałaś na stronie, bo coś mi się wydaje, że sprawdzałam (ale mogę się mylić).

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon cze 06, 2011 15:09 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

Podpucha :twisted: a Mamysz gdzie?? Dycha w cieniu :lol: ?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon cze 06, 2011 15:11 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

Ale napisz mi co potrzebujesz na pw to ja Ci wszystko załatwię kobieto i do domu dowiozę tego samego/następnego dnia ;) I przy okazji kicie wymiziam tak, że będą dobrze spały :twisted: :twisted:

OKI pisze:
Jus87 pisze:OKI a co Ty tam zamawiasz?? może u mnie będzie taniej i milej :mrgreen: :mrgreen: ?

Animondę tym razem :roll:
Właśnie patrzę :twisted:
Może jest ciut drożej, ale i tak się przeniosę, bo kupowanie stacjonarnie, to dopiero mnie kosztuje :evil: Tylko nie tym razem, zostałam bez grosza :?
Jeśli jutro rano nie będę miała paczki, to żądam natychmiastowego zwrotu kasy, ale to pewnie potrwa :?
Zawsze jakoś w poniedziałek rano był ich kurier niezależnie od bzdur wypisywanych w mailach :(
Dobrze przynajmniej, że suche doszło z ZooDragona :twisted: Zamawiałam w piątek przed wyjściem z roboty :roll: W zoo+ zamawiałam w poniedziałek rano... tiaaa.... :evil: Chyba jeszcze nie miałaś na stronie, bo coś mi się wydaje, że sprawdzałam (ale mogę się mylić).
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pon cze 06, 2011 15:12 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

Oki zamówi różowe mielone z myszy dla Mamyszy....

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Pon cze 06, 2011 15:15 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

alix76 pisze:Podpucha :twisted: a Mamysz gdzie?? Dycha w cieniu :lol: ?

A jakoś nie wiem, czemu się nie załapała :roll:

A nie, już wiem :evil: Dostała była eksmisję i kiblowała z Tatuśkiem :twisted: Odkąd znikła Mamuśka, to Mamysz znów zaczęła dokazywać na całego i wnerwiać Szelmę. W końcu udało jej się wnerwić mnie i wyleciała za karę :roll: Posiedziała pół dnia w wannie bojąc się niewiadomoczego i jej przeszły gupie pomysły :mrgreen: Niewiadomoczego, bo Tatulek równie spanikowany siedział pod szafką :roll: I pewnie dalej siedzi, mimo że łazienka otwarta :roll: Ten to jest dopiero artysta od siedmiu boleści :mrgreen:

Jus87 pisze:Ale napisz mi co potrzebujesz na pw to ja Ci wszystko załatwię kobieto i do domu dowiozę tego samego/następnego dnia ;) I przy okazji kicie wymiziam tak, że będą dobrze spały :twisted: :twisted:

Jak mi się do jutra rana ta paczka nie pojawi, to uderzam do Ciebie :1luvu:

A jak masz ochotę wymiziać koteczki, to łap się dziś z Szalonym Kotem :lol:

salvadoredali67 pisze:Oki zamówi różowe mielone z myszy dla Mamyszy....

Salvadore, jak się Mamysz nie opanuje, to osobiście z niej zrobię różowe mielone :twisted: Albo siekane, bo maszynki się nie dorobiłam :roll:

OKI

Post » Pon cze 06, 2011 15:18 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

dodaj ziół od miejscowej babki- zielarki Alix.

bedzie na grylka...

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Pon cze 06, 2011 15:18 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

No, cioteczka, ja to wpadam, bo mężczyzna choruje i cierpi w samotności 8)
I ja go, podła baba, takiego zostawiam, nieużytka :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon cze 06, 2011 15:19 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

Na Mamyszę to muszę dozbierać :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon cze 06, 2011 15:20 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

salvadoredali67 pisze:dodaj ziół od miejscowej babki- zielarki Alix.

bedzie na grylka...

Kotom skarmię, bez ziółek :twisted:

Szalony Kot pisze:No, cioteczka, ja to wpadam, bo mężczyzna choruje i cierpi w samotności 8)
I ja go, podła baba, takiego zostawiam, nieużytka :mrgreen:

Ot i słusznie, od bolejących chłopów należy się trzymać z daleka - są nieznośni :twisted:

alix76 pisze:Na Mamyszę to muszę dozbierać :twisted:

Przecież nie będę jej jadła, jak koty glodne chodzą, nie? :mrgreen:
Ale ziółka zbieraj, zbieraj - może mi coś młodszego podpadnie :mrgreen:

OKI

Post » Pon cze 06, 2011 15:23 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

OKI pisze:

Dzisiaj muszę sobie darować.. od środy moja droga mnie nie ma do piątku więc muszę porobić za kuriera i przez dwa dni karmę porozwozić! :twisted: :twisted: Zadzwoń do zoo+ i poproś o list przewozowy - zadzwoń do kuriera i zapytaj czy jutro dostaniesz paczkę.. o ile ją wysłali w ogóle 8O :roll: A jak nie to skarga i zwrot kasy. To jest niemożliwe żeby tyle czasu paczka szła. Jak ja wysyłam dzisiaj to jutro człowiek paczkę dostaje i ma co jeść...
Trochę lipa.. jakbyś mi dała znać to bym Ci przywiozła jutro cokolwiek z animondy żeby kociaste przetrwały bo jadę do hurtowni z rana.
Obrazek

Jus87

Post » Pon cze 06, 2011 15:32 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

Jus87 pisze:
OKI pisze:

Dzisiaj muszę sobie darować.. od środy moja droga mnie nie ma do piątku więc muszę porobić za kuriera i przez dwa dni karmę porozwozić! :twisted: :twisted: Zadzwoń do zoo+ i poproś o list przewozowy - zadzwoń do kuriera i zapytaj czy jutro dostaniesz paczkę.. o ile ją wysłali w ogóle 8O :roll: A jak nie to skarga i zwrot kasy. To jest niemożliwe żeby tyle czasu paczka szła. Jak ja wysyłam dzisiaj to jutro człowiek paczkę dostaje i ma co jeść...
Trochę lipa.. jakbyś mi dała znać to bym Ci przywiozła jutro cokolwiek z animondy żeby kociaste przetrwały bo jadę do hurtowni z rana.

Nie ma co do nich dzwonić (zresztą można tylko pisać), oni sami nie wiedzą, gdzie co mają :roll: A ja wiem, że ją mają na magazynie. Swoim :twisted: No chyba, że jest już w GLS, to będzie jutro rano, dlatego jeszcze poczekam :roll:
Normalnie już się przyzwyczaiłam, że idzie tydzień, ale w poniedziałek kurier był zazwyczaj w robocie przede mną. Jeśli jutro rano też nie będzie, to idę ich pozabijać :evil: Dzisiaj nic nie wiem :(

OKI

Post » Pon cze 06, 2011 15:37 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

No to ten... burdel na kółkach :mrgreen: jak nie będziesz miała to mogę Cię poratować tackami vom feinsten, saszetkami rafine soupe i jakimiś puszkami carny - mój kot to wcina na potęgę więc mam zawsze tego full ;) jak paczka nie przyjdzie to daj znać to Ci podrzucę jutro przed wyjazdem :D
Obrazek

Jus87

Post » Pon cze 06, 2011 15:41 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

Jus87 pisze:No to ten... burdel na kółkach :mrgreen: jak nie będziesz miała to mogę Cię poratować tackami vom feinsten, saszetkami rafine soupe i jakimiś puszkami carny - mój kot to wcina na potęgę więc mam zawsze tego full ;) jak paczka nie przyjdzie to daj znać to Ci podrzucę jutro przed wyjazdem :D

Carny, carny - tacek na to towarzycho, to chyba wagon by potrzeba ;) Dam znać w razie co - wielkie dzięki :1luvu:
Mam nadzieję, że przyjdzie, ale i tak tym razem przegięli :x

OKI

Post » Wto cze 07, 2011 9:48 Re: Wariatkowo 10. Potrzebne DT dla 4 kociąt 6-8 tyg+kk! s.21,27

No toś się nagadała :ryk:
Chwalić mi tu proszę urodę i charaktery kotecków, ras-ras! :twisted:

Dobry :D

Melduję posłusznie, że rzutem na taśmę przed wyjściem z pracy walnęłam jeszcze wczoraj maila do zoo+ z kategorycznym żądaniem zwrotu kasy :evil:
Odpowiedzi jeszcze nie mam, ale tak czy siak uderzam do Jus87 :1luvu:

Paczka oczywiście dalej w systemie im wisi "Otrzymano dane do paczki - dane w systemie", co oznacza ni mniej, ni więcej, że sobie nakleili etykietę i zeskanowali wprowadzając do systemu przewoźnika. Niestety ona się od tego nijak do mnie nie przemieści :evil: Za to kasę jak najbardziej da się tak przesyłać :twisted: Wnerwili mnie do tego stopnia, że gotowa jestem zgłosić sprawę na policję, jak mi tej kasy nie zwrócą natychmiast :evil:

OKI

[poprzednia][następna]